• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
trendy-mini-gece-kiyafetleri2-235x300.jpg

Bal kuşum bunu kendime ayırdım :smiley-cool:

of kopdumm hıc gulcegım yokdu eversatten calınmıştır dıyor hahhahah a:D.D:D kız nıe hırsızlık yapıon bakemmm
:1shok:saklayın beni..nazo gelirse yohum bensempatiksalakcinni
islo deli gibi sana çalışıyok..kafamçokkarıştı
harbiden hekaydirigubbakcemile3
Ellerine sağlık bitanem ama bunlar bana göre mezuniyet için çok iddialı gibieyvahedigeldismile
Gacım dar modelle rahat edemem sanki diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
Kuzu yeşil hoş duruyor ama beyazı hiç beğenmedim be tatlım çok salaş gözüküyorbilmiyorumkismile
Canlarım dediğiniz gibi az daha sade bişiler araştıracağım bakalım:hulya:
kız onları kendim için ekledim zaten:kedi:beyaz olan salaşıda kendime ekledim:kedi:onların hiç biri sana değil kuzum:smiley-cool:
misafirleri kovaladım ben rahatınıza bakın ,nöbetteyim:1ninca:
kaydirigubbakcemile3nikoma yardımcı seçtim seni sermo:lepi:
Güzellerim şekerpareler modeller için çok çook teşekkür ederim hepsini attım pc.ye detaylı inceleyeceğim.
Sabah 05,50de kalkıcam uyusam iyi olacak ben daha cokk başınızı ağrıtırım.delikafadulden
Öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
iyi uykular islomopuyorumnanaktan
bana kalırsa sen kararını verdin..bulandırma kafanı,sonra pişman olursun..allah rahatlık versin balım

hırkızz tanrıça siteden çalınmıştır dio ay koptummmkaydirigubbakcemile3delikafadulden
ohaoldumsmileeyvahedigeldismile topukkk..bi süre ofum:smiley-cool:
30mq25g.jpg

bayıldım bunlaraaa
bende bunaboshayallersmile
abiye-modelleri-388.jpg

bu model de çok çekücüüü..yılan gibi olmuş hatun..tııssss..(tanrıçanın repliii)

alttaki derkennn.:1shok:.hepsi altta tanrıçam, mor olan mı?ilk siyahı kendime çok yakuştudumaklinialirimsmile

yılaaaannn:jeyyar:
tıssss:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3gacım alttaki derken mavi siyah olan varya..o islo tarzı daha çok o yüzden..

Rimelimi çıkardum, yüzümü jelle yıkadum, dişlerimi pırçaladum, kayısı kremimi göz çevreme pıt pıt sürdüm, picamalarımı giyindim, saçımı ördüm ve topladum, elime krem sürdüm...zemuszemus

Ehh yatsam mı artıkın
mirmirmirmir

Ben kendime bundan diktiricem sunum için:delphin:
485.jpg
saate baktım,e normal..12 yi geçeli 2 saat olmuş:delphin:kurtlandın sen çılgın rahibe:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
Süperrrrrr biberik :lepi:
:asigim: Beni iyi tanıyorsun kanka aklinialirimsmile
ne istediğimi biliyorsun
aklinialirimsmile boshayallersmile :jeyyar:

kızlar öyle bişeyki,resim ararken diyorumki bu aprilin tarzı,bu livin,bu gacının,makyaj malzemesi alırken diyorum bu ruj tam aprillik,bu far arzuluk,bu çanta corellik,
ya patiyle geçen alışverişe çıktık,diyoruzki bu tam x..lik..bu tam x lik..kaydirigubbakcemile3valla yüzümüzü görmesekte aramızda bağ oluşuyo:lepi:

sen burda sabhlamaya devam edersen mezun falan olamıycaksın usta:delphin:

bu lafın üzerine gidiyimde ders çalışıyım bari :dilcikar:yarın bilgisayardan sınavım var hocaya derim artık derse kulüpte çalıştım diye:delphin: neyse bebeklerim öptüm hepinizii Şenizolumunekankayizsmileçok seviyorumm minikkk vınlarrrrkaydirigubbakcemile4

kızlar öyle bişeyki,resim ararken diyorumki bu aprilin tarzı,bu livin,bu gacının,makyaj malzemesi alırken diyorum bu ruj tam aprillik,bu far arzuluk,bu çanta corellik,
ya patiyle geçen alışverişe çıktık,diyoruzki bu tam x..lik..bu tam x lik..kaydirigubbakcemile3valla yüzümüzü görmesekte aramızda bağ oluşuyo:lepi:

KAnkammmmmm olumunekankayizsmile
Ben de öyle yeminle...Bir de hafiften birbirimizden etkilenme durumu var ki, bu asla beni rahatsız etmiyor, aksine çok seviniyorum. hihoyyyt
Yerim senin düşünen aklını konuşan ağğğğğzını kankam
Şeniz aklinialirimsmile

uyumayu haketmişsin kuşummŞenizolumunekankayizsmile

Değil mi minikom, sana da iyi geceler bebişim mirmirmirmir :emir_bebek:

sen beni istemiyomusun yoksa küsiyim de öliiyimmii:gitme:mafoldumben vayyy bana vaylar bana tey teyy teyy:gitme:mafoldumben
duygu sömürüsü kesmez beni:mymeka:
finallerin var,çalıştınmı hee çalıştınmı:mymeka:sonra sen beni istemiyon bühüüü:a015:-tatlicadiarzu-yok öyle yağma:dilcikar:
vay sana vaylar sana yaaasengözlerimebaksanab
benim tuzum kuru,sınavım yok çalışıcak,yarim yanımda değil buluşucak:smiley-cool:
bana kalsa hepiniz burda benle sabahlasanız keşkeboshayallersmile

Rimelimi çıkardum, yüzümü jelle yıkadum, dişlerimi pırçaladum, kayısı kremimi göz çevreme pıt pıt sürdüm, picamalarımı giyindim, saçımı ördüm ve topladum, elime krem sürdüm...zemuszemus

Ehh yatsam mı artıkın
mirmirmirmir

valla yatağın hakkını vericeksin kanka:lepi:bu dediklerin bana hayal gibi geliyo şu an..şayet 4 saattir tisimi tutuyorumdelikafaduldenüff ben memişhaneye gidiyimkaydirigubbakcemile4

Ben de öyle yeminle...Bir de hafiften birbirimizden etkilenme durumu var ki, bu asla beni rahatsız etmiyor, aksine çok seviniyorum. hihoyyyt
Şeniz aklinialirimsmile

Değil mi minikom, sana da iyi geceler bebişim mirmirmirmir :emir_bebek:

Şenizopuyorumnanaktan

duygu sömürüsü kesmez beni:mymeka:
finallerin var,çalıştınmı hee çalıştınmı:mymeka:sonra sen beni istemiyon bühüüü:a015:-tatlicadiarzu-yok öyle yağma:dilcikar:
vay sana vaylar sana yaaasengözlerimebaksanab
benim tuzum kuru,sınavım yok çalışıcak,yarim yanımda değil buluşucak:smiley-cool:
bana kalsa hepiniz burda benle sabahlasanız keşkeboshayallersmile

valla yatağın hakkını vericeksin kanka:lepi:bu dediklerin bana hayal gibi geliyo şu an..şayet 4 saattir tisimi tutuyorumdelikafaduldenüff ben memişhaneye gidiyimkaydirigubbakcemile4

haklısın be tanrıçam doğru söze ni denirrrmafoldumben ii gecelerr öptmm kocamnnnopuyorumnanaktan

bu lafın üzerine gidiyimde ders çalışıyım bari :dilcikar:yarın bilgisayardan sınavım var hocaya derim artık derse kulüpte çalıştım diye:delphin: neyse bebeklerim öptüm hepinizii Şenizolumunekankayizsmileçok seviyorumm minikkk vınlarrrrkaydirigubbakcemile4
kaydirigubbakcemile3zafer senin tanrıça tısss:hooray:
bak yarın sınav var,kulağını çekmesem hiç oralı değilsinkaydirigubbakcemile
ben yaptım o hataları sen yapma die diyorum canını yediğimŞenizbizde seni seviyoruz canımın içiolumunekankayizsmilehadi başarılar sana yarın,işallah güzel geçer

Şeniz aklinialirimsmile

kanka sen 100 almıştın bişeyden sanırım,ama ben onu kaçırdım:))gider ayak aklımdayken tebrik ediyim:hooray:
düşünüyorumfisfisfisçünkü varımsüprizzzzzhihoyyyt,yarın geç kalma bebemaklinialirimsmilehadi allah rahatlık versin..
bu arada akitra cadısıda yok bu gece canlar:sinifsinif:

Çok sevdim bu modeli omuz kısmı diğerlerine göre daha değişik ve şık üstte nasıl durur bilmiyorum ama:delphin: illa gösterişli olsun diyosan o omuz kısmına büzülmüş yere ya da uygun bi yere taş taktır:hulya:
wwwwww.png

Back
X