Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben geldim sekerler
biyandan sizi dinliyorum biyandan starda bi film var ona bakıyorum boshayallersmile

hilarynin makyajı güzelmiş ama bi gözünde sim var bi gözünde yok hatalı sanırım boshayallersmile
su göz pınarına beyaz simli bi far sürüyorlar ya bayılıyorum yaav

bakın söyleboshayallersmile (bukadının gülüşüde hiç güzel degil yaa neyse töbe töbe yarebbim)

adriana-lima-14.jpg

akitra ben de göz pınarına çok kullanıorum bu tarzı sim değil de yoğun pırırltılı bi far kemik rengi hoş duruo dediğin gibin.adriana her türlü taş yahuuuu

bebeğimmm mezuniyet dediğim kendi sınıfta arkadaş grubyla yaptıkları bi yemek organizasyonu istanbulda bridge restaurant yemekten sonra gece devam edecek diolar ama yer kesin belli değilmişşşş

Anladım canım balo değil de bir yemek düzenlemişler hoş bir mekan bellikaydirigubbakcemile4
İnşallah gönlünüzce eğlenirsinizkaydirigubbakcemile2

güzel bi yere benziyor canımcım :asigim:

ebet tatlım daha önce bi kere gitmiştim mamalar baya hoştueyvahedigeldismile

Anladım canım balo değil de bir yemek düzenlemişler hoş bir mekan bellikaydirigubbakcemile4
İnşallah gönlünüzce eğlenirsinizkaydirigubbakcemile2

balo da var sanırım ama bizim beyle tayfası gitmioo kendi kafalarına göreeee organizasyon yapıolrsempatiksalakcinni

avrupalııı :smiley-cool:

Heeiii En Avropalı benim kanka, has Avropalıyım...şakkıdı
Çift taraflı Balkan
sengözlerimebaksanab sempatiksalakcinni

ebet tatlım daha önce bi kere gitmiştim mamalar baya hoştueyvahedigeldismile

balo da var sanırım ama bizim beyle tayfası gitmioo kendi kafalarına göreeee organizasyon yapıolrsempatiksalakcinni

mama mı oyyy, çok çekici olma bence o zaman soşik eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

soşik, mama'dan kastın yimekler miydi? :uhm:

ben ağır ablalardan bahsettin sandım ama ? sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

nasıl bir uydurmadır benimki eğer öyleyse var ya
:roflol: -tatlicadiarzu-

soşik, mama'dan kastın yimekler miydi? :uhm:

ben ağır ablalardan bahsettin sandım ama ? sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

nasıl bir uydurmadır benimki eğer öyleyse var ya
:roflol: -tatlicadiarzu-

ahahahkafamçokkarıştıdelikafadulden çok yaşa emi heççç aklıma gelmedi öle bişiiii

ahahahkafamçokkarıştıdelikafadulden çok yaşa emi heççç aklıma gelmedi öle bişiiii

pauahahhah delikafadulden
kendime kopmaktayım şuanda :roflol: :roflol: :roflol:
'mama' biz arkadaşlarla, ağır ablalara (sonradan abla olmuş abilere) diyoruz da :roflol: sempatiksalakcinni
oradan şeyettimdi
laelaelaelaelae

Heeiii En Avropalı benim kanka, has Avropalıyım...şakkıdı
Çift taraflı Balkan
sengözlerimebaksanab sempatiksalakcinni

mama mı oyyy, çok çekici olma bence o zaman soşik eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
şakkıdı :smiley-cool:
Ahh Lacivert'i bilirim kuzum, boshayallersmile balık menüsü özellikle...misss cokacimcoook
hakkaten cok güzel biyere benziyor
brunchtaki börekler gözümü bile doyurdu suan cokacimcoook

'mama' biz arkadaşlarla, ağır ablalara (sonradan abla olmuş abilere) diyoruz da :roflol: sempatiksalakcinni
oradan şeyettimdi
laelaelaelaelae

alla alla ilk defa duydum kanka pompiş gibi :roflol:

Ahh Lacivert'i bilirim kuzum, boshayallersmile balık menüsü özellikle...misss cokacimcoook

dimi kuzummm yok böle bi yer ahh ahhbilmiyorumkismile

oradan şeyettimdi
laelaelaelaelae

mamayı da biz genelde manukyan tarzı tiplere derük ama:lepi:

Back
X