- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #30.981
kaydirigubbakcemile3 güzel rüyalar iyi sabahlar tatlım opuyorumnanaktanbende zibarmaya gidiom sizle burda cene calmaktan migdem sirtima yapisti acliktan... haydin iyi sahurlar yavrular mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ohhh afiyet olsun ay yüzlümeŞenizsahur tam benlikmiş teşekkürler tanrıçam
börekten bi dilim aldım:asigim:
tamam kız dur:))özelden yazıcammiriiiiiiiiiiiiiiii tanrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazın çıbıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kankacım allah rahatlık versinBen kaçıyom bitanelerim
İyi sahurlar size
Hepiciğiniziopuyorumnanaktan
yarına bişeycin kalmaz işallah:Saruboceq:
allah razı olsun gülüm saolopuyorumnanaktanhepimize afiyet olsuniyi sahurlar danricam, bol bol yi depola opuyorumnanaktan
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldensiyah olan bluzumu pendik pazarından 3,5tlye aldım acayip bir havası var aklinialirimsmile
![]()
![]()
![]()
pudra pembesi pardüsemi annem aldı opuyorumnanaktan aslında çok güzel bir rengi var ama resimde belli olmamış :gitme:
diğer pardüsemin kumaşı çok güzel. aşırı sıcağa rağmen çok rahatım hiç terletip bunaltmıyor bayanssulusmile
![]()
![]()
![]()
allahımmmmmdelikafaduldensana geliyorumakannehir
kankaaaa bayılacam tutmaaadelikafadulden çıldırdım burda...allahımm ya ne zevkli o tişörtler geberdimmmakannehir çok pis kıskandım bende alıcam:dance:dehşet şekerler ya:asigim: hele puantiyeli picamaların:dance: :asigim:üzerinde düşünemiyorum :asigim:
sonracıma barutları çok beğendim kanka:smiley-cool:beyaz papuçlar yaniaklinialirimsmilehele trençkotların rengi,sonra eşerbın..hele pendik pazarından aldığın 3.5 yusuf yusuf liralık prenses kol(barbinin kulağı çınlasın)ay bayıldım bayıldım bayıldımakannehir :asigim:
titizine titizine ölürüm:smiley-cool:nasılda katlamış onları şeker poşeti yaa:)))ne tatlısın kanka sen öyle:1rolleyes:
heppsini rabbim güle güle kullanmak nasip etsin:Saruboceq: gerçekten çok beğendim..ama bu zamana kadar nasıl eklemedin inanamıyorum sanakötükedihüso
:)))))sipidim benimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
NİKONCANN
ya burnuma poğaça kokdu geberıormmm üşenmyorum yapmayada nenem sımdı soylenırrr mutfagı dgıtom dıe uf ya delı gbı açımmm peynır yıye yıye spedı gonzales oldm
nenen'le ne güzel anlaşıyosunuz ya..hastayım ilişkinize:))))