Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bi de parfüm tene göre değişir diorlar var dimi öle bişe mesela beyaz tenlilerde başka esmerlerde başka gibi...

Bence var kuzum...ben buğdayım, en yakın arkadaşım çok beyaz ve doğal sarışın
aynı parfüm bende daha ağır kokuyor, onda hafif...
fisfisfis

ihtiyarladın kızzzkaydirigubbakcemile3 dikkat kendine cnm yaa su falan kaçırmışsındır yıkanırken falannalsanaalsanasmile

yirim ben seni yaaa öle deme geçmiş olsun bebikim,su falan kaçmıştır,gel öpimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bilmiyorum ki naptım kızlar yaa mafoldumben
bıktım valla her gün bi tarafım ağrıyor
:mymeka:

kankam evet çok fazla makyaj yapıyor yapsada kapkara teninde makyaj belli oluyor mu sanki delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 Öyle valla kankam, kadın ten renginin genetiğiyle oynadı zaar-tatlicadiarzu-

ay cnm duş alırken su falanmı kaçtı acaba...tedbirini al cnm yarına kadar ağrırsa dr a git cnm su kaçtıysa havlu koy kulağının üstüne yat suyu atsın cnm çok kötüdür kulak ağrısı geçmiş olsun cnm...:1no2:

Sağol balım, herhalde öyle oldu...geçer inşallah Şeniz

minigim evet midnight fantasyın kokusu çok güzel ama benimkisi begenmedigi için kullanmıyorum

oyyyyyy nisanım noldu kulagına =(

Aşkom senin sevdalında da koku duvarı var sanırsam, hiç bi farfümü beğenmiyor yahu kaydirigubbakcemile3

kızlarr suratıma yoğurt,kabartma tozu,limon maskesi yaptım kuruyana kadar beklettim yıkadım.......şimdilik iyi görünüyor sabaha kabarırmıyım bilmiyorum emmeaklinialirimsmile
]

ıkıde yumurta kıraydın gı kek oluverırdın sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
ya kızlar biraz saçma olucak ama geçen buraya bir arkadaş topuklu ayakkabı eklemiş böyle önü kapalı önünde kalp var onun markası ne ??? geçmiş sayfalarda görmüştüm vuruldum ayakkabıya japonca bişeyler yazıyordu sanki üstünde...

http://www.lovelyshoes.net/ istedigin ayakkabıyı burada bulabilirsin cnm

yalanmı yanı abaza gençliğe uzanan eller kırılsın sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

evet cnm ...body shop çilekliyi sevdi ama :sm_cool:
aman bu erkeklere birsey begendirmek ne zor akannehir

iyi barii:sm_cool: çiileğe bende bayılırım ya insanın yiyesi gelirrr sıkıncaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile

erkekler şurup kokularını sevmıyor..karamel fındık ve hındstan cevızı gbı kokuları sevıoo

yok tatlım body shop vanilyalı almıştım parfüm bu ne böyle demişti :roflol: kullanmayacagım için siteden bir hatunla takas etmiştim onu akannehir body shop hindistan cevizli losyonundan almıştım onuda begenmedi
erkekten erkege degisiyor galiba benimkisi soft bebek kokularını seviyor sositososito

Canlarım ben yatayım...mirmirmirmir
Yarın sabahtan fakülteden arkadaşlarla buluşçaz...kaydirigubbakcemile5
Akşam üstü gelirim gücellerimkaydirigubbakcemile4
öpüyorum her birinizi tek tek mis vanilya kokulu (Arko nem fındık vanilya süründüm)sempatiksalakcinni bayanssulusmile

İyi geceler ballar
opuyorumnanaktan

Canlarım ben yatayım...mirmirmirmir
Yarın sabahtan fakülteden arkadaşlarla buluşçaz...kaydirigubbakcemile5
Akşam üstü gelirim gücellerimkaydirigubbakcemile4
öpüyorum her birinizi tek tek mis vanilya kokulu (Arko nem fındık vanilya süründüm)sempatiksalakcinni bayanssulusmile

İyi geceler ballar
opuyorumnanaktan

ii geceler cnmmopuyorumnanaktan

ayy bugğn tavukluğumu aştım
ama zıbarmalıyım artık
hepinizi öpüorm bebişler iyi geceler opuyorumnanaktan

Hızlı hızlı okudum.. herkeş kaçıyo mu yoksaaaa..

Tospişşş...dövmelerini bende merak ettim..bi de leke açıcını..bi de sephoraya gittinmi ,eklediğim fotodaki o krem için..onları bi deyiveresinnn...toptan bunları güle güle kullan diyiiim..

Son düzenleme:
Ay bi de nostalcik parfüm muhabbeti olmuşşş..zemuszemus
dolçe vita yı bende çok kullandım..herkes sorardı kokusunu..
sonra herkeste duymaya başladım kokuyu,sonrada piyasadan kayboldumu ne?senağlama

Bide miriana.. o ketrin arley parfümlerinden de kullanmıştım.:1closedeyes:.
liseye mi ne gidiyodum..piyasada da parfüm mü vardı?
daha daha eskisinde ortaokula yıllarında bellisima ve bi parfüm daha vardı ben o adını unuttuğumu kullanırdım..ne ağır kokuymuş meğer..
:1rolleyes:

Back
X