• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canısılarrrrrrrrr birsey diyecegim ama umarım kızmazsınız neden loreal ya da maybelline maskaralara bakıyorsunuz ...36-38 tl deyecek bir marka degiller bence
aynı paraya daha güzel markalar var hememde dermatolojik testlerden gecirilmiş clinique vb. gibi

DSC00378.jpg

Ben buna bayıldım...

kızlar az çıkmam lazım, gelirim gene öpiyorum
kaydirigubbakcemile4

Çilek reçelim, bu kozmetikçide Loreal standı yok ama belli ürünleri var, bu da ellerinde kalmış demek ki. Ama bitöiş olması yüksek ihtimal, zira o %50 indirimde alınmış olabilir...:sinifsinif:

İndirimsiz hali de cidden çok pahalı deyyusun...Onunla bi elenktronik tartı alırsın kız
:lepi:

evet

:roflol::roflol::roflol:
edim=editörüm
şu iş mailinle ilgili dedim hayrılısı Allahtanopuyorumnanaktan

temem ben de golden rose alim
dolgunlaştırıcısı için indirim beklerken bir de rimeli çıktı başıma:delphin:
bu golden rose de hiç kampanya yapmıyo:umursamaz:
keşke dolgunlaştırıcı alana rimel hediye olsa:roflol::roflol::1rolleyes:
kızlar golden rose kampanyası olup da haber vermeyen tanrıçadan sıfır alsınsüprizzzzz

hay allah tepeneden bakmasın emi deli yaaa sağol balışım

canısılarrrrrrrrr birsey diyecegim ama umarım kızmazsınız neden loreal ya da maybelline maskaralara bakıyorsunuz ...36-38 tl deyecek bir marka degiller bence
aynı paraya daha güzel markalar var hememde dermatolojik testlerden gecirilmiş clinique vb. gibi

clinique heç demedim

ama dediğim gibi beni en tatmin eden loral wolume shocking taraflı olmuştu bence parasına değer bir ürün benim kirpik yapıma göre tabii

teyzeme yaramadı meselaCADIARZU

tospikimmm yaptırdınmı dövmeyi :sm_cool:
nasıl masum bişey o yaaa cok tatlıııı :1rolleyes:

livitom hosgeldin kumrumm
bencede cok pahalılar loreal ve meybilinin gercek fiyatı %50 indirim oldugu zmn a.s
kilinik bende hiç denemedim

evet

clinique heç demedim

ama dediğim gibi beni en tatmin eden loral wolume shocking taraflı olmuştu bence parasına değer bir ürün benim kirpik yapıma göre tabii

teyzeme yaramadı meselaCADIARZU

ben onu oylesine ornek verdim... cnm kişiden kişiye degisiyor tabiki...nedense ben bu max loreal maybelline gibi markaları pahalı buluyorum

şunu diyorsun yani bu senin videonda da vardı degil mi ?

loreal_volume-shocking_full.jpg

ben onu oylesine ornek verdim... cnm kişiden kişiye degisiyor tabiki...nedense ben bu max loreal maybelline gibi markaları pahalı buluyorum

şunu diyorsun yani bu senin videonda da vardı degil mi ?

loreal_volume-shocking_full.jpg

evet yaa deli bişey bu

ben bunu sürdüğümde babam kirpiklerimi kontrol ettiydi takma kirpik mi var sende diye o kadar yanii :1shok:

bayağı kişi de söylemişti bunu

ama yok bittii :gitme:

evet yaa deli bişey bu

ben bunu sürdüğümde babam kirpiklerimi kontrol ettiydi takma kirpik mi var sende diye o kadar yanii :1shok:

bayağı kişi de söylemişti bunu

ama yok bittii :gitme:

Bu arada bu rimelin bende hastasıyım fakat artık üretilmiyormuş maalesef kaldırılmış :(:(:(

nerdeyse 5 aydır arıyorum 2 tane yedekli vardı bittiler guclubacismile

tospişşş. napıyosun sen yaaa..ayakkap faprikanmı var kııı?kafamçokkarıştı
piyasada ne var ne yok almışsın..aklinialirimsmile

april kızanı ,bu cecil ürünleri nerelerde var yaa..ben hiç rastlamadım veya gözüme çarpmadı..guclubacismile

üfff kızlar yaa..dr.dan geldim yine..kolonoskopi ve endoskopi tetkikleri verdi..naapçam bilmiyom..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi:

Selam çiçekler opuyorumnanaktan
Sabah 6,30'da yaptığım makyaj şimdi ektim biraz dağılmış ama ekleyesim geldi çekmişken.kaydirigubbakcemile2

2857.jpg

Back
X