Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sevgililerimmmm nassınız

bugün burda olmamın sebebi ziyareti:))) alim gelecekti meseneye girecektik

ama sabahtan beri aramadı

kötü bişeyler olmasından şüpheleniyrum

illaki arardı gelemiyorum derdi en azından üüüfff

erzuuuummm Şeniz

ben de meraklandım şimdicik kuzum, iyi düşünelim iyi olsun ama bebem
olumunekankayizsmile

bakalım bidenem ben de bi geçmişinizi bi geleceğinizi okuyom

bi de ferhat göçerin yeni lbümünü dinliim

kalp kırılsa da sever güzelmiş

Livitommm abluşum, hihoyyyt Şeniz

İyiydi valla, umutluyum kuzum, güzel geçti sanırsam işalla amin
:Saruboceq:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz
sevgililerimmmm nassınız

bugün burda olmamın sebebi ziyareti:))) alim gelecekti meseneye girecektik

ama sabahtan beri aramadı

kötü bişeyler olmasından şüpheleniyrum

illaki arardı gelemiyorum derdi en azından üüüfff

bişey yoktur şekerim,telaşlanma..olumunekankayizsmile

ayyyyyyyyy bi hosuma gitti bi hosuma gitti anlatamam delikafadulden

bakması bile zevkli yaaa arzum güzellikim cok güzel seyler almıssın
suluk takımı cok tatlı severim öyle değişik seyleri boshayallersmile
havlularda bende sevmiyorum dantelli nakışlı cok hos olmus kuzum
bak ne dicem oraya yaptıgın sallanan tomurcukları havlunun rengine uygun yapsan
daha güzel olur bebeim sekilA=morlu havlu boshayallersmile

tam danasın akitram la

olum o renkleri ben ayarladım farklı farklı olsun diye biribiri ile uyum sağlarsa farkedilmez anam böle dikkat çekiyor bidenesi sen de heç anlamıyon çeyiz fakiri ögrenci nolcek

haberi mi olur böle şelerden:))))
sen anca git ikinci el eşşalarda otur:)))

bizim üniv. evde bi koltuk vardı ssölemesi ayıp akitram bi sidik kokardı bi kokardı

dışarı çıkarıp yıkadım kuruttum yine gitmemişti ya

İlarzum o altları renkli kaselerden bende almıştım çeyiizme... Ayrıca havlu kenarlarını çok beğendim hemen ablama ( çok marifetlidir kendisi ) yaptırcam . Çok tatlılar yaaaa

çok basit çok çabuk oluyor normal kazak örülen iplerle yapılıyor bebetom

En iisi kuzum ya enişteye de bizim oraların adetleri dersin kaktırırsın beyaz eşyalarısempatiksalakcinni

:roflol:

siyah elbisenin rengi kırmızı

öle güzel oldu beynimde şekerpresim

arzum çeyizlerin çok güzel valla bi hızla başladın sende sonunda canım arkadaşım :)

valla arkadaşlarımda hayret ediyorlar bana birden başladın pir başladın diye:)) çok sağol gülomm

ilarzum güle güle kullan bebeğim
yatak odası sürahisini ilk kez duyuyorumsempatiksalakcinni

canım ara molalar oluyor ya hayatısı o zaman terliyorsun falan lazım olur diye aldım:)))

Sallanan ponponlar bence uyumlu tatlım... Özellikle ben mor havludaki uyumu pe beğendim birebir aynı renk olursa modeli gösermez.. Mor u seferimmm ..Aynında istiyorum yaa ablamı aricam yarın...

bak bilen nasıl biliyor

kalkıp gidecek takatin olmuyordur ondan olabülüüü sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:

:kedi: Oluğ mu hiç yavrummm
gelsin işalla :Saruboceq:
ama ben erken tattı papıyom artıkın
mirmirmirmir

ilarzum, hepsi muhteşem kuzum benim süper, sade ve kullanışlı kaydirigubbakcemile5
altı renkli çay bardaklarına ve havlulara hasta kaldım bebeğim :asigim:
Güle güle kullan canparem
opuyorumnanaktan

5648.jpg
kaydirigubbakcemile5
balım ben hu soldaki siyahı çokk beğeniyorum yıvrım yerimseniben

çok sağol balım

ilarzum çeyiz alışverişin çok tatlı umarım en yakın zamanda bütün eksiklerini tamamlarsın kuzucum

kızlar bende sevdicegimin mezüniyetinide hangisini giysem opuyorumnanaktan zamanında kendi mezuniyetime katılmadım onunkisine gitcem :bbo:

aklımda bunlar var

böyle birsey giyersem altıma çorap giymeyi düşünmüyorum

sienna-kirmizi-elbise0.jpg

bunada bayıldım diz altında bir beyaz elbise

ye%C5%9Fil%C3%A7am7.jpg

bu eklediklerim tam benim tarzım =)))))))özellikle beyaz daha agır basıyor ....siz hangisini begendiniz ?

bitanesim ben de kremi beğendim

ama brozlaşmn lazım tanrıçamın dediği gibi

veya rengi değiştimen lasım

canımmm:1hug:özledim megomŞenizbende seni öpüyorum ver bi gerdan bakıyımŞeniz

pandoşş:asigim:geldim bitanemŞenizkurban kesicem dur sizede süriyim getir alnını:lepi:
kurbannn8.jpg

kesimi sansürledim:smiley-cool:
pandoram kk sız hayat yoğurtsuz mantıya benziyo bebenneyaptımki

oooyyy gelmiş canikomm

gel ben de senin alnından öpem bidenem

alnına sürelim kurban kannı meleem rüyanda görme

bazen,görmenin ve yaşamanın ötesindedir hissetmek !!:asigim:

ama unutmadan,
görüpte yaşadıklarımız yok mu ?

ilarzu
dingiltere kroliçem
aşkito
:nazar:

sen görmediğim ama hissettiğimsin bebikim boshayallersmile

ayyy romantik kuşum benim bu yaa ölürümŞenizŞeniz

sen bizim için öylesin pandoram inci tanem

Kızlar kıl tüy konuşulmuşşş bayanssulusmile

sochic'in dediği ağda, sanırım Titanyumlu ağda.
:hulya:
benim kuaför, bıyığı onunla alıyor. spatulayla sıcakken sürülüyor ve bikaç saniyede donuyor soğuyor. sonra cırt cırt kağıt gibi çekip alıyor, süper bişey benim çok az bıyıkım kaldı sayesinde...:lepi:
Özel bölgeye de düşünüyorum ama eve alıp kendim yapmayı istiyorum.:1ninca:
Tanaçan markaymış ve netten sitesinden satışı var. CADIARZU

Ben kol altımı lazerle bitirdim, dünyanın en güzel şeyi lazer bence
:lepi: kaydirigubbakcemile2

bişey yoktur şekerim,telaşlanma..olumunekankayizsmile

inşallah hiç habersiz bırakmazdı ama kötü bişey düşünmiim

benim kuaför, bıyığı onunla alıyor. spatulayla sıcakken sürülüyor ve bikaç saniyede donuyor soğuyor. sonra cırt cırt kağıt gibi çekip alıyor, süper bişey benim çok az bıyıkım kaldı sayesinde...:lepi:

aprili sınavlaın bitmiş hayırlı uğurlu olsun ciğerim

april kıl tüy yün olaylarını okumadım

evde ağda bantlarını kullanıyorum vivetti şimdi bi alman markası buldum daha ucuz ve güzel onu kullandım

koltukaltıma 5 kez gittim değişik aralıklarla

şu an jilet kullanıyorum çünkü lazer yapılınca ağda, epilasyon vs. yapılmaz sadece jilet kullanılırmış alinin dayısı dimişti

yaklaşık 1 senedir jilet kullanıyorum 5-6 kılım var çıkan o kadar

profilde moda tasarım yazıyor ama nisan kaymakam olacaktı degil mi

İvit ben de kaymakam olcem hihoyyyt
yok yau olamam AKP varken çok zor
ohaoldumsmile

Şeniz opuyorumnanaktan

inşallah hiç habersiz bırakmazdı ama kötü bişey düşünmiim
aprili sınavlaın bitmiş hayırlı uğurlu olsun ciğerim

april kıl tüy yün olaylarını okumadım

evde ağda bantlarını kullanıyorum vivetti şimdi bi alman markası buldum daha ucuz ve güzel onu kullandım

koltukaltıma 5 kez gittim değişik aralıklarla

şu an jilet kullanıyorum çünkü lazer yapılınca ağda, epilasyon vs. yapılmaz sadece jilet kullanılırmış alinin dayısı dimişti

yaklaşık 1 senedir jilet kullanıyorum 5-6 kılım var çıkan o kadar

Bebeğim bitmedi sınavlar daha...akannehir
KPDS ye girdim, haftaya ALES var, Temmuzda da KPSS...:gitme:
Aynen kuzum kol altına ben de jilet yapıyorum. Bitti benimkisi, 2 tane filan var sanırsam, belki 1 seans daha giderim...
:hooray:

canım titanyumlu ağda pudralı oluyo benm dediğimn natureli de var azuleni de pudralısı da sen pudralısına denk gelmişsin.ben hep normal sir ağdasını aldım koltukaltu ve bikini bölgesi için de bi zararını görmedim tercihe göre senin titanyum da alınablr tabesositososito

canım titanyumlu ağda pudralı oluyo benm dediğimn natureli de var azuleni de pudralısı da sen pudralısına denk gelmişsin.ben hep normal sir ağdasını aldım koltukaltu ve bikini bölgesi için de bi zararını görmedim tercihe göre senin titanyum da alınablr tabesositososito

Anladım canım, sağol. kaydirigubbakcemile5
Kuruyup soğuması pratik oluyor ya, bez gerektirmiyor, ondan hoşuma gidiyor kuzum...
ama benim dediğim vücut için uygun mudur bilemiyorum.
CADIARZU

zaten genelde ufak bölgeler için kullanılıo canım bu meret elle çekildiği için titanyum ağdanın ben kartuşunu kullandım bacaklarda pembiş pembiş normal ağdadan farkı pudra yoğun içinde genelde hassas tenler için kullanıo kuaförler depilissimanın titanyumunu diosundr herhalde canım sen de

depillisimayı da tanaçan getirio tatlım odur.bildiğim kadayla titanyumu pembe renkli oluo depillisimanın sana kullandıkları pudra oranı yüksek olan başka bi çeşidi olablr. ama tanaçanın yani depillisimanın ağdaları mükemmeldir çok ii yapıolar bu işi

depillisimayı da tanaçan getirio tatlım odur.bildiğim kadayla titanyumu pembe renkli oluo depillisimanın sana kullandıkları pudra oranı yüksek olan başka bi çeşidi olablr. ama tanaçanın yani depillisimanın ağdaları mükemmeldir çok ii yapıolar bu işi

tatlım şimdi sitesine baktım, Depillisima da Tanaçan markasıymış ama benimki hangisi anlamadım ya, kuruyan donan bişey yazmamışlar hiç.akannehir kaydirigubbakcemile3
Bi daha sorayım kuaföre bari, tam söylemiyolar onlar da bi daha gitmicem evde yapçam diye herhalde, kaydirigubbakcemile3 aslında alt tarafı 10 günde 1 bıyık için gidiyorum ya 3 TL bişey, sanki ağda salonu açıcam
:roflol:

socihc bitenem sen ne zaman topik açacan

senin makyajlarını çok beğeniyorum bi toplu bir yerde görmek çok muhteşem olur canısım

bak kimseye makyaj topiği aç demedim bi sana dedim bademim

çünkü çok beğeniyorum hem göz yapını hem göz rengini hem i de uygulamanı bebişimmm

bahar göslümm

canım ben de baktım sitesine uygulama şekilleri yazılmamış ama tanaçanın hangi ağdası olursa olsun kafanda soru işareti kalmasın çok güvenilir bi marka ve kaliteli benim kartuş ısıtıcım ve kartuşlarım da tanaçanın hiç problem yaşamadım. titanyum kullandıklarını sölemişler titanyumu pembe ama yeşilse seninki azulen olabilir kalıp ve tablet ağdalardan zaten onu konserve ısıtıcının içine koyup ısıtıolar. yane dediğin gbi altı üstü bıyık ve az da gidiomuşssun salla gitsin şu ana kadr problem olmadysa nie düşünüosun:)))))

canım ben de baktım sitesine uygulama şekilleri yazılmamış ama tanaçanın hangi ağdası olursa olsun kafanda soru işareti kalmasın çok güvenilir bi marka ve kaliteli benim kartuş ısıtıcım ve kartuşlarım da tanaçanın hiç problem yaşamadım. titanyum kullandıklarını sölemişler titanyumu pembe ama yeşilse seninki azulen olabilir kalıp ve tablet ağdalardan zaten onu konserve ısıtıcının içine koyup ısıtıolar. yane dediğin gbi altı üstü bıyık ve az da gidiomuşssun salla gitsin şu ana kadr problem olmadysa nie düşünüosun:)))))

kuşum, işte hangisi olduğunu tam bilsem evde özel bölgede kullanacaktım ama kesin bilemiyorum. yoksa çok memnunum zati bıyık performansından.:hulya:

Back
X