Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj ÜrünleriTanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası
Canlarım işte, ismine kurban olduğum son aldığım Pakface maskelerim tek paket 2 kullanımlık oluyor. Sırasuylan
Normal ciltler için Lavantalı Bütün ciltler için Papatya Hassas ciltler için Defne ve Olgun ciltler için karışık bitki özlü (çilek yağı, ebegümeci özü, yosun tozu vs var)
aprilim ben de istiyom:lepi: bidakine capon pazarına gittiğimizde bana da alalımsositososito ev arkadaşın miniye çaktırmadan, ses çıkarmadan gelaklinialirimsmile
mevsim yaz,tam meyve mevsimibol bol meyve yeriz yazın..sıcakta ağar yemekleri kimse tavsiye etmez şimdi ben derimki,hem yiyip,hemde güzelleşsek fenamı olur daha önce anlatmıştım,şimdi farklı meyvelerle tekrar yapmış olalım ne dersiniz resimde gördüğünüz meyveleri rende yapıcaz..yalnız bir dip not şeftaliyi rende yaptıktan sonra elinizle sıkıp suyunu çıkarmaya gerek yok..zaten su gibi oluyo..direk buz kalıbına koyun,önemli olan onu yüzünüz emsin..içindeki vitamini alsın şimdide kayısıyı maske yapıcaz gözümüze ve yüzümüze göz altım dahi tüm yüzüme maskeyi uyguladım,kayısı maskesi göz altıma ve cildime çok iyi geliyo..ama sürdükten sonra üzerine ya peçete koyun,yada yatın uzanın..dökülür çünkü..dökmek istemiyosanız içine yoğurt koyabilirsiniz..yada kil ile yapabilirsiniz..orası tercihinize kalmış..hayal gücünde sınır yok. sarımsak hapı bunu 10 tl ye aldım..sarımsak allahın bir nimeti bizlere..yemektede çok severim ayrıcaaman kokarımağzımı kapıyım felan diyede tiriplere girmembu nimetin birde hapı var..ağzı kokmasın diye sarımsak yiyemiyenler için,ben koku için değil,yükselen kolestrolümü dengelemek için aldım..ama ağız kokusuda yapmıyo bunuda belirtiyim yazmadığım bir sürü faydası var..sarımsak neye iyi geliyosa ordan yola çıkın buda hapın nasıl olduğunu merak edenler..gördüğünüz gibi kapsül şeklinde
annem kamili lancome pilink almış banaeskiden kullandığım bi ürün..artık yüksek fiyatlı ürünler kullanmadığım için uzun zamandır almıyodum..annem kozmetikçiden(sevilden değil)çok uygun indirimli fiyata aldığını söyleyince sinirim biraz geçtine gerek var o kadar paraya,netrojenin pilinki 17 tl,ve inanın aynı performans neyse almış olduğu için seve seve kullanıcam tabiama allah için güzel ürün tavsiye ederimeski göz ağrım birazda aldığım cicilerimi koyıyımkapri kotum ve mavi çizgili göyneğim sayfa kaymasın diye gömleğin desenini piilinkin yanına koydum kızlar gömleğin kollarını kıvırıyorum,altına taşlı ama düz bir sandalet,kolumada uygun renklerde bi çanta,saçımıda tepeden at kuyruğuevet hazırım çıkabilirim
Allahımm delikafadulden gömleğe bayıldımm delikafadulden kanka ben bu gömleklerin hastasıyım ama her seferinde almaya cesaret edemiyorum tabi lacoste değil ama olsun ne ezikliyon
kızlar,yaşadığımız mekan çok önemli..gözünü açınca güzel enerji veren bir odada uyanmak,makyaj yapmakuykuya dalmak,güzelce vakit geçirmek vs bu hoş bir duygu... yaşadığımız mekanlara farklılıklar katmak istemezmisiniz..hemde küçücük detaylarla örneğin geçen gün bi milyoncu tarzı mağzadan aldığım stikırlara bakmaya ne dersinizüstelik fiyatıda bi lira baya aldım bunlardan..örnek olması için sadece 2 tanesini ekliyorum...odamın rengini hiç sevmiyorum,önceki rengi pembeydi:asigim:ama boyası yeni olmuş diye pembe boya istemedim,biran önce taşınmamız lazımdı..bende odama stikırlarla hoş bi hava kattığıma inanıyorum..ben pembeyi sevdiğim için aldıklarım pembe oldu genelde..siz farklı renklerde farklı figürlerde desenlerde alabilir,hayatınızda küçük bir yenilik,hoşluk yapabilirsiniz
kuzumun doom günüsünü burdada kutlamasam olmazdı :asigim: iyi ki doğdun ablası, ablasının biberi Şeniz Rabbim sana güzel ve sağlıklı ömür versin:Saruboceq: olumunekankayizsmile
erzum senin olaya dicek bişi bulamıyorum, emek hırsızlığı bir de sahtekarlık :umursamaz: :umursamaz::umursamaz:
senin şurda yazdığın yorum bana metin akpınar zeki alasya filminihatırlattıı yalnız :roflol::roflol::roflol:
hani hiçhaberleri yok ama meşur olmuşlar; bu adamlar nereye bakıyor! :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Yau ben diyom diyom da dinletemiyom benneyaptımki Demet Akalın kankadan öğrendim. 1 sürahi suya 1 çubuk tarçın atın :hulya: ertesi gün için o suyu peyderpey. bayanssulusmile acayip tok tutuyomuş :lepi:
Bu benimmmmmm canlarım Nine West'ten aldım 159 TL. numaram tek kalmış, bi indirim daha beklemeyi göze alamadım :kedi: İnanılmaz rahat bişi deyyus ya, giyer giymez aşık oldum. Tabanı yastık gibi. Asla ağrı yapmaz. kaydirigubbakcemile5 Bantlar desen, yumuşacık sarıyor ayağı. Aşık oldum sanırsam...:asigim:
Bu da annecimin. hihoyyyt Derimod'da Turkcell'e özel %50 indirim var. İndirimli hali 144 TL bunun da...boshayallersmile Bayadır annecik görüp beğenir dururmuş bunu, indirim olunca aldık, bunun da tek numarası vardı. Zaten aneyle ve abluşumla ayaklarımız aynı numara, ortak kullanabiliyoruz. Çok ekönömik oliyi
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmakannehir akannehir akannehir
ben bu appaları görüğüm günden beri bi hoş oldum:asigim::asigim: :asigim::asigim:
ulee böyle güzel ayakkabıya hele de rahatsa niko kurban olsunopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aprilim ayakkabı model olarak, renk olarak çok güzel bayıldım bayıldımkaydirigubbakcemile2 :asigim: bayanssulusmile
hele annenin ayakkabısı, o nasıl bir annedir, görmek istiyorum hatunumu nasıl zarafet akıyo zevkinde maşaallah, nasıl anlatırım bilmiyorum ama kanka hani denir ya boyu kadar 2 kız yetiştirmiş, böyle bir annenin böyle bir zarif ayakkabı giyeceğini bilmek hoşuma gitti:asigim: güle güle giyinin cici ayakkabılarınızıbayanssulusmile Şeniz
kumaş rengi bana farklı geldi yalnız kankam:uhm: sen bakır ve gümüş kumaş almamış mıydın fisfisfis bu renge hastayım yaa :asigim:
bunlarda dırnak çalışmam , çok ilgi çekti aklinialirimsmile
bunlarda iki taşın arasında aldıklarım sempatiksalakcinni
rimel yorumumu yapmak istiyorum : diorla arasında zerre kadar fark yok , bu topaklanmıor bile , dior topaklanıor alsanaalsanasmile ayrıca kıvırdı , dolgunlaştırdı ve uzattı ama sanki çabuk bitecek gibi , goldenrose de bakcaktım da bana bakmaya gelmişler arkamdan bakamadım delikafadulden
minim ojelerinin rengine yine bayıldımkaydirigubbakcemile2 çok da güzel sürmüşsün pörfekto :lepi:
ayrıca rimelini güle güle kullanŞeniz
geçmişi ancak okudum aklımda 3 tane rimel kaldı hangisini alacağımı şaşırdım
pastel mi alayım
cecile mi
yoksa bu flormarı mı mafoldumben kafam karıştı yine :kedi:
eee mesajın devamı nerde eksik kalmış sankiii fisfisfis bilgisayar yine arıza yaptı dicem ama yakaladım ara ara girmişsin
hımmm bidaa bakimCADIARZU gelicem geçmişi okumayaa, ama devamı yokCADIARZU sanki gelicem geçmişi okumaya gidiyorum diyecekmiş gibiCADIARZU
yoksa geçmişi fazla kaçırıp aroga mı gittin patron delikafadulden :tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: nerdesin bi ses bilmiyorumkismile...
nasılsınız ballı kaymaklar?.. ben bişey itiraf edeyim..bilmiyorumkismile ben bi şımardım,:dilcikar: bi havaya girdimzemuszemus sormayın.. roac.tan sonra cildim düzeldi ya.. ne maske yapmak aklıma geliyo, ne toniklemek..:kedi: tem.jeliyle yıkıyorum bi de nemlendirici sürüyorum..boshayallersmile allahtan onları yapıyorum.. hey Allahım yaaa..sempatiksalakcinni
Misafir gelcek bugün dün poğaça yapayım hazır olsun dedim yandı bugün kıymalı börek yapıyorduk yandı patates kroket yaptım içi pişmedi mercimekli köftem idare eder tatlı revani var Allah'a şükür o iyi
anneme diyorum haşhaşlı falan alalım pide yaptıralım diye kadın bana kızıyo o kadar malzeme boşa gitti ne olcak bunlar böyle diye
yaaa hep annemin yüzünden herkese kızım iyi yemek yapar diye övüp duruyodu olcağı bu işte
şimdi tüm yanıkları kurtarmış onları koycakmış misafire yanık yerlerini ayıkladı durdu kadın yaşlandıkça huyu değişti bişey alalım diyom aldırmıyo
sabahtan beri yorgunluktan mahvolduk evi temizle misafire yiyecek hazırla hiçbiri de doğru düzgün olmadı
annem sinirden ağlıcak gibi bense sinir krizine girdim gülüp duruyorum
şu misafirleri bi yedirip içirsek bişi istemem
of yaa kadınların yiyecek derdi beni çıldırtıyo ye gel işte evinde bide akşam kocasıyla yiyemiyolar misafirlikte yedik diye, yiyenlerde na büle şişiyo
Delirdim cidden delirdim ben yaaa normalde büle hamuş işleri falan olsada yisek derim bi yere giderken :CüvCüvkırk yılda bi götürüyoda annem:gitme:)
Şimdi istemiyom büle şeylerrr delirdimmmmmmmm sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-
günnükü okudum bende özlem moduna girdim aprilimm :kedi:Şeniz çok saol kuzum ananemin tansiyonu çıktı..anneme de iş üzüntü yorgunluk gelmiyo..hemen hastalanır..cenaze nedenyle çok yoruldu hasta oldu işte :gitme: inşallah bi kaç güne iyi olurlar...uyuyolar diye nete giriyim dedim az bişe olumunekankayizsmile
Az önce de dışarı çıktım, kozmetikleri turladım.kaydirigubbakcemile3 Sevgilimden kargo gelmişti, kitapları filan yollamış, bir de küçük papatya buketçiği yapmış ya denyocan...:asigim: Solmuşlar tabii 2 gündür kargoda kapalı kutu içinde. ..ama olsun...çok özledim ya...mafoldumben
Carminanın mükemmel ojeleri 1.5 TL (normalde 4 TL ama süperler) 2 tane daha aldım
Carmina'nın mineral serisinin fondoteninin yapısına da baktım çok güzel ya...Rengi uydu baya, çeneme sürdüm çok hoş. Belki de onu alırım sonra 22 TL imiş.:lepi: Concealer'ı da gayet güzel, pudrası da. ay hepsini istiyorum.sempatiksalakcinni Bir de İnglot gibi, freedom system yapmışlar mineralli farları. 3 tane istediğin rengi seçip palet yapıyosun. Tanesi 5.5 TL imiş. sositososito
kargodan gelen çiçek çok hoş kankitom:asigim:
ayrıca o ojelerin rengi yine bitirdi beni nasıl da sevdiğim renkler, sedefli bi de böyle :asigim: güle güle sür aprilimolumunekankayizsmile iki ev arkadaşı ne güzel oce alıyola bunlaa
ay hele şükür:sm_cool: artık hocana yapacak hööömde kalmayacaktı:mymeka: islonun hocası baak:dilcikar: :roflol: hayırlı olsun tekrar islom :teytey: :dance: Şeniz
Kızlar ışık hızıylan yaptum sürdüm suratıma Çok güzel oldu ya, çok sevdim...boshayallersmile Gerçi yazın kullanmadığım bir nemlendiriciden yaptım ama, kışın süper olur eminim...boshayallersmile
Olay Multi Radiance ışıltı veren nemlendirici zemuszemus ELF mineral fondoten rengi Light. SPF 15 i de var. zemuszemus
ben de mi denesem acaba bilmiyorumkismile gerçi aklım minimin en son aldığında kaldımirmirmirmir hoş ben onun gibi renkli çekik gözlü asyalı da değilim napsak :roflol::roflol::roflol::roflol:
Tanrıçam nerelerdesin bak foto ekliyorum yoksunkötükedihüso
Bugün eye liner aldım ve uzun süredir istediğim pembeyi buldumzemuszemus ama gözüme sürüyorum 10 dk kalmadan gidiyo altına krem sürdüm daha uçtu far sürüp üstüne sürdüm yol yol oldu ben bunu nasıl kullanacağım
babetakannehir
yüzükakannehir
takımakannehir
vuuu ayakkabııııakannehir
hangi birine yorum yazayım hepsi çok zevkli şeyler :1closedeyes: güle güle kullan biberim sana çok yakışmıştır eminim Şeniz o ayakkabıları görünce gacım geldi aklıma ne de yakışırdı firdomaaklinialirimsmile :jeyyar:
ben de dedim bu kız kahvatı yapmadan gitmez meğersem teyzoşa gitmiş kaydirigubbakcemile3
islom ben 3 ay yönetici asistanlığı yaptım , bir fransız adamın 3 aylık görevi için adanada , ve ben yaşlandım , böle bişey olamaz , çok çok zor , çok dikkat istiyor , unutmak die bişey yok ve adamın herşeyini sen kontrol ediosun , şimdi s.çmalısınız falan dicem adama nerdeyse o dereceye gelmişti , çok disiplin gerekiyor ve çok sabırı olmak gerekiyor ve ben bi daha yaparmıyım , çok çok iyi bir maaş olmadıkça , pozisyon değişikliği şansı olmadıkça ve fransız değilse yaparım :1ninca:
he valla çok zor asistan olmak hele de ben gibi patronunuz haber vermeden kayboluyorsa işim daha da zor
nerde ne yapıyor hiç habarım yoh cabbar mı kaçırdı, ona mı döndü, nereye gitti hiç biliyor muyum haayıır çok zor çooook beni görün acıyın halıma
paketim gelddiiiii güney koredeeennnnnn delikafadulden çok güzelmiş , hemen sürdüm , çok beğendim , rengide cuk oturdu , ben kesin asyalıyım delikafadulden
şikitom hoş geldin , bebeğim yarın koyarım swach şimdi çok yoruldum , karpuz alıp geldim sucuk oldum yaa lanet sıcak , bebeğim ben her satıcıdan almıorm , best seller olanlardan ve %95 % 100 feedback alanlardan alıorm , onlar güvenilir oluor , ve 1 hafta 10 gün arasında gelior olumunekankayizsmile
ben de parfüm arayışına girdim , kenzo amour nasıl kullanan var mı bebekler ya da koklayan ?sempatiksalakcinni
ana:1shok: inanmıyorum:1shok: minim karpuz almaya gitmiş ve üst baş almadan geri dönmüş:1shok: hayırdır işallabayanssulusmile aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse ben buralarda dolanim elbet birgün karşılaştığımızda bana nikon sen benim albümümü gördün mü dersin ha zemuszemus sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
gacıellam eferim bidenem ben de dün tartıldım 64 gösterdi iki buçuk haftada 5 kilo gitmiş. ama bu sabah yine 65 idim anlamadım? ficudumda bi kitle vardı sanırsam
devam recime son surat
yalınız şöle bi durum var spor yaparken 69 kilo olsam da şu 5 kilo vermiş halim ile o görüntüden daha zayıf görünmüyorum. (kollarım az inceldi sadece).
spor gerçekten daha çabuk sonuç verdiriyor((( o da döte zor geliyooor
anca yorgunluğumu atabildim ne haftaydı yaamirmirmirmir bir yerde mecbur görev yapmak bana göre değil en iyisi kafama göre takılmak mirmirmirmir bugünümü sırf topimize ayırdım çok özledim muhabbetlerimizi :asigim: yine bilgiler aldım attım heybeme, o günleri yadettimkaydirigubbakcemile3 patronum da gelsin artık:lepi: akitom ve minikom da tam uğrasın inşaallah turkbayragi
neeeeuuuuuu arada gelip selam veren minik kadar olamışım yuh bana kaydirigubbakcemile3
bu nedir böyle yaa her geçen zaman KKda yeni bişeyler öğreniyorum fisfisfis :dance:
topik sıraya girdi yinekaydirigubbakcemile3 sırada ben varım benim peşime islom var sanırımkaydirigubbakcemile3 islom ne zaman olmuştun kuzum ben günümü şaşırırsam sana sorarım :roflol::roflol::roflol:
haydaaa döndük yine başadelikafadulden
senden sonra islo ayşoyla kavga edecek, sonra soşik, sonra tanrıçam, sonra biber, sonra minik abbooooo lililiiiiiiiiiiidelikafadulden eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
iyi ki haşema dememiş,akannehir şükretmek lazım belki de..kaydirigubbakcemile3 evet yaaa..bütün gün alttan baktı durdu..bişey yazmadı..acaba nikonun kendisi mi?yoksaaaaa.. küstü mü bize..:uhm:
nazım , tanrıçam nişanlısıyla ayrıldı , tartışıp , sonra barışma müzakerelerine başladılar , ondan beridir gelmior , heralde barışmışlardır , biz de çok merak ediorz akannehir nikom gelmişimizi geçmişimizi okuor , çok çalışması lazım geçmiş sayfalara sempatiksalakcinni ben de delirmek üzereyim , napsam nerelere gitsem bilemedim kaydirigubbakcemile
çok çalıştım çooookkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
ben okurken ayakkabılarını tebrik eden vardı ben gelene kadar kızmışsın oğlana kaydirigubbakcemile3
yok bişi firdo kaydirigubbakcemile nihalle behlülü bıraktın benle mi uğraşıyon sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol:
seviyorum sizi var mı ötesi boshayallersmile Şeniz
nikonun huyudur yarıdan başlamayı sevmez illa toptan halledip sıfırdan başlar minikom:smiley-cool:
gerçi eşim haftaya tatil, bir süre yine biriktirebilirim :gitme: ohaoldumsmile
kuzumun doom günüsünü burdada kutlamasam olmazdı :asigim: iyi ki doğdun ablası, ablasının biberi Şeniz Rabbim sana güzel ve sağlıklı ömür versin:Saruboceq: olumunekankayizsmile
babetakannehir
yüzükakannehir
takımakannehir
vuuu ayakkabııııakannehir
hangi birine yorum yazayım hepsi çok zevkli şeyler :1closedeyes: güle güle kullan biberim sana çok yakışmıştır eminim Şeniz o ayakkabıları görünce gacım geldi aklıma ne de yakışırdı firdomaaklinialirimsmile :jeyyar:
ben söyleyim yevrilarim
sincik nikonun dogasinda zaten uyusukluk var bsempatiksalakcinniide yeni konu actim o konuyla bu konu arasinda mekik tokuyunca e o dogasinda olan uyusukluk 10a katlaniiiii -tatlicadiarzu- bilmem anlatabildimmi sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben geldiiiiiiiiiimm hihoyyyt herkese iyi kandiller opuyorumnanaktan
ben söyleyim yevrilarim
sincik nikonun dogasinda zaten uyusukluk var bsempatiksalakcinniide yeni konu actim o konuyla bu konu arasinda mekik tokuyunca e o dogasinda olan uyusukluk 10a katlaniiiii -tatlicadiarzu- bilmem anlatabildimmi sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tünaydın canlar
yarın fransızlar gelecek , tüm hafta sonu çevirmenlik yapıcam , gezceklermiş alsanaalsanasmile
bu sıcakda gezsinler de adanada görsünler ebelerini delikafadulden ben alıştım ebemi görmeye aklinialirimsmile