nikonum napisin
alengir hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni
şu anda bu yorumu yazmışsam sence nabirmişimdir

akitomla senle gene karşılaşamadıkkkkk :a015:
bi haber yaz sen nabıyon nediyon ne alıyon senağlama zemuszemus
şu enfes görüntüye bakar mısınız cokacimcoook aynı pastaneden alınmış gibiaklinialirimsmile
hemen yemekçinin mekanından bu tarifi alıyore, yapıyore, zahurda yeyiyore kaydirigubbakcemile5
Sınavdaan haberr veriim sanaa beeenn hemen koçççççuumm
toplam 80 sorudan 20 civarı boşm varr saydım bide sınavdan çıkarkeen hee :roflol:
Ama sallamadan yaptığıım içüüüüün o kadan olduu boşlar lülülülülülü
aferim fisfisfis ne demişler yapamadığın soruyu atlayacaksın sempatiksalakcinni
söylemesi ayıp değil :smiley-cool: :smiley-cool: deli garı:roflol: meşrubat diyip bana taş atıp durma nikomu
ada vapuru dedi ya :roflol:yandan çarklıaklinialirimsmile :roflol: süpersonik fikirlerine hastayım kanka :lepi:
matahari anlatırım sana bilaharekaydirigubbakcemile5demek nobel hakkında nalattıklarım hoşuna gitti:1rolleyes:
matara.matah CADIARZU :roflol: ya bi defol git kanka ya:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
zalak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla allegriam isyan edicek he:))
bizden çektiğini kimseden çekmemiştir
benimki şehir dışında gülüm..ordan yurt dışına geçicek..bizim biraz allegrialı pardon alengerli işler:icecream:
bi defolum gidim de nereye gidim gankaa:tomato: tabi biz yurtdışına geçemiyoz anca muşa yollan niko kaydirigubbakcemile muşa ada vapuruynan gidilir mi patronum aklinialirimsmile eşim de işinde iyi yerlere geldi çok şükür zemuszemus geldi çok şükür?-tatlicadiarzu- :roflol::roflol::roflol::roflol: ne alaka, acan matahara, hiç altta kalmam abla aklinialirimsmile
sen mataharayı anlatasıya kadan ben gogıl amcaya danışırım
gurbet bitmiyi nazom
hiç istememe rağmen,bende gidicem bitanem,yaşadığı şehire aşık bir insan olarak pskolojim baya bir bozulucak biliyorum!
ama artık kararımızı verdik,bir nevi mecburuz gitmeye..o yüzden şu an koşuşturmalar başladı..
şu an yurt dışında değil,şehir dışında bebem..istanbul'a gelmeden yurt dışına gidicek..yani biz yine ayrılıcaz:a015:
bende seni öpembayanssulusmileohhŞeniz
ben de hayırnısıyan muşa gidiyom işte

:roflol: eşim de işinde iyi yerlere geldi çok şükür

:jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allahım sen şu günler hürmetine öyle hastalara şifa ver :icecream:
bu niko garısı okuyup okuyup gidiyo he.ayar oldum
ben yokkende patronum neydesin:a015: diye aıt yakar ama:mymeka:
niko okurken :a015: aynen böyle :a015: melül melül :a015: okuyor :a015: ve gidiyor patronum :a015:
ah benim de behlülüm gitmişti biliyon mu :a015: belül kaçarrrrrrr

:a015::a015: :roflol::roflol::roflol:
niko çatlağı bi yandan iftarlık hazırlıyodur bi yandanda muhabbetten eksik kalmamak için gelip okuyodur
kafasında planlıyodur şimdi kime ne yazsam diyee:roflol::roflol: :roflol:
he aynen üleyimdir kosmerim beya :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok aga öyle değil:umursamaz:
geldiğimden beri sürekli iştirak etmedi hiç:umursamaz:arada yazıp kaçıyo..hiç paslaşamadık aynı anda
sen özel mesajlarda 10 dakka arası buraya gel sonra iştirak etmedi de :mymeka: niko zahurlara kadar burda biliyorsun :mymeka:
O Nikonntoşş bi gelsiiin bak ne işler yaptırcaaam onaaa aklinialirimsmile
iftardan soora bulaşıklar ona aiit
Bide işkencee diee halı felan da sildidiirriiriz delikafadulden
sana iftardaaan sonraaa gösterceem been snaaaa unutmaa bunu baakk aklinialirimsmile
Niyetimm bozuukk kafamm bozuuukkk delikafadulden açımmm beeaah :1closedeyes:
Hadiiiyin mukabele okuyaak
Hoşgeldiiinn niyeti bozukk birinin kucağına düştünn ama hadi bakalım neysee aklinialirimsmile
hay bak sen şu işe aklinialirimsmile gene bu saate kaldım aklinialirimsmile benim yerime kenayi yapsaydı artık aklinialirimsmile