• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Olmasınmı? o modelin özelliği o ya dümdüz olmaz mı gacım kombinezon gibi çok basit bişi olur:1ninca:albümüne geliom hemenkaydirigubbakcemile4
Arzum baksana ya ne diyomafoldumben
mor elbisedeki etek uçlarındaki gülleri ben de pek şeyetmedimCADIARZU
kaynanam çok yapar böyle şeyleri, vazodaki çiçekleri çıkarıp elbisenin her yerine döşer aynı o tarz olmuş gibi:delphin: ama belindeki detay gibi duranı sevdimzemuszemus

patron abla kardeş kaybolan birileri var
681f5b8baa1bf28cdc63c365a94dd23f.gif

Napiyonuz bakiiiiimmmm hihoyyyt opuyorumnanaktan

Çalışkan üğrenci eprıl geldiii :hulya:

Bugün fonetikten 100 aldım yihahaa
sempatiksalakcinni hihoyyyt
kankaaadelikafadulden
şimdi yazdım gelir die,ulan ikimizde ne temiz kalpliyiz bakkaydirigubbakcemile3hoşgeldin aşkitom..neler yaptın böğünzemuszemus

Senin cüzdanını yiyim bennnŞeniz o hırkalar süper yaa ben de çok seviyom hele bu zamanlarımda kurtarıcı resmenguclubacismile
Evt livimmm nerdeee yaaa...

saol benim piperimŞeniz
livo yok,mirianada aşşadan dikizliyo ama katılmıyo bize:umursamaz:hey miri gel konuşalım kızkaydirigubbakcemileolmuyo okuyup okuyup kaçmak:hulya:

aprilimde gelir eli kulağındadırboshayallersmile
patim yok:oklava:
iklimya hepten yok:sm_confused:madam tospa gelmiyo:dilcikar:ımm dier kızların hepsi burdaydı..herkeşe 5 o yüzden:lepi:

Hakkat la kanka elim kulaamdaydı la akannehir akannehir
bu kız da cinli ben size diyim eyvahedigeldismile
küpelerimi çıkardım koydum kenarıya, elim kulaamdaydı yane kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni Valla! olumunekankayizsmile

Kankam o Livi ler hakiki mi ?ohaoldumsmile :asigim: (Livim nirde hakkat?) :gitme:
Çok güzellerrrrrrr :asigim:

Hırkanın rengi de modeli de harikaaa
a.s

kaynanam çok yapar böyle şeyleri, vazodaki çiçekleri çıkarıp elbisenin her yerine döşer aynı o tarz olmuş gibi:delphin: ama belindeki detay gibi duranı sevdimzemuszemus

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kaynanana koptum yalnızsırnaşık şey
kardeşlerden biri burda:roflol:ama ablası yok hacı:roflol:
kızlar benim kaynanam benden kokoş yemin ederimbayanssulusmileanam bir süslü bir süslübayanssulusmile

livom yok 2 gün oldu:sinifsinif:niko bu konuya ilgilen:kahve:
livim livilerimi çok seviyo:smiley-cool:livitton cüzdanımı ona ithafen ekliyorum,bide pc bozukken bu hırkayı aldım,malum kollar dövmeli,dışarda kamufle etmek için böyle tril tiril şeyler alıyorum,hem totoyu başı kapatıyo:kedi:

hırkanın rengi çok tatlı pambık şikeri mübarenk..örtün gözümden kaçmadı..aklinialirimsmile
Napiyonuz bakiiiiimmmm hihoyyyt opuyorumnanaktan

Çalışkan üğrenci eprıl geldiii :hulya:

Bugün fonetikten 100 aldım yihahaa
sempatiksalakcinni hihoyyyt

hoşgelmişsin.. kırmızı kurdaleni taktılar mı..:1hug:sana cici kız aferin dedilermi?:1hug:
fonetikten 100 aldığına göre, iyi fonmuşsun eprılım..pirafo sana..Şeniz

Hakkat la kanka elim kulaamdaydı la akannehir akannehir
bu kız da cinli ben size diyim eyvahedigeldismile
küpelerimi çıkardım koydum kenarıya, elim kulaamdaydı yane kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni Valla! olumunekankayizsmile

Kankam o Livi ler hakiki mi ?ohaoldumsmile :asigim: (Livim nirde hakkat?) :gitme:
Çok güzellerrrrrrr :asigim:

Hırkanın rengi de modeli de harikaaa
a.s

sitede zaten bi tane cinli var kanka yeter:)))anam kalbim temizmiş hakkat kızzsempatiksalakcinni
yok be hacı nerdeboshayallersmilemahmutpaşadan almıyanı dövüyolarlülülülülülü
beğendinmi bitanemopuyorumnanaktançok teşekkürler bal zerresimŞeniz

guclubacismile:roflol::roflol:
öldüm k nokta validene..

Olmasınmı? o modelin özelliği o ya dümdüz olmaz mı gacım kombinezon gibi çok basit bişi olur:1ninca:albümüne geliom hemenkaydirigubbakcemile4
Arzum baksana ya ne diyomafoldumben

livim livilerimi çok seviyo:smiley-cool:livitton cüzdanımı ona ithafen ekliyorum,bide pc bozukken bu hırkayı aldım,malum kollar dövmeli,dışarda kamufle etmek için böyle tril tiril şeyler alıyorum,hem totoyu başı kapatıyo:kedi:

:roflol::roflol::roflol:
inanmıyorum ispileyemeden çakmışsınsüprizzzzz

partron hırkanın pembesine bayıldım, rengi soft değil mi? çok güzel:lepi:
livin de lvin de çok datluopuyorumnanaktan
güle güle kullan bidenem Şeniz

canım resim işini beceremiyorum daha doğrusu fotoğraf makinem bile yok doğru dürüst yeni alcam:utangac:
yeme beni sermo,telefonundamı çekmiyo:delphin:istemiyosun eklemek..istesen eklersin:dilcikar:
hırkanın rengi çok tatlı pambık şikeri mübarenk..örtün gözümden kaçmadı..aklinialirimsmile

leopardaşımsınaklinialirimsmile
kumaşıda pek güzel,yeri tiril tirilkaydirigubbakcemile2yeri güzel lafınıda hala çözemedim ama kullanırım işteboshayallersmiletürkçemizi seviyorum:lepi:

hoşgelmişsin.. kırmızı kurdaleni taktılar mı..:1hug:sana cici kız aferin dedilermi?:1hug:
fonetikten 100 aldığına göre, iyi fonmuşsun eprılım..pirafo sana..Şeniz

Çok iyi fon oldum evet Gacım ahaha :roflol:
noldu sana gacı kimlik değiştirmişin fisfisfis
sosyal mesaj filan süprizzzzz

La acayip bi sınavdan geçtik, önce sessiz bir çizgi film izlettiler akannehir
sora onu Fr. anlattırdılar, sesimizi kayda çektiler. akannehir
Sora kendimizi tanıttılar, sora bi resim verdiler, onu anlattırdılar kayıtlı gene
sora dinledik, 2 Fransız kadınceğiz not virdi :hulya:

vay anasını, eğitim sistemine bak hele
boshayallersmile

sitede zaten bi tane cinli var kanka yeter:)))anam kalbim temizmiş hakkat kızzsempatiksalakcinni
yok be hacı nerdeboshayallersmilemahmutpaşadan almıyanı dövüyolarlülülülülülü
beğendinmi bitanemopuyorumnanaktançok teşekkürler bal zerresimŞeniz

kaydirigubbakcemile3 Aşkom seni yerim ama o oricinıl gibi duriy, yeme beni aklinialirimsmile

BAL+TARÇIN MASKESİ
bir tatlı kaşığı kadar bal ile birazcık tarçın yeterli..
ben bunu az önce tüm yüzüme sürdüm ve bir saat kadar tuttum..bi kaç tane pörtleyen svilce gördümohaoldumsmileonları önlemem lazım..
bu maskeyi bi kaç gün üst üste yapıcam,defolsun gitsin sivilcelerÇok üzgünüm çoook

KIZLAR BU ÜRÜNÜ KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM!
nedenleri:kahve:
markası meybelline!
ben bu zalağa 20 tl bayıldım,bi moka yaramıyo:delphin:
bilerek silmeden çektim resmini..gördüğünüz üzere etrafı siyah,boyası akıyo,ben sürekli siliyorum,ama o kapağını açtığım adan itiaren akıyo!
ayrıca ucu boya vermiyo,kısaca parayı çöpe attım!!!
buda benim şansım oldu..belki memnun kalan vardır bilemiycem..ama flormar kalem eyelineri cidden tek geçiriyorum böyle paçozları denedikçe:umursamaz:

bu ojeyi aney almışboshayallersmilesedefli oje sevmem,tırnağı yiyo çünkü..yiyo derken,yani tırnağı güçsüzlüşteriyo...sevmem sedefli oje,ama anam bir o kadar bu renk ve tarze hastadır..
fikir olması için koyuyorum,sevenler olursa rengini numarası 362

kanka bende yapıyım bu maskeyii:lepi:

Silmedim daha kankam duruyo silmeden koş gitkaydirigubbakcemile
Bugün bu ojeyi gördüm çok tatlı geldi gözüme aldım hemen markasını ilk defa duydum la'berje diye bişibilmiyorumkismile
Kanka bak sen kızdın diye telden çektim artık net diil ama kusura bakmayın...
5530.jpg

kankam ojenin rengi süper albüme baktım sende süpersinn:lepi:

İkisini bir koyuyorum çiçekler.
Arzum yeşil de hoş bi model ama fazla sade basit gibi geldi bana onu da beğenmiştim aslında.
Morlu olan da farklı bir model Her nekadar kızlar beğenmese de:sinifsinif: benim hoşuma gitti.kaydirigubbakcemile4

5537.jpg
[/url][/IMG]

yeşil süper bebeğemm:lepi:

sabaha ders bırakıyım:kahve:
pc ye atabildiklerimi ekliyorum canlarım..mafoldumbenmesela yeni aldığım parlatıcıyı atamıyorum,bi sürü resimler var ama salak pc kafasına göre alıyo,kimini alıyo kimini almıyo,anlam veremiyorum:gitme:

KEREVİZ TOHUMU:bağırsak çalıştırıcı,guatıra iyi gelen bir bitki..ayrıca cinsel gücü arttırıyo:jeyyar:lipido tavan olsun istiyenlerezemuszemus..bunlar benim bildiğim faydaları..ayrıca şekerede iyi gelir..(burcu eşine yedirebilirsin bunu)

KULLANIMI:ister balla karıştırıp macun gibi yiyin,ister ağzınıza bir çay kaşığı alıp su ile hap niyetine için..
ben bağırsaklarımı çalıştırdığı için kullanıyorum..(sorunlu olduğum durumlarda)guatır rahatsızlığı ve cinsel isteksizliği olanlarada öneririm..özellikle hamile kalmak isteyen hanımlar eşlerine macun şeklince yedirirse ve kendide yerse allahın izni ile etkili olucaktır:CüvCüv:

kanka bana dediğin bumuolumunekankayizsmile

süperrr bunlar yaaa bittiimmmmdelikafaduldensırnaşık şey:utangac::asigim:

kızlar ben yokken eklediğiniz resimler varsa benim için bir kez daha eklermisiniz:utangac:
1 haftalık geçmişi okuycak döt olmadığından o işe girişmedim..ben yokken neler oldu bilmiyorum o yüzden:utangac:

Back
X