Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar selam en sonunda parabenler konusunu kimya mühendisi ve kozmetikte argede çalışan güvenilir birine sordum yani yalan dolan söylemiyecek birine ve bana söylediği şey tehlikeli olmadıklarıydı metil ve proply olanlar tehlikesiz koruyucu amaçla konuluyor ve hatta paraben içeriği çocuk şuruplarında bile varmış yani içiniz rahat olsun ,
ama yinede siz siz olun çok ucuz düşük kalite makyaj ürünleri kullanmamaya özen gösterin sevgiler

ben de öle biliyorum gülo

parabenlerin 5 i bir yerde olunca sorun oluyormuş

ama tek başına hala zararı olduğu ıspatlanamamış

ama masum da denmiyormuş cano

karışık bi durum

amin balım fiyet olacak:)) benim çiköfte bi başka yalınız normal diil
yumurtalı

b ara veririm tarifi

kız gönderem sana ama bozulur gelene kadar polisim benim

bu sene çok güzeldiniz ama:)))

sağol bebişimmmm

kız 1 saat video mu olur anam yaa

daa bitmedi bilekaydirigubbakcemile2

ay anam o ne gızzz :roflol::roflol:

geberdim gülmekten deli

Çiğköftedci geldin mi kız ver bakayım kıvamı tutmuş mu bi tavana fırlatiimkaydirigubbakcemile2

aaaaşşşkom da geldiii hihoyyyt

kızım seni online görünce helecanlanıyorum la
sempatiksalakcinni

aprilim sınavın nası geçti tatlışım:1hug::sm_confused:
arzum makyaj yarışmasını cuma günü başlatalım dedim ben..uygundur dimi balım?anca makyajlar yapılır bana yollarlar,bende düzenler ve yarışmayı cuma akşamı açarım diyorum..nasılımaklinialirimsmile

aprilim sınavın nası geçti tatlışım:1hug::sm_confused:
arzum makyaj yarışmasını cuma günü başlatalım dedim ben..uygundur dimi balım?anca makyajlar yapılır bana yollarlar,bende düzenler ve yarışmayı cuma akşamı açarım diyorum..nasılımaklinialirimsmile

Bence iyiydi kankam fisfisfis a.s
ama ösym amca ne düşünür bilemiyorum hihi :sm_confused:
aşkom sen katılıyor musun yarışmaya?
zemuszemus

Bence iyiydi kankam fisfisfis a.s
ama ösym amca ne düşünür bilemiyorum hihi :sm_confused:
aşkom sen katılıyor musun yarışmaya?
zemuszemus
sana göre iyiyse ösym amcaya görede iyidir bence bebem:hooray:
işallah güzel puanlarınla bizi sevindirirsinŞeniz
yok anam nerdeboshayallersmileanca ben organize edicemgamyoncuiremsukonuyu ben açıcam,resimler bana yollanıcak yaniboshayallersmile

Asom hoşgeldin bebeksuratlımhihoyyyt

asoda kim:1ninca:ben tanrıçayım islokaydirigubbakcemile5
hoşbulduk cano,devedikenini dediğim şekilde içmeye başladınmı canım?

aga bu misafirlerden de bay geldi artık he-tatlicadiarzu-5 tane yani yuh-tatlicadiarzu-hani daha fazla olduğu zamanlarda oluyo eyvallah ama bu durum canımı sıkmaya başlıyo!!
neyimi bu kadar merak ediyolar bilsem:delphin:

yok anam nerdeboshayallersmileanca ben organize edicemgamyoncuiremsukonuyu ben açıcam,resimler bana yollanıcak yaniboshayallersmile

asoda kim:1ninca:ben tanrıçayım islokaydirigubbakcemile5
hoşbulduk cano,devedikenini dediğim şekilde içmeye başladınmı canım?

Afroditimsin sen benim güzellik tanrıçamopuyorumnanaktan
İçiyorum kuzu sabah aç karnına 1 kaşık yatmadan önce 1 kaşık şifa niyetinekaydirigubbakcemile4

Tahmin ettiydim bebek yüzlüm boshayallersmile
ben zaten makaj bilmiyom ki yapamaycam, o yüzden katılmiyurum zaten foto makinem makyaj çekemiyo öyle bir özürü var kendisinin alsanaalsanasmile zira flash'ı kapanmayan cinsten hödük :mymeka:

meleğim, bizim evin oralara yeni bir aktar açıldı görsen çok süpersonik bi yer amaa :lepi:

yosun tozu yok :1closedeyes:
yosun yağı yok :1closedeyes:
devedikeni tohumu tükenmiş (oha ne ara di mi) :1closedeyes: :roflol:
beyaz kil yok :1closedeyes:

amaan dedim, ne var sizde ayol? akannehir
dedim bunları getirin, çabıkk dedim. bakalım ne zıman getirtçekler
kaydirigubbakcemile2

ben zaten makaj bilmiyom ki yapamaycam, o yüzden katılmiyurum zaten foto makinem makyaj çekemiyo öyle bir özürü var kendisinin alsanaalsanasmile zira flash'ı kapanmayan cinsten hödük :mymeka:

meleğim, bizim evin oralara yeni bir aktar açıldı görsen çok süpersonik bi yer amaa :lepi:

kaydirigubbakcemile2

Adam iyi yere tezgah açmışım demiştir aprilım kaydirigubbakcemile3

Afroditimsin sen benim güzellik tanrıçamopuyorumnanaktan
İçiyorum kuzu sabah aç karnına 1 kaşık yatmadan önce 1 kaşık şifa niyetinekaydirigubbakcemile4
canım zaten repine yazdım sebebiniyerimsenibensende benim canını yediğimsin gülümŞeniz
tamam tatlım aynen öyle yap,demlemeyle falan boşa uğraşma,bende birde kereviz tohumu içmeye başladım(eskidende içerdim)bununla ilgili bilgilerde vericem...
bu arada mezuniyet için ne karar verdin?model ve renk belirlendimi kafandaCADIARZU

kaydirigubbakcemile2

bu yarışmaya katılmak o kadar isterdimki meleğimboshayallersmile
sağlık olsun diyorum napıyımbenneyaptımki
hadi yaohaoldumsmilegizliden bi ziyaret ediyim ben orayı:jeyyar:ama dediklerin yoksa ben o aktara aktar dermiyim kanka:dilcikar:
ayrıca yosun yağı en paçoz aktarda bile var,bunlar nası getirmemiş yahu:smiley-cool:

hadi yaohaoldumsmilegizliden bi ziyaret ediyim ben orayı:jeyyar:ama dediklerin yoksa ben o aktara aktar dermiyim kanka:dilcikar:
ayrıca yosun yağı en paçoz aktarda bile var,bunlar nası getirmemiş yahu:smiley-cool:

Yeni yeni düzenliyorlar kendilerini aşkom olumunekankayizsmile
Geçen hafta açılmış ablası çok taze :emir_bebek:
ama sevdim, çalışan 2 şirincik kız var boshayallersmile
hemen kafalayıp ahbap oldum muydu aklinialirimsmile
gelsin hedaye kremler gitsin promasyon otlar
sempatiksalakcinni

canım zaten repine yazdım sebebiniyerimsenibensende benim canını yediğimsin gülümŞeniz
tamam tatlım aynen öyle yap,demlemeyle falan boşa uğraşma,bende birde kereviz tohumu içmeye başladım(eskidende içerdim)bununla ilgili bilgilerde vericem...
bu arada mezuniyet için ne karar verdin?model ve renk belirlendimi kafandaCADIARZU

Kuzum sen suyla yut dedin ya profu gelse demletemez onu banakaydirigubbakcemile3
İçicem canım düzenli sağolasın.
Sen şimdi pc bozukken arada kaçırdın bazı yerleri gülom . Gecen bi ebtari denedim alıyodum nerdeyse yarim daha güzelini yaparız boşver dedi. Ben de kabinde gizlicene üst kısmının fotosunu çektim.naniknanik
Albüme koydum gülom bi bak sende. Aksesuarcıdan güzel taşlı bişi alıcam straplez modele uygulucaz hem daha güvenli olur kaymaz hem de takı derdinden kurtulmuş olcam. Albümdeki fotoya bak sen alt kısmını kiloş gibi bişi yapıcazkaydirigubbakcemile

Back
X