- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.381
:umursamaz:
takmaz olurmuyum saç tokam:gitme:Şeniztanrıça bizi takmıon mu artıkmafoldumben
şşşh kız tanrıcam bizi özlemiş inanıyon muyoo ben inanmıyom sen inanıyon mu yoo ben de inanmıyom peki bu hafta buraya uğrar mı biliyon mu yoo ben bilmiyorum sen biliyon mu
uyy tsk ederm canım evet rengi cok güzel begendim nude a.s
akitram(sen bu tonlarda arıyordun ) ve kızlar bu ürün % 50 indirimde iken bir bakın derim ,birbirine yakın çok fazla renk seçeneği var ,ışıltılı severler için müthiş tek kat ile sürülmüş hali bendeki no su 407 .. 29 tl idi ben aldığımda,şimdi 15 tl civarıdır... loreal glam shine glossbayanssulusmileumarım fikir olur olumunekankayizsmile
off iç çamasırlarını cok severim boshayallersmileAyy kızlar şunlara bittim ben ya istiyorum...:umursamaz:
Victroria's Secret :asigim:
(En soldaki)
sermim seni öpüyorum,nikomda çıktı,akşamdan beri gözlerim kaydı,biraz dinleniyim bendemirmirmirmir
sizi çok özledim kırdırtmayın kafanızıhadi allaha emanet olun..sabaha topiği açın,içeriyi havalandırınvereliniortak
şşşh kız tanrıcam bizi özlemiş inanıyon muyoo ben inanmıyom sen inanıyon mu yoo ben de inanmıyom peki bu hafta buraya uğrar mı biliyon mu yoo ben bilmiyorum sen biliyon mu
çok özledim sizimafoldumben
hasret gidericez meleklerimsüprizzzzzsizi çok seviyorum biliyosunuz dimi:asigim:
sermim seni öpüyorum,nikomda çıktı,akşamdan beri gözlerim kaydı,biraz dinleniyim bendemirmirmirmir
sizi çok özledim kırdırtmayın kafanızıhadi allaha emanet olun..sabaha topiği açın,içeriyi havalandırınvereliniortak
didi diri riiii riii..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende verdim geldim boshayallersmile
düğün marşıda çaldımkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:delü nikoncan..şşşh kız tanrıcam bizi özlemiş inanıyon muyoo ben inanmıyom sen inanıyon mu yoo ben de inanmıyom peki bu hafta buraya uğrar mı biliyon mu yoo ben bilmiyorum sen biliyon mu
araba nerde? gamyoncuiremsutakmaz olurmuyum saç tokam:gitme:Şeniz
affedin beni..analar günüydü dün zaten,kayınvaldemgille-tatlicadiarzu- gittim,sonra ağbimler,annemler felan yemeğe çıktık,daha doğrusu ben kayınvaldemden oraya geçtim,bu arada nişanlımın babanesi ve ananesine uğradım,bide arada watsonsa gittim kaşla göz arası:jeyyar:
beni mazur görün sermim..gerekli raporı vericem zaten neler yaptığıma dairsüprizzzzz
allah belanı vermesin senin emiiiisırnaşık şey sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey
sesli gülüyorum yemin ederimsırnaşık şey:roflol:
şey gibi olmuş,araba nerde,para nerdekaydirigubbakcemile3
sen ne deli bi karısın ya:))))))))allah cezanı vermesin bastım kahkahayı gece gecesırnaşık şey
haydi minikk sınavaa mafoldumbenkaydirigubbakcemile
burcuş..yarışma için oyunu kullandın mı? B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?