- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #27.201
Ben de aldığım tüm rimelleri aynı andan açıp kullananlardanım:mymeka:aynı anda 5746 rimel kullananlardanım.
maybelline define a lash ehh dielimmm pek sevmesem de fena değil.
avon super shock tek tek ayırmasından memnunum ama yeterince siyah değil belli olmuyor.
maybelline volume express turbo boost waterproof memnun değilim
stila major lash siyahliığı güsel ama yapısı çok yoğun acaip dikkatli sürmek gerekio yapıştırıo direk katran sürmüşsün gibi durabilir.
max factor 2000calorie ehh dielimm sanırım kıl fırça sevmiorum plastik fırçalar bana daha uygun bu rimelde de öle extrem bişi göremedim
max factor masterpiece high definition bu sample ürün setten çıktı eh dielimmm
pastel express voluma&lenght pembe kaplı rimel yeni çıktı sayılır en sevdiğim kesinliklle yoğun siyah yapıştırmıyor uzatması dolgunluğu fena değil.
loreal telescopic kullanmıştım şu an yok ama süperdi.
sanırım eldeki stoğu eritince arzumun çift taraflı lorealini alcam
Kirpik yapısına göre de değişiyor herhal rimel tercihi mesela ben telescopic'i hiç beğenmemiştim çok kısa zamanda kurumuştubilmiyorumkismile
Arzumun o rimel piyasadan kalkmış bebeğim ya:gitme:
hee demi kaydirigubbakcemile3
bi de ben dolgunluk versin istiyorum ,
uzunluğu fena değil bi de çok göz makyajı yapmadığım için rimelin dolgunluğu iyi olması lazım
golden rose olan uzunluk veriormuş , ayırıomuş , uzunluk veren maskara çok ,
çok soğudum deneylerden sora maybelinden max factörden lorealden filan , kullanabilsem sorunum kalmıycak
bi de şey , maskara bazı olur ya o nasıl yapıor acaba iyce dolgun göstertirmiki ?
Ayy benim de budur dediğim bir rimel çıkmadı henüz:umursamaz:
Maskara bazını kullanmadım minim ama dolgunluğa etki etmiyordur kanımca kalıcılığını arttırıyor olabilir. Onun yerine rimel sürmeden önce göz kreminizden ya da varsa doğacının kreminden hatta arko klasik bile olabilir parmağınıza yedirip kirpiklere rimel sürer gibi parmakla yedirin çok farkediyor ilk kattan sonra pudra uygulayıp 2.katı sürünce tadından yinmio valla:lepi: