- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #29.501
bu topiği açtığımdan beri çoğu kişi neden blog açmıyorsun?diye sordu..bende açmıyacağımı ve bloğumun kk olduğunu söyledim:lepi:bloglarda herşey paylaşılıyor,burasıda tanrıçanın mekanı
bende yaptığım yemekleri paylaşıcam şimdi:kedi:
makyaj makyaj nereye kadar ahhhhhh:dilcikar::smiley-cool:
kadın için ne varsa tanrıçanın topiğinde:hooray::roflol::jeyyar:
NOT:resimleri tabakta çekemeden bitti!cokacimcoookbunları bir daha çekemem,ne olur ne olmaz diye servisten önce çekmiştimgamyoncuiremsuözensiz bir sunum oldu o yüzden..eski tariflerimi bilenler bilir ben sunuma özen gösteririm çünkü:kedi:makyaj makyaj nereye kadar ahhhhhh:dilcikar::smiley-cool:
kadın için ne varsa tanrıçanın topiğinde:hooray::roflol::jeyyar:
canlar,geçen nişanlım ve ailesi geldi,bende hamaratlığımı konuştırıyım diyerek zeytinyağlı yaptım:lepi:
ayıptır söylemesi elimde lezzetlidir hani
tabi dolmalarıma herkeş bayıldı:1closedeyes:şimdi size püflerimi vericem:1ninca:
ben dolma harcına dometes koymuyorum:tomato:
domatesi tencerenin dibine doğruyorum..kabuklarınıda soyuyorum,kabuklarınıda koyuyorum,dolmaları tencereye yerleştirdikten sonra üzerinede aynı işlemi yapıyorum
dolmanın içine işliyo domates suyucokacimcoook
(bu şekilde domatesleri yerleştirin)
harca fıstık ve üzüm mutlaka koyarım..şekeri bol koyarım..baharat olarak karabiber(kulakların çınlasın kanka:roflol:)nane koyarım...
veee bolca yağ dökerim'ki yağlı yağlı olsun,konserve gibi yeşil yeşilcokacimcoook
böreğide ister peynirli,ister kıymalı yada başka çeşitli yapın,kafanıza görezemuszemussadece muska şeklinde yapıyoruzhihoyyytsigara böreğinden daha güzel oluyor görsellik olarak
ama en biçimsizini çekmişim bende:roflol:
sorusu olan varsa buyursun
anam benim dizlerimi kremle ovulmuş gibi doğurmuş laelaelaelaelae :roflol::roflol::roflol:beni anaaam kremli doğurmuş a canım beni anaaam sositososito :roflol: uf çenem düştü yine ya :mymeka: napalım motor suğudu 1,5 aydır :a015: :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol:geldiğine pişman etmek istiyorum, düştün kk nikosunun diline