Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mini ya sen bütün dersleri senesinde mi veriyon kuzu? neden kuzu az dinlen ya hepsi aynı sene verilmez ki

öğrenciliğin kuralı bu son senede sıkışacak şekerparem
arzuablam ben hiç rahat edemem,alttan dersim falan olsa kafama takarım kendime zehir ederim herşeyi ,düşünürüm düşünürüm kaldım ettim ne tatilim tatil olur ne gezmem gezme , mal mıyım bilmiorm,öle çok harika notlarım yok hepsinden ama yinede geçmem yetecek kadar olsun isterim,bi de ben dilciyim ablacım belki biliosundur,bizde kalmak geçmekten daha zordurkaydirigubbakcemile3

:hasetindencatlayanuye:
seneye ben de öle yapçam la düdük...:dilcikar:
bu sene alıştırma olsun deyyi giriyom
eyvahedigeldismile lülülülülülü

Ne biçim tavsiyeler ne menem öğütler bunlar yaa :mymeka: -tatlicadiarzu-
Minom, sen bakma bunlara kuzum, senesi senesine geç derslerini april ablan gibin rahat et.. ıııımmm :olmaz:
kaydirigubbakcemile3 aprilim benim merak etme hepsini senesinde veriorm çok şükür ,bide uğraşamam alttan ders almakla falan yeterince ders var başımda bi de onlar eklenirse cortingen olurumsempatiksalakcinni ki zaten biliosun sen,ben dilci olduğum için günde hiç olmadı 4 saat fransızca görüorz ve çoğu dersimiz yorumdur ama 3 dersimiz sırf ezber sadece onlar biraz kasıor alsanaalsanasmile çiftanadalımda da sorun yok çok şükür o dahada iyi , direk o bölümden girmiş kişiler bana sorar hep ben 2 yıl geç başlamam rağmen delikafadulden

ay ne çok konuştum akannehir

osym yi F5 lemekten parmagım acıdı yemınlen
onu F5 leyeyım dirken topu açık sayfalarıda yenılıyom
alsanaalsanasmile

üğret kızanım bana bir üretenın kulu kölesi olurum
hatta lafı bile var dil dile değmeden dil öğrenılmezmışş
-tatlicadiarzu-:roflol:

:roflol::roflol:
nazo osym cilere değdir sen dilini daha çok işe yarar melekem :icecream:

kopya çekme konusunda çok yüzsüz ve korkusuz olabiliorm nikonum ,kopya yazmak içinn minik kağıtlar bile aldım delikafadulden biraz geçmişe dalim hooppp :smiley-cool:

helal sana çalışkan üğrenci:lepi: sınıfta kalmazsın sen anam

uç kututların içine de olarŞeniz

:roflol:kaydirigubbakcemile3
Edepli olun laa topiğin içinde sempatiksalakcinni

seviyeyi düşürüyolaaa

çizgi mizgi kalmadı bunlarda

başta böyle miydiler:umursamaz:

arzuablam ben hiç rahat edemem,alttan dersim falan olsa kafama takarım kendime zehir ederim herşeyi ,düşünürüm düşünürüm kaldım ettim ne tatilim tatil olur ne gezmem gezme , mal mıyım bilmiorm,öle çok harika notlarım yok hepsinden ama yinede geçmem yetecek kadar olsun isterim,bi de ben dilciyim ablacım belki biliosundur,bizde kalmak geçmekten daha zordurkaydirigubbakcemile3

kuzu sen öğrencilik hayatına alışamadın herhal

kızım manyahmısın en güzel anılar ertesi günü 8 dane sınavının olduğu anılardır:))))

çok çalışma az da gez bulunduğun ilin güzel yerlerini ve çevre illerikaydirigubbakcemile4

ben tekirdağdan ta Ankaraya İzmire Bodruma bile gittiydim kız gezmeye kaydirigubbakcemile4

öğrencilik bi bakıma tursitliktir.:sm_cool:

seviyeyi düşürüyolaaa

kızım manyahmısın en güzel anılar ertesi günü 8 dane sınavının olduğu anılardır:))))

çok çalışma az da gez bulunduğun ilin güzel yerlerini ve çevre illerikaydirigubbakcemile4

ben tekirdağdan ta Ankaraya İzmire Bodruma bile gittiydim kız gezmeye kaydirigubbakcemile4

o osymciler diil dilimi bacaaamdaki bir kılı bilem haketmiyolarr
kötükedihüso

arzuablam ben öle çok çalışmıorm zaten sadece vakitli çalışıorm ve beynimi ,zihnimi verimli kullanıorm yoksa öle 2 saatten fazla hiç oturamam ama ertesi gün sınavım varsa rahatta edemem:kedi:
yoksaaam mersine öle yemeğine gidiorz arzu ablam o derece :lepi:
sen merak etme seni mahçup etmiycem gezme konusunda delikafadulden

nazım konu cidden ilgi çekiciymiş :hulya:

böle uzun bir hırka giyyiyorum genelde hırkanın içine de kağıtları iğneliorm sonra otururken hırkayı önüme doğru sündürüorm tık tık tık bakıorm kaydirigubbakcemile3 sığmazsa memiklerimin üsüne yazıorm böle ayy çok sıcak oldu püfff yaparken bakıorm çıt çıt çıt yazıormaklinialirimsmile

böle uzun bir hırka giyyiyorum genelde hırkanın içine de kağıtları iğneliorm sonra otururken hırkayı önüme doğru sündürüorm tık tık tık bakıorm kaydirigubbakcemile3 sığmazsa memiklerimin üsüne yazıorm böle ayy çok sıcak oldu püfff yaparken bakıorm çıt çıt çıt yazıormaklinialirimsmile

bizim bi hocamız vardı sinav başlamadan önce bütük öğrencileri tahtanın önüne dikerdi

XRAY cihazı gibi üstlerini arar sonra oturturdu kim kanka bilirdi bi uçtan bi uca atardı. onun yüzünden sınıfta kim küs barıştı sağolsun birlik olduk tek yürek tek bilek....

sonra sınavda başını kaldırmak da yasaktı.

bi kere sınıfa arkasını döndü tahtanın üzerindeki Atatürk resminin cam yansımasından izliyormuş bu çakal. arkadaki bi çocuğu bi gambazladı enseden:))))) 4 sene geçirmedi la mezun olacak tek dersi o kopya çektiği dersiydi . ne anırttı çocuğu

ben Allahtan resmin yansımasının görüş alanında değildim opuyorumnanaktan

Allahtan iyki öle hocalarımız yok yaa valla hiç çekilmezdi,
bizde sınıfça hiç anlaşamayız birbirimzle ama sınavda kan revan içinde yardım ederiz birbirimize birimiz meşkul eder birimiz kitap açar falan kaydirigubbakcemile3 sınav dönmeliri sınıfı seviorm yoksa kavga etmekten yoruluorz kaydirigubbakcemile3

teyy allam yaa akla bak aklaaa:roflol:
haklısın meleem

tırnaan kiri olmazlar senin:umursamaz:
olumunekankayizsmile
bizim bi hocamız vardı sinav başlamadan önce bütük öğrencileri tahtanın önüne dikerdi

XRAY cihazı gibi üstlerini arar sonra oturturdu kim kanka bilirdi bi uçtan bi uca atardı. onun yüzünden sınıfta kim küs barıştı sağolsun birlik olduk tek yürek tek bilek....

sonra sınavda başını kaldırmak da yasaktı.

bi kere sınıfa arkasını döndü tahtanın üzerindeki Atatürk resminin cam yansımasından izliyormuş bu çakal. arkadaki bi çocuğu bi gambazladı enseden:))))) 4 sene geçirmedi la mezun olacak tek dersi o kopya çektiği dersiydi . ne anırttı çocuğu

ben Allahtan resmin yansımasının görüş alanında değildim opuyorumnanaktan

oda ne manyakmış yavv hocaya bakk
bizdede log aldgımız hesap makınalarını kontrol ederlerdi asistanlar
bide silgileri evirip çevirip mıncırırlardıkafamçokkarıştı
bizi numara sırasına gore dizerlerdi tek tek girerdik arka arkaya oturuduk
allahtan benım kanka 21 ben 22 idim
genetıkten verdiğin kopya için tesekkurler kankımm
burdanda selamlarımı iletirimm
:icecream::içelim:-tatlicadiarzu-

Allahtan iyki öle hocalarımız yok yaa valla hiç çekilmezdi,
bizde sınıfça hiç anlaşamayız birbirimzle ama sınavda kan revan içinde yardım ederiz birbirimize birimiz meşkul eder birimiz kitap açar falan kaydirigubbakcemile3 sınav dönmeliri sınıfı seviorm yoksa kavga etmekten yoruluorz kaydirigubbakcemile3

bi kerede hiç unutmam çok önemli bi sınav anfi tıklım tıklım

benim yurtta oda arkdaşım var küçücük bi kız ama deli:))

bu kızı benim sınıftan iki kanka wc de sıkıştırmış.

bu da içlenmiş çok sabah sınava girecez hocayı bekliyoz streş tavan:)))

bu benim oda arkdaşım bi geldi bı sıkıştıran kızı arkasından saçlardna bi yakala sen savur yere olduğu gibi -tatlicadiarzu-yanındaki 90 kiloluk kankası :1shok:

nasıl yumrukluyor mubarek erkek sankiÇok üzgünüm çoook

erkeler zor ayırdı

hala bağırıyor arkasından ellrinde kızın yolduğu saçlarılaelaelaelaelae --gel saçlarını al ellerimden o... diye:roflol:
disiplline gittiler sınav geç başladı. o kız giremedi.
meğer onunda son sınavıymış bu bizimkisi çakal biliyormuş o güne saklamaış kendini:lepi:

bi kerede hiç unutmam çok önemli bi sınav anfi tıklım tıklım

benim yurtta oda arkdaşım var küçücük bi kız ama deli:))

bu kızı benim sınıftan iki kanka wc de sıkıştırmış.

bu da içlenmiş çok sabah sınava girecez hocayı bekliyoz streş tavan:)))

bu benim oda arkdaşım bi geldi bı sıkıştıran kızı arkasından saçlardna bi yakala sen savur yere olduğu gibi -tatlicadiarzu-yanındaki 90 kiloluk kankası :1shok:

nasıl yumrukluyor mubarek erkek sankiÇok üzgünüm çoook

erkeler zor ayırdı

hala bağırıyor arkasından ellrinde kızın yolduğu saçlarılaelaelaelaelae --gel saçlarını al ellerimden o... diye:roflol:
disiplline gittiler sınav geç başladı. o kız giremedi.
meğer onunda son sınavıymış bu bizimkisi çakal biliyormuş o güne saklamaış kendini:lepi:

anammm olaya bakk yaakafamçokkarıştı:1shok:

abooooowwwwÇok üzgünüm çoook kızların kavga etmesi hep çok garibime gitmiştir nedense kaydirigubbakcemile3

arkadaslar hazir burada fazla kisi varken sorayim ya hani fot ekliyosnz ya ben onlara bakamiyorum nasil bakabilirim birde böyle sohbet paneli yokmu topluca sohbet edelim cekirdeklerimizi alalim;D

arkadaslar hazir burada fazla kisi varken sorayim ya hani fot ekliyosnz ya ben onlara bakamiyorum nasil bakabilirim birde böyle sohbet paneli yokmu topluca sohbet edelim cekirdeklerimizi alalim;D
kkya ve topimize hoşgelmişsin canım vereliniortak
al bi kave verim sana dinlen :kahve:

o resimler özel, tanıdık arkadaşlarımıza gösteriyoruz sadece
kkda daha önce sohbet odası varmış sanırım ama şimdi yok
akşam kızlar gelirler sen biraz dolaş yine gel istersen
aabd0ad513751574ea0a5c12ccd764eb.gif

ben geldiiihihhhhhiiiiiimmmmm delikafadulden
bugünki sınavımda süper ötesi geçti , son bi tane kaldı onuda kopya yazarken ezberlemeyi düşünüormdelikafadulden
hepinizi çok özlediiimmm:asigim:
tanrıçam:1hug:
böğünde kendime hediye aldım
2384.jpg

ojelerimi de çok sevdim,cecil olan çok güzel nir laci , baloda süreceğim :smiley-cool:
2438.jpg

bu da tırnağımdaki ocem rengini çok severim,hep bunu sürmek isterim,ocem benim ocem benim, elelerimde buruşuk ve yamuk çok şımatrık bi bebeymişim delikafadulden
aprilim güle güle bebeğim :1hug:

ayyyyy minişim cok sevindim sınavlarına yaaa masallah kuzuma :nazar:
gülegüle kullan ojelere bak yaaav farlardan memnun kalacagına eminim
yapıları cok güzeldi bakmışidim a.s

kopya çekme konusunda çok yüzsüz ve korkusuz olabiliorm nikonum ,kopya yazmak içinn minik kağıtlar bile aldım delikafadulden biraz geçmişe dalim hooppp :smiley-cool:
vay be millete bak sen daha uyu akit :delphin:
facebookta silgi arasına kopya hazırlama yöntemi izlemiştim süperdi delikafadulden
ah benim zamanımda olcaktı ki çok genç doğdum çook :delphin:
izle bak süper bi gün lazım olabilir :1rolleyes:
http://video.forumkral.net/video/21634/silginin-icine-kopya-kagidi-nasil-yerlestirilir.html
yuhanzi ohanzi :1shok:
kopyaya geeeell millet aşmış kendini ben yapamam bunu yaa a
yine kendi kafasından yapan akit
yine cebelleşen akit ahh ah :delphin:

seviyeyi düşürüyolaaa

hay agzını öpim sırnaşık şey
işte bu anacım turlamı geldim ben eveeet sırnaşık şey
arzuablam ben öle çok çalışmıorm zaten sadece vakitli çalışıorm ve beynimi ,zihnimi verimli kullanıorm yoksa öle 2 saatten fazla hiç oturamam ama ertesi gün sınavım varsa rahatta edemem:kedi:
yoksaaam mersine öle yemeğine gidiorz arzu ablam o derece :lepi:
sen merak etme seni mahçup etmiycem gezme konusunda delikafadulden

nazım konu cidden ilgi çekiciymiş :hulya:
ahh mersinim forumada gittinmi kııı :delphin:
vay beee mini ay fenalastım ay bayıldım derken
sınavı bitiriyormus haberim yök aklinialirimsmile

Back
X