Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canolar ruşeymi ile maske yapacam da nasıl yapacaktım yaw

hatılayan var mı zor geliyor ön sayfaları karıştırması çok sayfa var ya

canolar ruşeymi ile maske yapacam da nasıl yapacaktım yaw

hatılayan var mı zor geliyor ön sayfaları karıştırması çok sayfa var ya

hayatum sanırsam süt ilen karıştırcaksın.
göz altına sürceksin, 15-20 dk sonra yıkicaksın bitaneciğim
CADIARZU

socihc bitenem sen ne zaman topik açacan

senin makyajlarını çok beğeniyorum bi toplu bir yerde görmek çok muhteşem olur canısım

bak kimseye makyaj topiği aç demedim bi sana dedim bademim

çünkü çok beğeniyorum hem göz yapını hem göz rengini hem i de uygulamanı bebişimmm

bahar göslümm

canım yaa becerebilmiim bilmiorummm bi de bu aralar kaşlar orman fakültesi bu şklde foto cekip göz zevknizi bozmk istemem.ama cok teşekkür ederim güsel düşüncelerin için tatlım bnmmm:kedi:

kuşum, işte hangisi olduğunu tam bilsem evde özel bölgede kullanacaktım ama kesin bilemiyorum. yoksa çok memnunum zati bıyık performansından.:hulya:

pudralı sir el ağdası al tatlım depilissimanın titanyumunu yarım kiloluk paket halinde.evde metal ufak bi tasa kırıp koyarsın oldu bitti:utangac:ama 2 gıdımlık bıyık içinn değer mi dersen bilemeyeceğim koltuk altı bikini falan da ağda uyguluosan tamam da sadece bıyık için ısıt soğut falan değmes bencee uğraşmaa:teselli:

İşte bikini için düşünüyordum evde yavrucum...yerimseniben
Sağolasın kuzum not aldım
:hulya:

hayatum sanırsam süt ilen karıştırcaksın.
göz altına sürceksin, 15-20 dk sonra yıkicaksın bitaneciğim
CADIARZU

yoğurt ve yanında elma greyfurt portakal ve havuç suyundan oluşan meyve suyumdan da kattım

göz altıma üstüme ve tüm yüzüme sürdüm bekliimm canısım:))))))

ilarzum editim hoşgelmişsinvereliniortak
kaç gündür gelmedin gözüm yolarda kaldı Şeniz
çeyizine aldığın ciclerini güle güle kullanmak nasip olsun:Saruboceq:
sürahi takımın ve havlularına özellikle bayıldımopuyorumnanaktan
anneciğinin ellerine sağlık:hulya: o ponponların içine elyaf mı koydu acepCADIARZU

april sen de pazardan aldğın cicilerini güle güle kullanzemuszemus
3.bluzunu çok beğenmiştim ben dekaydirigubbakcemile2

fisfisfisımm bütün aklımdakileri tebrik ettim geriye bir tek pati kaldı, onun da doğum günüsünü bizzat kutlarsam tamamdırzemuszemus

İşte bikini için düşünüyordum evde yavrucum...yerimseniben
Sağolasın kuzum not aldım
:hulya:

rica ederim tatlım. pudralıyı bulamazsan normal sir el ağdası al ben onu kullanıorum problem olmuooo:delphin:hepimize kılsız tüysüz bir ömür diliorummmmm ben de kartuşumu taktım kollarımı aliim baree

yoğurt ve yanında elma greyfurt portakal ve havuç suyundan oluşan meyve suyumdan da kattım

göz altıma üstüme ve tüm yüzüme sürdüm bekliimm canısım:))))))

Oh oh maşallah erzumaaa zemuszemus Şeniz
ben dün saçıma maske baptım :lepi:
brezilya fındığı krem maske tüm saça
barcelino yap karşımı diplere zemuszemus

2 buçuk saat kaldı, sora yıkadım ve duşta hiç saçım dökülmedi desem yeridir. :1shok:
ayrıcana yımışak ve de parlak oldu. yerimseniben
haftada 1 yapıyom bunu.:hulya:

bugün de kil maskesi yapacağım yüzüme. içine ben de portakal suyu katmayı düşünüyorum böböğüm
zemuszemus

ilarzum editim hoşgelmişsinvereliniortak
kaç gündür gelmedin gözüm yolarda kaldı Şeniz
çeyizine aldığın ciclerini güle güle kullanmak nasip olsun:Saruboceq:
sürahi takımın ve havlularına özellikle bayıldımopuyorumnanaktan
anneciğinin ellerine sağlık:hulya: o ponponların içine elyaf mı koydu acepCADIARZU

fisfisfisımm bütün aklımdakileri tebrik ettim geriye bir tek pati kaldı, onun da doğum günüsünü bizzat kutlarsam tamamdırzemuszemus

canoo nikoo çok teşekkür ederim bidenesi

anam onların içine pamık koydu gülom

patiiiinin doom günüsümüymüş reçeller

alnından öpüyorum onu iyi k doğmuş iyi ki varmışş iyi ki kk ya girmiş iyiki yanımızdaymışşşŞeniz:nazar:a.s.Şeniz:asigim::1hug:

Oh oh maşallah erzumaaa zemuszemus Şeniz
ben dün saçıma maske baptım :lepi:
brezilya fındığı krem maske tüm saça
barcelino yap karşımı diplere zemuszemus

2 buçuk saat kaldı, sora yıkadım ve duşta hiç saçım dökülmedi desem yeridir. :1shok:
ayrıcana yımışak ve de parlak oldu. yerimseniben
haftada 1 yapıyom bunu.:hulya:

bugün de kil maskesi yapacağım yüzüme. içine ben de portakal suyu katmayı düşünüyorum böböğüm
zemuszemus

kız o barcelino ne yaaa kaçırıyom ben bunları yewrum

ne ben de yapem saçıma alayım şekerparesim

ben de az sonra elimde bepanten neyim var onlardn yapacam işte

Teşekkürler nikonum, bi gün beraber çıkalım pazara, opuyorumnanaktan yavruşlarını da al ama, :emir_bebek:
simit ayran alır yiye yiye gezeriz
hihoyyyt

rica ederim tatlım. pudralıyı bulamazsan normal sir el ağdası al ben onu kullanıorum problem olmuooo:delphin:hepimize kılsız tüysüz bir ömür diliorummmmm ben de kartuşumu taktım kollarımı aliim baree

tamam tatlım, Şeniz
en sinir olduğum şey, çekerken ağdanın uzayıp kopması.mafoldumben camdan atlayasım geliyor o zaman.guclubacismile
ayyy düşünsenize ben o şekilde camdan atlıyomuşum,:roflol: yarı ağdalı aahahha ay koptum zalak mıyım neyim kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
ayrıca kolay gelsin sana da kuzum. ama o sigarayı at bakayım, yakarsın bi yerlerini mazallah
:olmaz: :roflol:

Teşekkürler nikonum, bi gün beraber çıkalım pazara, opuyorumnanaktan yavruşlarını da al ama, :emir_bebek:
hihoyyyt
tamam tatlım, Şeniz
en sinir olduğum şey, çekerken ağdanın uzayıp kopması.mafoldumben camdan atlayasım geliyor o zaman.guclubacismile
ayyy düşünsenize ben o şekilde camdan atlıyomuşum,:roflol: yarı ağdalı aahahha ay koptum zalak mıyım neyim kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
ayrıca kolay gelsin sana da kuzum. ama o sigarayı at bakayım, yakarsın bi yerlerini mazallah
inşaallah canım öyle bir şey nasip olmasını çok isterdimopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Şeniz
hangi pazara gitsek acaba, cumpaya mı:delphin:

kız o barcelino ne yaaa kaçırıyom ben bunları yewrum
ne ben de yapem saçıma alayım şekerparesim
ben de az sonra elimde bepanten neyim var onlardn yapacam işte

Çiçek suratlım,
aha da bu.
BARCELINO-SAC-BAKIM-YAGI_9912_medium.jpg

zibilyon tane bitki yağı var içinde. ben sevdim kendisini.bayanssulusmile
sprey şişede olduğundan da çok pratik. 15 TL idi.

Çiçek suratlım,
aha da bu.

temem meleğim

sadece saç diplerimize mi sürmek gerekiyormuş onu bilmiyorum bi de onu dirmisin bidenesi

temem meleğim

sadece saç diplerimize mi sürmek gerekiyormuş onu bilmiyorum bi de onu dirmisin bidenesi

ıstersen komplesine de sürebilirsin bebek yüzlüm,opuyorumnanaktan
ben badi şop maskeyi sürüyom saçın kendisine, badi şop diplere sürülmüyor ama.o yüzden...

değil mi zemuszemus olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

Elbet ya kaydirigubbakcemile2

hihoyyyt

tamam tatlım, Şeniz

:kedi: ayyy rezillikkk valla kuzumlülülülülülü bnm de en sinir oldgm şey ağda yaparken kapının çalması elim ayağıma dolanıo :1closedeyes: tam açmışım müziği kaptrmışım kendimi kapı çalıo amannn yarebbiiiii:1shok:

Çiçek suratlım,
aha da bu.

bu yağdan ben de kullandım saçı cok ii uzatıoooo ayrıca body shopun brezilya fın dğı maskesi de güsel yumuş yumuş oluo saç onun uzatmaya etkisini görmedim ama güseldi

canoo nikoo çok teşekkür ederim bidenesi

anam onların içine pamık koydu gülom

patiiiinin doom günüsümüymüş reçeller

alnından öpüyorum onu iyi k doğmuş iyi ki varmışş iyi ki kk ya girmiş iyiki yanımızdaymışşşŞeniz:nazar:a.s.Şeniz:asigim::1hug:
çok güzel bir fikir çok beğendim, ben de deniycem halularıma inşaallahkaydirigubbakcemile5 guclubacismile
pati gacısı 1 martta doğmuş, görsen ne kutlamalar yapmışlarsempatiksalakcinni sanki kendi doğum günüymüş gibi eğlenmişler:delphin:

İstersen komplesine de sürebilirsin bebek yüzlüm,opuyorumnanaktan
ben badi şop maskeyi sürüyom saçın kendisine, badi şop diplere sürülmüyor ama.o yüzden...

Elbet ya kaydirigubbakcemile2

hımm anladım bidenesimm ben alam onlardan o vakıt çok mersü

:kedi: ayyy rezillikkk valla kuzumlülülülülülü bnm de en sinir oldgm şey ağda yaparken kapının çalması elim ayağıma dolanıo :1closedeyes: tam açmışım müziği kaptrmışım kendimi kapı çalıo amannn yarebbiiiii:1shok:

bu yağdan ben de kullandım saçı cok ii uzatıoooo ayrıca body shopun brezilya fın dğı maskesi de güsel yumuş yumuş oluo saç onun uzatmaya etkisini görmedim ama güseldi

aay saç mı uzatıyor çok sivindim

uzun ama kırıkları aldıracam iyi olar

çok güzel bir fikir çok beğendim, ben de deniycem halularıma inşaallahkaydirigubbakcemile5 guclubacismile
pati gacısı 1 martta doğmuş, görsen ne kutlamalar yapmışlarsempatiksalakcinni sanki kendi doğum günüymüş gibi eğlenmişler:delphin:

hıımmmm anladım şikerparesim

Ayy ben açmıyorum çalan kapıları telefonları valla, çok sinir o da hakkaten alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

kuzum Body Shop diplere sürülmüyor, o nedenle uzamaya etkisi yoktur yani. Sadece saç gövdesine sürülüyor. ama yumuşatması ve kokusuna bayılıyorum. uzun zamandır kullanıyorum daha çok var kutuda üstelik.
alkisalkisalkis

1 mart mı ? -tatlicadiarzu-
anaam kandırdılar mı bizi aceba ? :1shok: fisfisfis
halbusi süpersonik eğlenmişidik hihoyyyt
olsun kız nolcak maksat muhabbet ve karşılıklı mütaşakkür olmak
lülülülülülü sempatiksalakcinni

Back
X