ünlü oldn artk kızz:)), "sunumcu minik", "tasakkrcu pati", afrodittt<3, akitranınkokolinası<3, alayım asoya 1 kilo boya, april-tanrıça kanka :), aso topik harikaa, aso&pati :)), bal kasıgı ooo :), ban tanrıçası.., bayılıyorum sana:), bayıldımmm, bende çook seviyom asomu, bilgi topağı :d, bitanemiz tanrıçamız, bozuk pc

(, cilt, dogal, dostluk topiği, dunyasi, en güzel topık, erzuuuu sen ne güzelsin yavrumm :), gececi aso.., go aso goooooo, guzel, harika, harikaaaaaaaa, işte karşınızda tanrıça, icin, ilarzunun kuzeni o:)), kültürlendim:), kk en iyi "dostuğu" burada, kk en iyi paylaşım " topigi ", kk enn kokoşu, kocan batti :)), kocan yasadi :), kokoş aso, kokoş tanrıçaaaa:), kozmetik bilgesi :), kuzen yirim seni, liv & tanrıçammmm, livvvvin kankası, madam_tospaa'nın afroditi, makyaj, maskeler, medusanın petibörü:), meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, meg&tanrica, meydan larus gibisin, o1234afroditttttt:))), onerileri, oyyyyy çok güzel bir hatun kankam, patinin kankası o =), süperrrr topik, süpersin tanrıçam, süslü aso:), seni gidi gacı seni =), sexy hatun seni, taşakkürler :d, taşakkur ederim tatlıgacımm:dsunumcu hee:dpislük:d, takipteyimmm, tanrıça! iç-dış güzellik burda!, tanrıçamm seviyorumm senii=), tanrica, tanricanin, tanrıÇaaa, tatlıgacının bacısı:)), tostumu yedim bekliyorum, urunleri, van mınıt aso, van mınıt., vayy pislükk karabiberrr:dsanada sunum yapcam:d, _converse_&_tanrıça_
aklinialirimsmileaklinialirimsmile