Nikomm ben de şüphelenmiyo değilim saçma sapan şeylere de canım sıkıldı
İlk kez oluyor adetim 1 gün geldi kesildi mafoldumben haptan mı acepbilmiyorumkismile
ben de böyle olmuştum seni çok iyi anlıyom aklinialirimsmile ama ben hamileliklerimde böyle oldum aklinialirimsmile zemuszemus kaydirigubbakcemile3
biraz ağla sıkıl sonra toparla kendini islom :teselli: ben alışkın değilim bu hallerine
benim islom esprik ve dillidir :mymeka: bu ne ya dünden beri "islonun yürek çığlığı" filmi dönüp duru
enişteyi anlatım da adı söylenmeyecek deyyusu anlayamadım, ayşo mu? fisfisfis kaydirigubbakcemile3
sana bir iş lazım o da hemen lazım :dance: iş mevzusunu naptın CADIARZU
bu arada islom doğru anlamışsın, çok korkuyorum ya :Saruboceq:
%100 bile beni rahat ettirmiyo o psikolojiden ne zaman çıkıcam :gitme:
yok ablası kalsın...
teşekkür ederim canım bunu netten buldum ben daha örüyorum... sipariş üzerine yapıyoum ev işlerinden çocuklardan kalan vakitte de bunları örüyorum...
bloguna baktım ne güzel şeyler örmüşsün. oğluşun da çok tatlı maşallah opuyorumnanaktan
canikolar yoğun bi haftadan sonra gene geldim.
tekirdağdan saat 2 de bursaya gelebildim. 3 te uyudum. çok fenayım. tezin çoğunu bitirdik.
akitram gelmiş kıralıçam çok sefindim. bursaya ne zaman gelecek acaba?
tanrıçadan ahla haber yoh mu?
kızlar teli falan olan varsa bi arasa ya gerçekten merak ettik ya. bana kargo göndermişti gizlilik cazibesi bozulmasın diye aramamıştım. aramamak için de hemen çöpe atmıştım.
yok mu kargo gönderdiklerinden no su olan?
hoşgeldin edim Şeniz
tanrıçamı cabbara kaptırdım vıyy :a015: ölmüşüm de ağlayanım yok :a015: nikoma kaldım diye kandırdı bini :a015:
olsun sevmek, sevdiğinin mutlu olmasını da istemek değil midir

eğer öyleyse ben seviyorum

tanrıçam ama gel yuvana dön patronum
bende gezdim bakındım ama cok pahalıydı ohaoldumsmile
daha tam karar veremedim kanka yaa sen nasıl seviosun aklinialirimsmile
hoşbuldum sekerpare tezin cogu gitti azı kaldı hadi bakalım
özgürlük kapıda zemuszemus
bursaya gelmeme az kaldı seker yine geziciz seninle zemuszemus
tabi bursada olursan :gitme:
akitom sen ne zaman gidiyon denize havuza büle büle yüzmeye zemuszemus
33de mi gircen başka bir yere mi gidicen kaydirigubbakcemile3 bak unutmadım 33 aklinialirimsmile