- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #30.201
benim payım hangisiGksu al bebeem hakettin san bunu üstüne dondurma da koyiimmi:icecream:
![]()
hani akitom gelmemiş yineselamın hello millet
kimler var kimler yok bakmadım..ben herkesleri öpüp koklayıp resim eklemeye kaçıyorumŞenizopuyorumnanaktan
sonrada milleti toplayıp çay partisi yapalım![]()
![]()
anam ne çabuk geçti yine 1 ay akannehirakannehir ben de hazırlıklara başlayım sıra bana geliyo :teytey::teytey: sositososito :Saruboceq:İyi insan valla du bi öpiimŞeniz
Ballı limonlu adaçayı yaptım içiom ayşoya iyi gelir:içelim:
Kanka saa kötü bi haberim var bu ay da teyze olamıyon:sinifsinif:
göksuu akannehir ne güzelsin kız maşallah Şeniz 11 numaraya hakvermemek elde değil, çok güzel benzememiş sana boshayallersmileaha daa benimm fotoluuu Rosensee farlaar kaydirigubbakcemile3
patronum afedersin 2 metre boyun var bi de bu ayakkabıları mı aldın aklinialirimsmile yüffen her ucuz bulduğunu alma :mymeka: bir de benimlen buluşmaya gelirken bunları sakın giyme yasakkelime yakana çiçek tak ama bu ayakkabıları giyme senağlama :1rolleyes: :çok üzgünüm:cicilerimide ekliyimhihoyyyt
papuçlarım çok rahat..indirimden aldımaklinialirimsmile
ayol bu taçlar ne kadar şekerbayanssulusmilededim gördüğümde:lepiapatyalı taçlarzemuszemus
siz tanrıça taç'ıda diyebilsinizlülülülülülü
![]()
bi de :icecream: bu hüsam da her bi resimde çıkıyo maşallah :asigim: çekmecesini yirim ben onun sempatiksalakcinni
tamam matahari olur ben de kısaca matrak hanım derim madamama :tomato: :icecream:kızlar bu arada madam tospike nik buldum..ajanlı bişey istedi ya..kadın ajan matahari nası sizce:lepi: