- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #28.901
email adresimi değiştirdim, mailden aktifleştirene kadar mor olmuşum kaydirigubbakcemile3:roflol: toplasın gari sempatiksalakcinni
canlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq:
nikonum noldu sana morardın yahu sempatiksalakcinni
ne demek bu rengin mora çaldı aklinialirimsmile
bir de internet gitti o ara delikafadulden :roflol:
hay o deyyusun ben Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookHee kankam o ara pek sık bi ara olur oldubenneyaptımki
Allah sonumuzu hayır etsin:sinifsinif:
Azalttığını biliyom o hapların ama hemencikte keser mi yaw o da sıkıntı virdi zaten barut gibin dolanıyom
Nikonum zor işmiş yaw depresiflik sinir harbiyim vallaguclubacismile
Deyyus kim biliin mi İngiltere'de yaşayan yazları ablalarının yanına gelen (ablaları karşı komşum olii) üstelik geçen hafta nişanlanan ama benim cep numaramı ablasından bulup gecenin 3,30'unda arayıp mesajlar döşeyen itin teki ama hallettim ve gidip ablasına bildirdim durumu:mymeka:
Nikom eniştene hap bile kar etmeyebilir diyosun:jeyyar:
Deme öyle kuzum 2 tane var ne güzel Allah bağışlasın ama insanın başına gelirmiş korktuğu.
Sen önlemini almışın gerisi Allah kerim kader kısmet dicez sıkma canını oluruna bırak yavkaydirigubbakcemile
Tövbe bismillah dinimiz aprılımız süpaneke innaytana innaytana kulvallah aminn:Saruboceq:
Berat kandili diye biraz uzun tuttum hazır da cünüp değilken içimden geldisempatiksalakcinni
Nikoom benim depresiflik geçici ama manyaklık kalıcı onu nacez bilmemdelikafadulden
Kandiliniz mübarek, dularımız kabul olsun:Saruboceq:
Bu gece dualrada buluşmak dileğiyleeŞeniz
Tospikim seksülük abidem senin de kandilin mübarek olsunŞeniz
mayaklığın bi çözümü yok be islom varsın öyle kalsın