- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #27.541
tecrübe mi konuşuyo acabade get barışmıcakmış yeme beni
haftaya bugun görüşürüz en fazla 1 hafta veriyorum:umursamaz:
sen ne zaman döndün

kaydirigubbakcemile3 ivit amaa :tomato:
![]()
domitisi attığın için eline sağlık kankasırnaşık şey yalnız ıskaladın sanırım başının üstünden gitti :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
seni de gördük delikafaduldennikoooooo manyaksın aretliğim sen :roflol: :roflol: :roflol:
böyle nikonun böyle aretliği olur zati :roflol::roflol::roflol::roflol:
güle güle gitmiş ol, Allah zihin açıklığı versin kanka ŞenizCanlarım, bugün kursa erken gitmem gerekiyor :hulya:
Tanrıçam kankacım, sen kendin için en doğrusunu bilirsin diyorum meleğim olumunekankayizsmile
Çok öpüyorum, her zaman bir tık mesafedeyim, biliyorsun :lepi: ...hihi Şeniz
Akşama görüşürüz bitanelerim :gitme:![]()
leydim kızın için çok üzüldüm gerçekten ama çok şükür senin gibi kişilikli annesi var, inşaallah hiç ama hiç ayrılmazsınız, huzurlu bir ömür yaşarsınız :1hug:tanrıçam güzel dileklerin için teşk ederim canım.... evet içim yanıyor ama içim o şahısa yanmıyor malesef, çünkü 5 sene boyunca içimi yakıcak hiç bir güzel anı bırakmadı bende.... yaptıklarıma karşılık gördügüm muamele daha cok yakıyor içimi,,, hakedecek ne yaptım die düşünüyorum ama bulamıyorum... hani kadın saçını süpürge eder cinsleri vardır ya işte ben onlardandım ama şimdi pişmanım, keşke kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmasına engel olsaydım zamanında....ama her ikimizde şuan kendi karakterimizi ve kişiliğimizi ortaya koyduk...ben kızım yanımdayken etrafıma erkek sinek dahi yaklaştırmıyorum lakin o şahıs kızını her aldıgında sevgilileriyle gezdiriyor ve cocugun psikolojisini bozuyor kızım 1 gün boyunca kendine gelemıyor ben anneliğimi oda babacıklıgını cok güzel gösteriyor babacıklık dedim çünkü kendisinden baba olmadı şimdiye kadar ve olmıcakta
kanka ben resmi ilk bakışta gördüğümde aklımdan geçen cümleyi sölim; yılan saçlı kız medusahatun koydu kafaya,yılanla bağdıştıracak afromukötükedihüso:roflol:
ulan afroditin yandan memişi olur anca o-tatlicadiarzu-![]()
ama ne yalan sölim resmin güzel bir havası var
ben çok beğendim pörfecto ama gözümün alışması lazımkaydirigubbakcemile kırmızıdan sonra yeşil oldu ondan, arada sarı olsaydı geçiş kolay olabilirdi belki :roflol::roflol::roflol::roflol:
Son düzenleme: