oku oku bitmedi yaa ne çenesi düşük hatunlarsınız sizzkaydirigubbakcemile3 şimdi okudukalrımı özetliyimmaklinialirimsmile:ecrin_bebek:
livimm sevgilinle ayrılmışsınız ama tekrar barışmışsınız çok sevindimm:1hug: allah nazardan sakalsın kredi krtı bilgilerin çalınmış bitanem aynısı arkadaşımında başına geldi yabancı bir siteden alışveriş yapılmış savcılığa gitti bankayı aradı suç duyurusunda falan bulundu ve parasını banka geri ödedi peşini bırakma canım sen bi kurşun döktür benceboshayallersmile
tanrıçam ya ben geldim sen gitmişsinnnmafoldumbenmafoldumben inş gelirsin yinee çok kaytardın sen topikiii

klava::roflol: cnm bende dün watsonsdaydım süper şeyler varyaa bayıldımm ama o senin dediklerini göremedim sanki bi daha gittiğimde iyi inceliyimboshayallersmile
minim cnm benm başın sağolsun çok üzüldüm arkadaşınamafoldumben allah ailesine sabır versin çok zor...
karabibertomm diyet nası gidio bakiimmmaklinialirimsmile cnm koltuğuna bayıldım ya süpermişş güle güle oturrrkaydirigubbakcemile3 renkler süperr:asigim: küpelerinde o şelkilde çok derli toplu duruyo aslında ben şey yapıyorum sonradan çekip eklerim bu hani not asmak için kullanılan tahtalar varya onların iğnesi var renga renk ona asıyorum oda duvarda asılı duruyo çok derli toplu duruyo cnm :1hug:
akitimmm arzuşla buluşmuşsunuz resimleri bekliyoruz ona göre:asigim:n internete giremiceksin demişsin kuzu evdede var net bırakırmıyım sizi hiçç peşinizdeyimm:dance:sengözlerimebaksanabsırnaşık şey
arzummm ben fenerliyim ama tebrik ediyim yinede sizi:dilcikar: şaka bi yana ne diyimm helal olsun tebriklerr:sm_cool:hihoyyyt çok içmeseydin kutlamalarda bebeğimmsırnaşık şey:jeyyar::jeyyar:
nikonumm nasıda bilmişş her şeyi biliyo bu hatun yaa:1hug: evet balım kuşadaındaydım ankaraya ailemin yanına dizinin dibine geldimm:asigim::teytey:
aprilimm sende bişiyler almışsın sanırım resimleri görmüştüm:ecrin_bebek: güle güle kullan bitanemopuyorumnanaktan sınav başvuruları içinde canını sıkma meleğim ya illa bi çözümü olur uamrım yani sıkma tatlı canını:1hug:
ıslandımm sende saç için bi resim eklemişsin bebeğim bence o gün telaştan belki kendin düzgün yapaamzsın bence bi kuaföre git ama sen bilirsin bebeğima.s.
tatlıgacımm habire kek börekm kızartma ekliyim durmaz kı rejim girmye çalışsanlar var burdakaydirigubbakcemile3 ellerine sağlık bu arada çok güzel
gözüküyoduopuyorumnanaktan
tosbişimm eklediklerin süper yinee ruja falan biittim ya güle güle kullan hepsiniiopuyorumnanaktan
ceylanım sen nasılsın nası gidiyo sınav çalışmaların 2. sınav nezamndııa.s.