- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #27.841
34 yaşndydı cnm :gitme: bugün daha eve gelen azaldı...mezarlığa gtcektm bugn göya yasin okumaya ama kısmet işte hastalndm :1ninca:
Hakkaten çok gençmiş be Patim..Of offf... mafoldumben
aprilim kankam , lancomenin yok renkli nemlendiricisi , fond.i boşver kanka , ihtiyacın yokki , bence renkli nem. yeter , ben özel günlerde renkli nem. içine az pudra karıştırıyorum daha da kapatıcı oluor sen de öle yaparsın gülüm , shiseido tam hatırlamıorm ama 75 olabilir , zaten genelde aynı fiyatları esteenin de diorunda ,
eğer bana geleni beğenmezsem geri alcam shi.den :ecrin_bebek:
Bence de Minim ya...boshayallersmile
Bakalım, renkli nemlendirici düşünüyorum ben de. hihoyyyt
%50 de olsa en az 60 tutacak Lancome. ve normal zamanda süremeyeceğim kesin.
Shiseido'ya bakarım bakalım. Clinique te var aklımda.
Fondoten illa alacaksam da The Body Shop'un oil free fondoteni çok güzelmiş, ben de denemiştim, indirimleri takip ederim onu alırım kuzum.:lepi: 35 TL di sanırım.
Az önce de dışarı çıktım, kozmetikleri turladım.kaydirigubbakcemile3
Sevgilimden kargo gelmişti, kitapları filan yollamış, bir de küçük papatya buketçiği yapmış ya denyocan...:asigim: Solmuşlar tabii 2 gündür kargoda kapalı kutu içinde.
Carminanın mükemmel ojeleri 1.5 TL (normalde 4 TL ama süperler) 2 tane daha aldım :lepi:
Carmina'nın mineral serisinin fondoteninin yapısına da baktım çok güzel ya...Rengi uydu baya, çeneme sürdüm çok hoş. Belki de onu alırım sonra 22 TL imiş.:lepi:
Concealer'ı da gayet güzel, pudrası da. ay hepsini istiyorum.sempatiksalakcinni
Bir de İnglot gibi, freedom system yapmışlar mineralli farları. 3 tane istediğin rengi seçip palet yapıyosun. Tanesi 5.5 TL imiş. sositososito
Patikim görüşürüz biriciğim opuyorumnanaktan