• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aşk olsun be tanrıçam sende destek olmazsan ben naparım yaakaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile:tomato:

kilimcinin kör oğlulaelaelaelaelaeyok öyle yağmakaydirigubbakcemileçalışıcaksın böböğüm..3 kuruşa 5 köfte yok:delphin:
bu arada kanal d de gırgıriye başladıboshayallersmileofff hastayım bu filme ve serisine:smiley-cool:yok yok beni kesin çingenelerden aldılar..ruhumda varoşluk çingenelik kol geziyo:asigim:

kendimi anlatan bi ifade buldumm:roflol:roflol:

:
14kcpia.gif

alttan dikizlerim benaklinialirimsmilehuyum kurusun:delphin:
sen hiiiiç bu ara resim ekleme minik hanım:dilcikar:ne kombin,ne yeni aldıkların..hiiiçi:dilcikar:akitra hanım sende ekleme hiç taaammı:dilcikar:bakın ben resim atamıyorum bu ara,ben atmasam kimsenin atıcağı yok:dilcikar:

ah kuzum vakit mi varr:gitme: kipadaki indirimden kaptım yine bişeyler yarın çekerimaklinialirimsmile pudra aldım yarı fiyatına olay salatalık özlü temizleme sütü yarı fiyatına terracota da alıcaktım ki kalmamıll:gitme:

ben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

ben geldim diye gidiosunuz dimi bacaklarınzıı kırcam siiznn:oklava::gitme:

ben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
yoruldun tabiolumunekankayizsmilereklam çalışmaları yordu miniğimiŞenizallah rahatlık versin akitomŞeniz
kendimi anlatan bi ifade buldumm:roflol:roflol:

:
14kcpia.gif
bu ne çirkin bi karı bekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
buna koptum yaaakaydirigubbakcemile3

1s1ovm.png

1zxnqr8.png

tajvaf.png

olum bunlarla uraşıcana dersine çalışsana serserisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
mavi donum yok kankaaklinialirimsmilebenim hiç mavi donum olmadı kanka:a015:-tatlicadiarzu-

yoruldun tabiolumunekankayizsmilereklam çalışmaları yordu miniğimiŞenizallah rahatlık versin akitomŞeniz

bu ne çirkin bi karı bekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

olum bunlarla uraşıcana dersine çalışsana serserisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
mavi donum yok kankaaklinialirimsmilebenim hiç mavi donum olmadı kanka:a015:-tatlicadiarzu-

cnm hiç çalışmak istemiyo kanka ya böyle kaçıyorum dersteenn kaydirigubbakcemile3

24yr8mg.gif

gecikmeli oldu ama buluşma resimlerine anca yorum yazdım..ben siliceksin sanmıştım kuzen,sonrada bakmak aklıma gelmedi..dediğim gibi bu ara kafam dolu..kusura bakmayın kızlaropuyorumnanaktan
minik ben seni bi yakalıycam,sonra gidemiceksin bi yereaklinialirimsmile

gecikmeli oldu ama buluşma resimlerine anca yorum yazdım..ben siliceksin sanmıştım kuzen,sonrada bakmak aklıma gelmedi..dediğim gibi bu ara kafam dolu..kusura bakmayın kızlaropuyorumnanaktan
minik ben seni bi yakalıycam,sonra gidemiceksin bi yereaklinialirimsmile

yakalasana yoğurtlu adana kebabımmcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

yoklamayı alıyım:kahve:
önce gelmiyenler..burcukutlu,iklimya,su perisi..bunlar yok..sebebini bilmediğim için puan kırmıycam
livom gelmedi nie acabafisfisfis
nikom arzum akitram bibertom burdaydı...
tospa kek yaptı,gacı patatez köfte..cokacimcoook
pati karısı yok,işi var zillinin:delphin:
ceylo arada yoklayıp kaçıyo..aprilim erken kaçtı,mini gelmiyo madam tospada..onlara 0 işte:kızgın::dilcikar:
meg cadısınada:dilcikar:

sabaha ders bırakıyım:kahve:
pc ye atabildiklerimi ekliyorum canlarım..mafoldumbenmesela yeni aldığım parlatıcıyı atamıyorum,bi sürü resimler var ama salak pc kafasına göre alıyo,kimini alıyo kimini almıyo,anlam veremiyorum:gitme:

KEREVİZ TOHUMU:bağırsak çalıştırıcı,guatıra iyi gelen bir bitki..ayrıca cinsel gücü arttırıyo:jeyyar:lipido tavan olsun istiyenlerezemuszemus..bunlar benim bildiğim faydaları..ayrıca şekerede iyi gelir..(burcu eşine yedirebilirsin bunu)

KULLANIMI:ister balla karıştırıp macun gibi yiyin,ister ağzınıza bir çay kaşığı alıp su ile hap niyetine için..
ben bağırsaklarımı çalıştırdığı için kullanıyorum..(sorunlu olduğum durumlarda)guatır rahatsızlığı ve cinsel isteksizliği olanlarada öneririm..özellikle hamile kalmak isteyen hanımlar eşlerine macun şeklince yedirirse ve kendide yerse allahın izni ile etkili olucaktır:CüvCüv:

2 tl ye aldığım lipglosumun rengi:teytey:
ama kendini ekliyemiyorumkafamçokkarıştıne yaptıysam pc ye kabul ettiremedim resimleri:gitme:

kokusuna vurulup almıştım biliyosunuz:asigim:hindistan cevizi ve çikileta karışımı tatlı bi kokusu var demiştimcokacimcoook
dudağımda çok sevdi glosuhihoyyytaraları pek iyisositososito

kendim ekliyemiyorum,netten bu tonlarda resim ekliyim sizler için..fikir olsunyerimseniben

estee_lip_gloss_rose11e.jpg

nars markaların 3.cüsü şeftali tonu
DSC05328.jpg

211351038734207_1262034114.jpg

parlatıcı glosları örnek olması bağbında ekledim..resimler alıntıdır..kolum hariç:smiley-cool:
yerli markalardada var şeftali rengi glos,lakin bunları örnek olsun die koydum çünkü bunları bulabildim:)

herkese gunaydinnnn hihoyyyt uzaklardaydim, dun dondum kurkcu dukkanina.. ozlem cekilir sey Allah saglik sihhat huzur versin hepimize ve hepinize insallah.. elimden geldigince dondum diye takipte olmaya calisacagim.. opuldunuz, biraz gecmise bakayim, cok uzaklasmadan kaydirigubbakcemile4

yoklamayı alıyım:kahve:
önce gelmiyenler..burcukutlu,iklimya,su perisi..bunlar yok..sebebini bilmediğim için puan kırmıycam
livom gelmedi nie acabafisfisfis
nikom arzum akitram bibertom burdaydı...
tospa kek yaptı,gacı patatez köfte..cokacimcoook
pati karısı yok,işi var zillinin:delphin:
ceylo arada yoklayıp kaçıyo..aprilim erken kaçtı,mini gelmiyo madam tospada..onlara 0 işte:kızgın::dilcikar:
meg cadısınada:dilcikar:

hani beeennnn
senağlama

DSC00338.jpg

çantam ayakkabı dünyasından 80 tl

DSC00341.jpg

body shop c ve e vitaminli göz kremlerim
35,90'a geldi.

DSC00343.jpg

chanel allık 108 tl tekin acar

DSC00345.jpg

chanel ruj 48 tl

ilk defa allık ve ruja bu kdar para verdim
bayilicem

DSC00350.jpg

adl'nin yeni bi markası var ondan aldım
39,90

DSC00351.jpg

gene adl'nin yeni markası
19,90

DSC00352.jpg

kek'im

ya bu hayat bilerek mi üstüme geliyo
tamam unuttum o hayvanı diyorum
niye birileri gözüme sokuyo ya
niye eski otele tekrar başlıcanı haber veriyolar
niye telefonunu istiorlar benden
yeter ya yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:teselli: Şeniz

canlarım
14be1998085792dee7443eea6426cf07.gif

nasılmış benim dünya güzellerim
00d3b01c3604095f552bf20667af2e58.gif

neler kaynattınız ben yokken
47078db6e1924e550acd5cb375bf5380.gif

göz atıp geliyorum
d7655b5e4494c910c6a95b4298611009.gif

kapmisin isi tanricam kaydirigubbakcemile5 Şeniz

sabaha ders bırakıyım:kahve:
pc ye atabildiklerimi ekliyorum canlarım..mafoldumbenmesela yeni aldığım parlatıcıyı atamıyorum,bi sürü resimler var ama salak pc kafasına göre alıyo,kimini alıyo kimini almıyo,anlam veremiyorum:gitme:

KEREVİZ TOHUMU:bağırsak çalıştırıcı,guatıra iyi gelen bir bitki..ayrıca cinsel gücü arttırıyo:jeyyar:lipido tavan olsun istiyenlerezemuszemus..bunlar benim bildiğim faydaları..ayrıca şekerede iyi gelir..(burcu eşine yedirebilirsin bunu)

KULLANIMI:ister balla karıştırıp macun gibi yiyin,ister ağzınıza bir çay kaşığı alıp su ile hap niyetine için..
ben bağırsaklarımı çalıştırdığı için kullanıyorum..(sorunlu olduğum durumlarda)guatır rahatsızlığı ve cinsel isteksizliği olanlarada öneririm..özellikle hamile kalmak isteyen hanımlar eşlerine macun şeklince yedirirse ve kendide yerse allahın izni ile etkili olucaktır:CüvCüv:

canim cok sagol ilk firsatta aliyorum kereviz tohumu Şeniz Şeniz

DSC00338.jpg

çantam ayakkabı dünyasından 80 tl

DSC00341.jpg

body shop c ve e vitaminli göz kremlerim
35,90'a geldi.

DSC00343.jpg

chanel allık 108 tl tekin acar

DSC00345.jpg

chanel ruj 48 tl

ilk defa allık ve ruja bu kdar para verdim
bayilicem