Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hahahahahah kopuyorum yaaaa smile yapmaya frsat bulamıyrm hemen cvp yazıyım diye valla
ne zmndr bukdr gülmemştm :roflol:

o beyaz donun yanındakini açıklıyorum liv delikafadulden benim yanlşlkla yazdgm şey :roflol:
salak puhahahahhsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey lan aleni yazmasana..cabbar sıkıcak topuklarıma bunları okursaeyvahedigeldismile
Sunumdan sonra bu Taşakkür bizim baya dilimizde dolaşır ya hadi hayırlısı :jeyyar:
lügatımıza yeni bi kelime daha eklendi...taşakürler pati:hooray:
:kedi: o benümmm

hepinizn içinde varmış valla heee sempatiksalakcinni döküldünz heheh :delphin: aklinialirimsmile
ben sana göstericem içimde olanları:delphin:
:partidesızanaprilsmili:
mirmirmirmir
mort oldun kanka:smiley-cool:pes ettin bakıyorum..yok öle sızmak kalk bakıyımkaydirigubbakcemile2 çiftetelli oynıyalım karşılıklızemuszemus
Taşakkür yani :roflol:

:roflol:ben silmem kanka kalsın işte ne zararı var ki =)

yanööööşakkıdı
gözün gönlün açılsın dimi:roflol:

Bu gece hiç zorlanmıcam fantaazii dünyama eklediğiniz resimlerle renk kattığınız için taşşakkürü borç bilirim:roflol:

Hı ne ?fisfisfis
yok yok uyumuyom kanka :bbo:
ne diyoduk evet boshayallersmile
taşakkürler hepinize opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni

hı ? mirmirmirmir

pırt...:kedi:
ay pardon
ohaoldumsmile

Kıskandım kızım ben adamımı bana özel o hemen alıntılıyosunuzkaydirigubbakcemile3 işin kötü yanı o beyazların yanındakini sen demesen farketmicem ne kadann safımmm sen de az değilsin:roflol:

aaaaa aaaaaa şuna bak şuna hemende bana b.k atıyor:roflol: kızımmmm ben adamın kıllarına bakarken gözüm ilişti işte ne etcem senin kıllı herifini :roflol: benimkisini önceki sayfada ekledim zaten hiç kıskanmam =)

Son düzenleme:
Hı ne ?fisfisfis
yok yok uyumuyom kanka :bbo:
ne diyoduk evet boshayallersmile
taşakkürler hepinize opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni

hı ? mirmirmirmir

pırt...:kedi:
ay pardon
ohaoldumsmile

Anaa kaydı bu kızzsositososito
Hadi yavrum bi fondip daha:jeyyar:

aaaaa aaaaaa şuna bak şuna hemende bana b.k atıyor:roflol: kızımmmm ben adamın kıllarına bakarken gözüm ilişti işte ne etcem senin kıllı herifini :roflol: benimkisini önceki sayfada ekledim zaten hiç kıskanma =)

gözüm ilişti der :roflol:

aaaaa aaaaaa şuna bak şuna hemende bana b.k atıyor:roflol: kızımmmm ben adamın kıllarına bakarken gözüm ilişti işte ne etcem senin kıllı herifini :roflol: benimkisini önceki sayfada ekledim zaten hiç kıskanma =)

:roflol::roflol: ben o kadar incelemedin lan benim herifi azcık bana da öğret bari nerelere bakılır nasıl olmalıdır felan:roflol: hadi hadi gözün kaldı di mi:roflol:

Arzu kız zabaha bu fantazi dolu bu mesacları okuyunca editörlükten istifa etmezse iyidirohaoldumsmile

Back
X