• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mini merk etme ziraat mühendisleri kısa dönem yapar

ama kasımda gitse daha garanti
biz araştırdıydık kısa dönmi en çok kasımda alıyolaa % 70 demişlerdi. kısa dönem çıktıydı.

ama bence her türlü kısa çıkar ziraat mühendisi.

Evet aşkom öle bişi var gerçekten akannehir
Temmuzdaki alımlarda uzun çıkma riski oluyor

özellikle yüksek te yapmış olanları Temmuzda %80 uzun alıyorlar
eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 Çok fena bişi ama tospikom, dert yani. akannehir
ben sabahtan yıkanıp çıktığımda bütün gün kabarık şekilsiz bi kafayla geziyorum.kaydirigubbakcemile3
senin de çok gür saçların ve kalın telli di mi ?
kısayken ben de rahat ederdim biraz...
şimdi kışın geceden yıkanıp örüyorum, ancak öyle sabaha sakin saçlarım oluyor.kaydirigubbakcemile2
ama yaz geldi artık...:1ninca:
eskiden sevdalım burdayken çok gülerdik saçımın haline. bazen ona doğru havalanırdı, sakallarından dolayı lülülülülülü
aramızda çok büyük elektrünk var diyip güleridik
:roflol:
heç sorma bitanem ya
tavuk dötü gibi diyorum hep ben saçlarıma

Bekleriz be Minim napalım, :gitme:
öpürüm seni çok çook! Şeniz
Bence de bi şarap neyin al kutlayın sunum eşliğinde kuzu
sempatiksalakcinni

Evit kuzum...a.s
Dalin'in o yeni kolonyalarını bulamadım ben ama henüz...aklımda balım.
opuyorumnanaktan

akannehir Valla mı kuzucum yaa off...:kızgın:
Benim dayım çiftçi aşkom, Trakya'da...O da memnun değil hiç. Bence çok ama çok önemli tarım...Üniv de çiftçi ve tarım sorunlarıyla ilgilenmiştim bir ara. araştırmıştım az buçuk. :1ninca:
Oğlu Trakya üni. Ziraat Müh. tutuyordu puanı ama yollamadı, olmasın dedi, Ankaraya başka bi mühendisliğe gidiyor şimdi.
:bbo:

iyi yapmış biberim

günümüzde ziraat mühendisliğinden ekmek yaman için tırnaklarının bayağı uzun olması gerek yoksa iş miş hakgetire canısım.

bizim mühendisler ilaç mümessilliği yapıyor valla

iyi yapmış biberim

günümüzde ziraat mühendisliğinden ekmek yaman için tırnaklarının bayağı uzun olması gerek yoksa iş miş hakgetire canısım.

bizim mühendisler ilaç mümessilliği yapıyor valla

ben çıkıyom sevgilerimi iletiyom sizlere

Yazık valla canımıniçi yahu...:sinifsinif:

Görüşürüz aşkom öpyorum çok seni
Şeniz

Livimm balım saçının kalın telli olması lazım bebeğim yaptığın şeklin uzun süre gitmesi için benim annemin gençik saçı hep böyleymiş kalın telli ve gür geceden bigudilere sarar yatarmış böyleymiş yani saçının telini kalınlaştırabilirsen onu dene ya da kuaföre gidip fön çektirmen lazım bunun için çok güzelmiş ama bu kadının saçları hep böyle havalıboshayallersmile

selamlar herkeseeee :)))) takma kirpik aldım takamıorum sanırım hanımlar help help:)))))

Hoşgeldin sochicimopuyorumnanaktan
Aldınmı canom kipriğini videolarda çok basit görüküyo takması, ama şimdi kokoşlar yardım eder sana ayy merak ettimkaydirigubbakcemile2

Sana gönderiim bi tur bin bebeemaklinialirimsmile
Nası hayal edemiyon gıı nikona sor o gördü albümden:roflol:Geceliği görmüş makkajımı görmedin kız:dilcikar:
Mezuniyet için gri-siyah bir makyaj yapmıştımkaydirigubbakcemile2

Allah seni neetmesin
Evlencek şurda 2 gün sonra doktordan neyin habarı yok:1ninca:
:roflol::roflol::roflol:ne zalağım di mi :roflol::roflol::roflol:
demek öyle islo hanım:jeyyar: :jeyyar: ahhh intikam sen ne soğuk yenilen bir yimeksin kötükedihüso
oyy canım yaa :1hug: özledim gı seni Şeniz bi foto şettir albüme:jeyyar:
biz bi de türkçe olan dersleri franıscaya çevirim tahtaya yazıorz,böle süslüorz kalp kulak falan, hocam şiir onlar şarkı sözü edebiyattan kalma falan..öle de çok rahat oluor ama yarın onu yapmaya vakit yok malesef aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
ayyy ne kadan akıllıca ne kadann süper bir kopya usulü delikafadulden sositososito

Livom havalı hoş modellermiş bebeğimkaydirigubbakcemile2
Şöyle bi r şey buldum şu modele benziyor gibi, ama seninkiler daha havalı duruyorkaydirigubbakcemile4
Fönle yapılmış olabilir.CADIARZU

http://www.videojug.com/film/how-to-curl-hair-with-straighteners-2
ııh senin elinden çıkmazsa olmaz :umursamaz: foto istiyorum en albimünden :jeyyar:
elin değerse dene de koy albüme kız söz topik topik dolaşıp reklam yapıcamzemuszemus

delikafadulden
ya herşei son saniye sölüorm çok sinirleniorm , son dakka sölediği içinde hemen bir soslu patate s,bir köfte yapivirim yesin yavrucak taze fasülyede vardı delikafadulden
ayy bugün mezun oldu yaaaa askere gidecek , zılgıt zamanı lilililililililiiiiiiiiiiii
ziraat mühendisi çıktı :CüvCüv:
tebrik ederim kızzz vatana millete hayırlı faydalı olsun inşaallah :hooray:

cnm çok pahalı akannehir artık parfümlere o kadar para vermıyorum ..bir de body shop çilekli losyonlarım flnda aynı işi görüyor

gecenlerde dalinin softunu(turuncu) aldım kızlar sahane kokusu
carrefourda vardı çok güzel kokuyor hakkaten :lepi:

Valla mı kuzucum yaa off...:kızgın:
Benim dayım çiftçi aşkom, Trakya'da...O da memnun değil hiç. Bence çok ama çok önemli tarım...Üniv de çiftçi ve tarım sorunlarıyla ilgilenmiştim bir ara. araştırmıştım az buçuk. :1ninca:
Oğlu Trakya üni. Ziraat Müh. tutuyordu puanı ama yollamadı, olmasın dedi, Ankaraya başka bi mühendisliğe gidiyor şimdi.
:bbo:
hepsinin altını çiziyorum aprilim kaydirigubbakcemile5
ülkemizin en değerli kaynaklarına kıymasınlar sahip çıksınlar a.s
bu yüzden hiç sevmiyorum siyaset:umursamaz:

kızlar ya sivilce lekelerini geçirmek için napıyosunuz çenemde kırmızı kızmrızı kaldı bi kaç tane sinir oluyorumm:kızgın::kızgın:senağlama
hodan yağı var ama yüz yağ sürmek yasak öğrendim :1rolleyes:
çöven otu demlenip suyu tonik oluyordu, buz maskesi oluyordu sanırım:1rolleyes:
bunları öğrendim tanrıçamdanvereliniortak patronum tez gelse de civap virse :asigim:

selamlar herkeseeee :)))) takma kirpik aldım takamıorum sanırım hanımlar help help:)))))
hoşgeldin çiçek Şeniz
tanrıçam gilse anlatır ama gilmedi kaydirigubbakcemile
akit ve ilarzum kullanıyorzemuszemus kızlar sana himencik anlatırolumunekankayizsmile

hoşbuldum bebeğim anam yok takılmıoooo beceriksizmiim ne anlamadım

nikoncumm hoşbldm bakiim denicem bu akşam artık cılkı çıkar kirpiklerin

demek öyle islo hanım:jeyyar: :jeyyar: ahhh intikam sen ne soğuk yenilen bir yimeksin kötükedihüso
ayyy ne kadan akıllıca ne kadann süper bir kopya usulü delikafadulden sositososito
ııh senin elinden çıkmazsa olmaz :umursamaz: foto istiyorum en albimünden :jeyyar:
elin değerse dene de koy albüme kız söz topik topik dolaşıp reklam yapıcamzemuszemus
bunları öğrendim tanrıçamdanvereliniortak patronum tez gelse de civap virse :asigim:
hoşgeldin çiçek Şeniz
akit ve ilarzum kullanıyorzemuszemus kızlar sana himencik anlatırolumunekankayizsmile

oyy saol bebeğimmŞeniz patron gelse artık çok ii olucakkmafoldumben:gitme::sm_confused:

yaparsın işalla zemuszemus
senin kirpik bütün olandan mı, pıt pıt olandan mıgamyoncuiremsu

minikom patron gelse iyi olur yoksa ben gene kazenle uğraşmaya sarıcam :1rolleyes:

meraba sevgilimin yanından geliyorum ufak bi afyon turu yaptık
çakma loreal gloss ve bikaç flormarda aldım ama resim ekleyemiyorum:delphin:

hoşgeldin çiçek Şeniz
Nikonum bir gelmiş pir gelmişşopuyorumnanaktan
Anam sen resim iste ben sana uzun metraj film çekerim yavrummaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Alışırsın bebekim ya vardır bi püf noktası
Aman diyim dikkat et elindekinden olmakaydirigubbakcemile3
bütn olanlardan canımmmm bilmiyorumkismile

Aralara takılan daha iyi oluyomuş diye duymuştummfisfisfis

oh4rbc.jpg

kızlar dün aldıklarım golden rose 3d yi çok merak ediyodum sonunda aldım ama daha deneyemedimmsempatiksalakcinni

minikim güle güle kullan bebeğimm.

İnanılmaz başım ağrıyorkafamçokkarıştı ve ders çalışmam lazımmmafoldumben

Back
X