Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şşşh kız tanrıcam bizi özlemiş inanıyon mu yoo ben inanmıyom sen inanıyon mu yoo ben de inanmıyom peki bu hafta buraya uğrar mı biliyon mu yoo ben bilmiyorum sen biliyon mu

tanrıça bizi takmıon mu artıkmafoldumben
takmaz olurmuyum saç tokam:gitme:Şeniz
affedin beni..analar günüydü dün zaten,kayınvaldemgille-tatlicadiarzu- gittim,sonra ağbimler,annemler felan yemeğe çıktık,daha doğrusu ben kayınvaldemden oraya geçtim,bu arada nişanlımın babanesi ve ananesine uğradım,bide arada watsonsa gittim kaşla göz arası:jeyyar:
beni mazur görün sermim..gerekli raporı vericem zaten neler yaptığıma dairsüprizzzzz

şşşh kız tanrıcam bizi özlemiş inanıyon mu yoo ben inanmıyom sen inanıyon mu yoo ben de inanmıyom peki bu hafta buraya uğrar mı biliyon mu yoo ben bilmiyorum sen biliyon mu

allah belanı vermesin senin emiiiisırnaşık şey sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey
sesli gülüyorum yemin ederimsırnaşık şey:roflol:
şey gibi olmuş,araba nerde,para nerdekaydirigubbakcemile3
sen ne deli bi karısın ya:))))))))allah cezanı vermesin bastım kahkahayı gece gecesırnaşık şey

sermim seni öpüyorum,nikomda çıktı,akşamdan beri gözlerim kaydı,biraz dinleniyim bendemirmirmirmir
sizi çok özledim kırdırtmayın kafanızıhadi allaha emanet olun..sabaha topiği açın,içeriyi havalandırınvereliniortak

uyy tsk ederm canım evet rengi cok güzel begendim nude a.s
Ayy kızlar şunlara bittim ben ya istiyorum...:umursamaz:
Victroria's Secret
:asigim:

(En soldaki)

off iç çamasırlarını cok severim boshayallersmile
bende üstten en bastaki ve alttan en sondakini begendim boshayallersmile

ben gece gece geldim amma kimse yok topiki ben kapatıyorum içerde kimse kalmasın aklinialirimsmile zemuszemus

ayy sabah sabah kopardıın benii nikonum yaadelikafadulden ölücem sanırımm:roflol::sm_cool: çok seiyorum seni yaaa:asigim::1hug::roflol:

çok özledim sizimafoldumben
hasret gidericez meleklerimsüprizzzzzsizi çok seviyorum biliyosunuz dimi:asigim:

herkes trip yapmış aman ben eksik kalmıyımm:umursamaz::dilcikar::roflol:

topiği açtım tozunu aldım havalandırdm sohbete uygun hale getirdim komutanımvereliniortakşakkıdı:roflol::teytey:

günaydınnnn, canlar ciğerler..a.s.

bende verdim geldim boshayallersmile
düğün marşıda çaldımkaydirigubbakcemile3
didi diri riiii riii..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:delü nikoncan..
araba nerde? gamyoncuiremsu
müşteri de
para nerde?
yarın vercek...:roflol::roflol:
benim :ecrin_bebek:ufaklıkta yapıyo bu replikleri..yerimsenibenkaydirigubbakcemile3
haydi minikk sınavaa mafoldumbenkaydirigubbakcemile

güle güle iyi sınavlar tatliiş..

herkeşe gunaydin, biitti mi ne cok sukur gecmis? kaydirigubbakcemile3 gozlerim boyle oldu boyleeeee :1shok: neyse, nikonum cok guldum o tiplere, biliyon mu? yoo? biliyon mu? yoo? :roflol:

kızlaaaaar..çeyizinizde suşi takımı eksiğiniz var mııııı?kafamçokkarıştı
Bi genç kızın çeyizinde suşi takımı olmazsa olmazlardandır,aklinialirimsmile
ha çamaşır mak.,ha suşi takımı,o kaaa yaniii.sempatiksalakcinni.

Günaydın canlarrrrr

ayyy çenizime almadım kız unuttum

olsun düğünde hediye getiren olur heralde:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…