- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #21.961
Ne çizittircen laa bacağıma
Çorapla hiçbişi belli olmuyo zaten ama bu sıcakta da corap giyilmez yavakannehir fondoten kapatıyo kuzu bascaz fondoteni
sen bacahlarının fotosunu yolla ben bi üzerinde çalışim:jeyyar: kaydirigubbakcemile3
kırmızıladım aynen öyle:lepi:not et diyicem ama zaten sen yazdın..ben not ediyorumkankam bademli beyaz:icecream:
benimkide karamelli aldırdı zorla,ama beğenmedim:dilcikar:aklım goldda:asigim:bide böğürtlenlide:asigim::icecream:
usta gözümden kaçtı demek:mymeka:kusura bakmaŞeniz
süper bi uyum:lepi:terazi hava,yay ateş..hava-ateş..her anlamda uyum süper:hooray:
çok espirili neşeli bi beraberlik,eşin gülmeyi,gezmeyi,yemek yemeyi(atıştırmayı çerez meyvekaydirigubbakcemile3) çok sever..rahatına düşkün,uyumayada..ama dengesizlikleri vardır..saati saatini tutmaz..ruh hali değişken:lepi::lepi::lepi:..buda hava olması,artı terazinin kantarından kaynaklı..güzellikleri sever..gezegeni venüs..
sen tam ona göresin..yenilikçi,espirili,romantik değil makara bi çiftsiniz1no2:)..ama eşin senden daha romantik:))ayrıca özgürlüğüne çok düşkünsün,sıkıntıya gelemessin:lepi::lepi:,eşine farklı yemekler yapıp ilgisini çekebilirsinbayanssulusmile
valla korktum hava ve su yuzdur diyeeyvahedigeldismile
kendisinin çok dengeli olduğunu iddia ederkaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae
ben tam bi yayım hayalperest:kedi:
kankam benim ya nasıl da ayak üstü döşemiş cevabıdelikafadulden
bu kaa şeyi nasıl aklında tutuyon maşallahfisfisfis
bi sorum daha var
ben yay ım kankam yengeçbilmiyorumkismile ne olur bunların haliolumunekankayizsmile
hımm buluşma eşittir sunum derseeekkk girdiğim günden beri buluşmuyoruz islom..kendisi yoğun işlerle meşkulbenden daha önemli yapıcak işleri var!gamyoncuiremsu
yoğun değilim yani bebem..kendimle ilgili yoğunluklarım
mirmirmirmirgülüm yapma üzme beni balımmmirmirmirmirnikom affet bu gece beni..muhabbete doyum olmuyo..inan kalabilicek gibi değilim bitanem..sizi çok seviyorum..kaçtım ben..allaha emanet olun kankalarım
patinin şeysine söylettirme beni
hıh alıştı bu da iyice:dilcikar: kaydirigubbakcemile3hadee dagılın kızlar kapanıyo topik
sempatiksalakcinni
:mymeka:sus kıskanma bakim sana da pisiklet vermiştim geçen gün onu bile süremedinheç de bilem :umursamaz: abdestliyim sempatiksalakcinni
bana bakın len bdhaa topiki kapatrsam hee lülülülülülü
iyilkde yaramıyo.gerçi kapattım da noldu nikoncan gelip ip hoplamş kaydirigubbakcemile3
Son düzenleme: