- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #17.241
neyse sessiz ve derinden halledersin sende işini o zamanohaoldumsmile
Yok nazom ya benim borum burda ötüyoo onun yanında kuzuyum (kuzuların sessizliğiaklinialirimsmile)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse sessiz ve derinden halledersin sende işini o zamanohaoldumsmile
a.sa.salkisalkisalkis:roflol::roflol:
benim diyceklerimi nazom dediiiiikaydirigubbakcemile5...nihahahaha...:1rolleyes:
Yok nazom ya benim borum burda ötüyoo onun yanında kuzuyum (kuzuların sessizliğiaklinialirimsmile)
Abbovvvvvaklinialirimsmile
Eee tabi biz fantaazi kuruyoz siz uyguluyonuz:roflol:
Hayırlı işlerrrrr:jeyyar::jeyyar:
sevsinler kuzuymuş
ben çok gördüm oyle kuzularıdelikafadulden
ii aile kızı modundayın diyon yaniii-tatlicadiarzu-
Aloo kızlar nerdesiniz yav bunlar beni taşa tutmaya başladı :tomato:
Beni de yoldan çıkarmaya çalışıolar ama bozamıcaklar benim gibin edepli kızçeyi:umursamaz:
:jeyyar: kurtulamazsın elimizden:jeyyar:Aloo kızlar nerdesiniz yav bunlar beni taşa tutmaya başladı :tomato:
Beni de yoldan çıkarmaya çalışıolar ama bozamıcaklar benim gibin edepli kızçeyi:umursamaz:
tabi tabii.aklinialirimsmile.battaniye giymiş gibi adamların fotolarına iç geçirirken iyiydi, de müüü?kaydirigubbakcemile3
bastır nazom..sempatiksalakcinni
yaa kızlar..ebay da bi satıcıya mail atıcam ama translate te çevirince olmuyooo..kimin ingilizcesi iyiydiii..
he demi yaa aplacım
eğleşsin bunnar bizim onların eğleştigi saatlerde görecek işlerimiz oluyo zatı
boş muhabbetler kesmiyo biziiiisempatiksalakcinni:roflol::CüvCüv:
Aloo kızlar nerdesiniz yav bunlar beni taşa tutmaya başladı :tomato:
yaa kızlar..ebay da bi satıcıya mail atıcam ama translate te çevirince olmuyooo..kimin ingilizcesi iyiydiii..
benimki çok iyi değil canım
aprilınki iyiydi sanırsam
bizde bekledik zamanında:roflol: :roflol: :roflol:
vay anam vay akannehir
laa asker yolu gözleyene (ben, tanrıça, ilarzu, cancu, meg) böle denir mi yaaa günahtırsempatiksalakcinni
Yettim islom yettimolumunekankayizsmile
senin yolun yol değil ki kızım aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
ne dedim ben ya, yannış oldu -tatlicadiarzu-
Bağa yaz anam, sabah 100 soruluk inkilizce sınavından çıktım herhal kafamçokkarıştı
özelden yazışalım böböğüm olumunekankayizsmile
benimki iyidir kanka ayıpsın aklinialirimsmile :jeyyar:
her anlamda sempatiksalakcinni
bizde bekledik zamanında
ama azmadık edebimizlen oturduruk
gece yarıları böğrü kıllı herfilerin iresimlerina bakmadıksositososito:roflol:aklinialirimsmile
eferim sana kızım
otur beş(5)
baska konulardanda sınava tabi tutarım ona gore gecemezsen evermiyom seniiilaelaelaelaelae
bizde bekledik zamanında
ama azmadık edebimizlen oturduruk
gece yarıları böğrü kıllı herfilerin iresimlerina bakmadıksositososito:roflol:aklinialirimsmile
eferim sana kızım
otur beş(5)
baska konulardanda sınava tabi tutarım ona gore gecemezsen evermiyom seniiilaelaelaelaelae
:roflol: :roflol: :roflol:
Gören gözün hakkı vardır Nazom aşk olsun sempatiksalakcinniheyyoo 5 aldım, hihoyyyt :Saruboceq:
başka konular benden sorulur nazocanım, makalesini yazmışımdır icabında aklinialirimsmile
Ooooooo..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:icecream:
Gören gözün hakkı vardır Nazom aşk olsun sempatiksalakcinni
heyyoo 5 aldım, hihoyyyt :Saruboceq:
başka konular benden sorulur nazocanım, makalesini yazmışımdır icabında aklinialirimsmile
Bizim zevkümüz de böle naaalım herife sarıldın mı göbişine kılına gömülcen mis gibinaniknaniktabi tabii.aklinialirimsmile.battaniye giymiş gibi adamların fotolarına iç geçirirken iyiydi, de müüü?kaydirigubbakcemile3
bastır nazom..sempatiksalakcinni
ohaoldumsmile:jeyyar: kurtulamazsın elimizden:jeyyar:
haklısın gacım
bastıralımalkisalkisalkis![]()
vay anam vay akannehir
laa asker yolu gözleyene (ben, tanrıça, ilarzu, cancu, meg) böle denir mi yaaa günahtırsempatiksalakcinni
Yettim islom yettimolumunekankayizsmile
senin yolun yol değil ki kızım aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
ne dedim ben ya, yannış oldu -tatlicadiarzu-
Bizim zevkümüz de böle naaalım herife sarıldın mı göbişine kılına gömülcen mis gibinaniknanik
ohaoldumsmile
[/COLOR]
Aprılım ne ettin sen:umursamaz:
O kozmetik savaşçısı gacıya yardım neyin etme sürünemesin makkajlmaz: