Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
119.jpg

bebemmm bunlar benim french renklerinden en çok kullandıklarım uç rengi yani kireç beyazı olarak değil de normal taban rengi.yaziim nolarını
klasik flormar 319 ii hoş ama çabuk bozuluo bi de dayanmıo sürünce rengi morarıo falan ama yine de seviorum..
golden rose care strong 105 güzel renk cok uçuk pudra rengi
miss selene 103 minnoşş yapısı güzel ama heryerde satılmıo ben erkuldan almştım
alix avien 69 çok kullandım mükemmel bi fernch rengi yne pudra rengi gibi
flormar plus quartz 16 diğer bi favorim
flormar supershine 22 yne başka güsel bi renk

cepten çektiğim için renkler tam çıkmamş ama hepsi cok güsel deneyebilirsin alix ve 16 frenchte banko

Çok teşekkkür ederim cnm en sondaki flormardan bende de var o da güzel ama alix avien ve flormar plus quartz 16 dan hemen almalıyımopuyorumnanaktan

bide dıy varya daha ne olduğunu yeni öğrendim do it yourself miş.kendin yap desen nolcak sanki:olmaz:
o ne be bak yaa neler bililer sindi ögrendim yeüüv kaydirigubbakcemile3
Sevmez mi kuzuuuum yavruuum çok seviydir :teselli:
sen iradesi guvvetli bir trakya kızanısın Barbitom, kapılma onlara :olmaz:
hep dış mihrakların eseri bunlar kaydirigubbakcemile3
evde 8 tane fondoten durmasına gerek yok. kaydirigubbakcemile
300 tane ruj! akannehir
tamam ben de kozmetiğe bayılıyorum, ben bile gereksiz alışveriş yapıyorum kaydirigubbakcemile2
büyük zaafım var kremlere rujlara :asigim:
ama gene de bir sınırım var yani, en azından bütçem var. yasakkelime
nitekim, tek para saydığım şey de kozmetik değil, :delphin:
bir kitaba para ayırmayı yeğlerim guclubacismile (çok Yabanımsı bir cümle oldu) sempatiksalakcinni
aynı renkten 5 rujum olacağına...:1closedeyes:
bir de geçen bir video izledim de, kız göz kapağına 4 farklı fırçayla 6 farklı renk far sığrdırdı akannehir
ben de kendi kendime diyordum ki benim gözler küçük ve capon, benim far sürmeye yerim yok kaydirigubbakcemile3
apışıp kaldım! evet önemli bir yetenek, keyifli bir uğraş...:hulya:
ama sonucunda, neticede o kadarı da gerekli değil...
'herşeyin bi şeyi var' di mi ?
-tatlicadiarzu-
bu kızın yorumlarına hastayım yaaa kaydirigubbakcemile3
kızaaam senden iyi eleştirmen olur ha kaydirigubbakcemile3
make up artist olmayı isterdim kursa gitçem :1rolleyes:

kuzu ablanda okudmu burayı allahım kendimize az ceki düzen verseydik :roflol:

bebemmm bunlar benim french renklerinden en çok kullandıklarım uç rengi yani kireç beyazı olarak değil de normal taban rengi.yaziim nolarını
klasik flormar 319 ii hoş ama çabuk bozuluo bi de dayanmıo sürünce rengi morarıo falan ama yine de seviorum..
golden rose care strong 105 güzel renk cok uçuk pudra rengi
miss selene 103 minnoşş yapısı güzel ama heryerde satılmıo ben erkuldan almştım
alix avien 69 çok kullandım mükemmel bi fernch rengi yne pudra rengi gibi
flormar plus quartz 16 diğer bi favorim
flormar supershine 22 yne başka güsel bi renk

cepten çektiğim için renkler tam çıkmamş ama hepsi cok güsel deneyebilirsin alix ve 16 frenchte banko
aaa kız pilkisayarın eşimin bilkisayarıyla aynı, pişti oldunuzkaydirigubbakcemile3
dell değil mi vereliniortak maşalah ne sağlam, kalas gibi pilkisayargamyoncuiremsu

deme kız geri virdin dimekdelikafadulden hem de 76tlmiz var ne güzel:içelim:
ama öyle kuru kuru tişekür olmaz fiftii fifti ortağım:delphin:

estağfirullah:kedi: ben ne yaptım ki canım kendin uğraştın ve hallettin helal sanasüprizzzzz
rahatladın içine sindi önemli olan o kaydirigubbakcemile5
şimdi sana tavsiyem
tanrıçama sormadan onun ürün denemelerine bakmadan hakikaten bir şey almavereliniortak
o sana seve seve yardımcı olur, istediğin fiyata ürün tavsiye eder;pahalı, aşırı pahalı, orta ve uygun fiyat:hulya: işte böyle canımmboshayallersmile
hadi bakalım daha harcıycak 76tl, alınacak yeni cicler varkaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile

evet yeni cicileri cecile markasından bakmayı düşünüyorum hem üstüne birde far bazı alırım mis gibi işte farın gercek rengi çıksın diye üst üste sürmek zorunda kalma böylece far bazınıda herhal art deco veya beyu alırım muhtemelen sephorayı bulamadım inglot pek önermiyolar haydi yeni ciciler almaya önce şu kpss başvurusunu bi halledeyimde bilmiyorumkismile

gunaydinnnnnnn herkesee, guzel, mutlu , saglikli, huzurlu bir gun olsun.. ben dahil herkes guzel haberler alip mutlu olsun insallah! :Saruboceq:

Çok teşekkkür ederim cnm en sondaki flormardan bende de var o da güzel ama alix avien ve flormar plus quartz 16 dan hemen almalıyımopuyorumnanaktan

rica ederm bitanem işine yarıosa ne ala all bence dee

aaa kız pilkisayarın eşimin bilkisayarıyla aynı, pişti oldunuzkaydirigubbakcemile3
dell değil mi vereliniortak maşalah ne sağlam, kalas gibi pilkisayargamyoncuiremsu

heheh ebet dell canımmm yane idare ediorus pilimm paket oldu yeni batarya almam lazım fişsiz geberikk yarım saatte kapanıo onun haricinde sorun yokkk

herkese günaydınlarrrr harika bi pazartsi( nası olcaksa o) geçirmeniz dileğiyleeee

karabiberim baktım saçlarına
tam karabibersin valla
bi göbeende zeytin yinmediği eksik yanee :icecream:

senin saçların uzun ben bu kadar sık yaptırsam permayı bonus kafa olurum
ihihihi :dance:

karabiberim baktım saçlarına
tam karabibersin valla
bi göbeende zeytin yinmediği eksik yanee :icecream:

senin saçların uzun ben bu kadar sık yaptırsam permayı bonus kafa olurum
ihihihi :dance:

ya bende yaptirmak istiyorum ama daha uzamasi lazim henuz omzuma bile deymiyor. bende su dalgasi gibi istiyorum. ama seninkinde bile tutmama ihtimali varsa bende hic tutmaz. daha sık olacak boyda bir sey yaptirmali, himmmm CADIARZU

canolar çok teşenkür ediremm kavuştuk yavrucuğumlaa
oohhh sabahlar olmasın

işe babam gitsiin oohhh

markete gidiyom balbdemler bugün rejime başladım kaldığım yirden çok sevünçlüyümm

akşam da sipor neyime inşallahhh maaşallahh umarımm alimallahhhh

evet yeni cicileri cecile markasından bakmayı düşünüyorum hem üstüne birde far bazı alırım mis gibi işte farın gercek rengi çıksın diye üst üste sürmek zorunda kalma böylece far bazınıda herhal art deco veya beyu alırım muhtemelen sephorayı bulamadım inglot pek önermiyolar haydi yeni ciciler almaya önce şu kpss başvurusunu bi halledeyimde bilmiyorumkismile
kolay gelsin şimdiden canım olumunekankayizsmile

markete gidiyom balbdemler bugün rejime başladım kaldığım yirden çok sevünçlüyümm

akşam da sipor neyime inşallahhh maaşallahh umarımm alimallahhhh
hoşgeldin melekom erken gelmişsin yine de :dance:
bari sen anlat bişeyler,
ne yaptınız, nasıl nerde karşılaştınız, dök duygularını :dance: :uhm: kaydirigubbakcemile3

yine kılıfına uydurmuş alimallah yazmış ya kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin şimdiden canım olumunekankayizsmile

hoşgeldin melekom erken gelmişsin yine de :dance:
bari sen anlat bişeyler,
ne yaptınız, nasıl nerde karşılaştınız, dök duygularını :dance: :uhm: kaydirigubbakcemile3

yine kılıfına uydurmuş alimallah yazmış ya kaydirigubbakcemile3

nihayet kpss başvurumu hallettim şimdi yeni ciciler almaya :teytey::teytey:

Yavrum Alix ojeler Flormar gibi hemen bozulmuyor sanırsam zemuszemus
epey kullanmışsın çünkü...
:1rolleyes:

bu kızın yorumlarına hastayım yaaa kaydirigubbakcemile3
kızaaam senden iyi eleştirmen olur ha kaydirigubbakcemile3
make up artist olmayı isterdim kursa gitçem :1rolleyes:

kuzu ablanda okudmu burayı allahım kendimize az ceki düzen verseydik :roflol:

Eleştirmenim de zati kanka ne sandın, meslek icabı, meslektaşım benim...aklinialirimsmile
kuzum şimdi CHP değişiyor ya, bakalım kariyer planlarıma yeni bir şeyler eklenebilir sositososito
ablam hepinizi çok seviyor yavrum
hihoyyyt

Canım resimleri bekleriz aldıklarını :lepi:

gunaydinnnnnnn herkesee, guzel, mutlu , saglikli, huzurlu bir gun olsun.. ben dahil herkes guzel haberler alip mutlu olsun insallah! :Saruboceq:

Amin bucummm sen napıyosun kuzu sarmam opuyorumnanaktan

Selaaammmm hatunlarrr nassınızzz

Kuzummmmmm kavuştunuz Alinle beyaa :lepi: hihoyyyt

Back
X