• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gelmedi gözü kör olasıca
kendimden şüphe ettiriyo
sanırım 21.yy meryem'i benim kaydirigubbakcemile4
:1: :1: :1:
benim ayso su an itibariyle geldi :3: Allaha sükürrrr
hobaaa:teytey:kızlar size bi tüyo,bu pinax garısı varya çok taş söyliyimaklinialirimsmileçıtırmı çıtır bir anne:nazar:albümde resmi var merak edenlere duyurulurzemuszemusaklinialirimsmile
Slm larr opuyorumnanaktan
Nasılsınız opuyorumnanaktan
Benim susuzluktan bayılmama azcuk kaldı:hulya:
nasılsın perimŞenizgelmiyosun ne zamandır,özledim kızopuyorumnanaktan
orucunu açtın,geçmiştir yangının birazaklinialirimsmile

selamlar kizlar

Ilarzuuuu diyorumda baska bisey demiyorum gözlerini makyajini görünce acliktan iflasin esigine gelmis midem bile costu hee o ne güzel makyaj olmus yaa
özel ders istiyorum cankusum benim, para veremem ama nasil istersen öyle anlasiriz :1:
katılıyorum selayım:1closedeyes:makyaj kıraliçamız bizim o:1closedeyes:
Beeeen geldiiiimmmmmmm zemuszemus

hoşgeldin şeker poşetikaydirigubbakcemile5

:roflol:

bu nedir ya ?
nasıl bir gözdür ?
nasıl bir makyajdır ?
:asigim:

beni nie kıımıızıı yazmadıııınnn :çok üzgünüm:

danrıçam sen ne aldın ben göremiorm :çok üzgünüm:

aha annemden gizli koyyorum

akkabım

4130.jpg

derimoddan aldım 75 tleleleleleldelikafadulden

bunuda karıştırınca tam ten rengim oluor aklinialirimsmile günlük kullanacağım , kontür de yapacaım çok severim gontür yapmayı aklinialirimsmileaklinialirimsmile

4153.jpg

bu da indirime girmiş 41 no. çok güzel , gül kurusu aklinialirimsmile

4166.jpg

kızzz minito ne kadan güzel abıkların kızz
gontür montürde yaparmış amanda güzel kızımız

nan arzu o göz, gaş makyaj ne nan öldüm öldüm dirildim yahuuu

işte tanrıça+niko alışveriş tişörtü:lepi:​

yine nikomdan özendim:kedi:işte picamalar geliyozemuszemus​

schweppes:icecream:+sprite gardaşlığı:içelim:..eve dönerken aldım..vazgeçilmezimdirsüprizzzzz

anaaağğğmmm yerim senin picamalarını yaa , güle güle giy kanka , hepsi çok güzelmiş Şeniz

geldim kız geldim
sesini duydum koşa koşa geldim hatta iremsuya attırdım kendimigamyoncuiremsu
du bi soluklanayımda anlatcam ohh şu çaydanda bi yudum
:kahve:
kuzum dun aksam isten gelir gelmez dısarı çıktık eşimle swatch saatimi su geciriyor diye garantıye gondermiştik yenisini alın diye mesaj geldiydi zaten 1 aydır saatsizim koşa koşa gittim. Eve gelince saat 10 oldu oldu giremedim. bugunde az daha uyuyodum çay yaptım kendime kocam arabayı yıkama yaglama yapmaya gitti daga bayıra bende koştım hemencecik burayakaydirigubbakcemile4

sesimi duyarda gelirmiş nazo gelinim:1hug:hoşgeldin bitanemŞenizsaatine kavuştun o zaman,hayırlı olsun:3:
iyi yaptın,gel beraber içek çayımızı:içelim: Şeniz
nazo,senden bi ara iftar sofranın resmini bekliyorumaklinialirimsmile ne harika bi sofra hazırlıyosundur namıssız seni:jeyyar:

Ben kaçıyoruuuumm gece burdayıımmm ..kaydirigubbakcemile3 yihaha kurtulamazsınız bendenn sempatiksalakcinni

Küçük sırlarr başladıı da :3:

mini kankambenneyaptımkihangi ara ekledin aldıklarınıdelikafadulden ben niye görmedimfisfisfis delikafadulden
geçmişe gidip bakmak lazım..kendimden şüpe ettimfisfisfis

:roflol:
danrıçam sen ne aldın ben göremiorm :çok üzgünüm:

aha annemden gizli koyyorum
4130.jpg

derimoddan aldım 75 tleleleleleldelikafadulden

bunuda karıştırınca tam ten rengim oluor aklinialirimsmile günlük kullanacağım , kontür de yapacaım çok severim gontür yapmayı aklinialirimsmileaklinialirimsmile

4153.jpg

bu da indirime girmiş 41 no. çok güzel , gül kurusu aklinialirimsmile

4166.jpg

anaaağğğmmm yerim senin picamalarını yaa , güle güle giy kanka , hepsi çok güzelmiş Şeniz
senin aldıklarını ben göremedim,benimkileri sen:roflol: fisfisfisnerde :roflol:
miniiiiiidelikafaduldenpapuçlara bittimdelikafaduldenharikaa:asigim:ne zevkli hatunsun sen ya:1rolleyes:
elma şekerim,kozmetiklerin markası hani:mymeka:haa hanii:mymeka:allığın rengine bittim:asigim:
anamdan gizli koydum diyo:roflol: :roflol:
hepsini güle güle kullan yeşil erikŞeniz

Hiiiii kuzuuuCaann çok özlediiiimmm Hoşbullduumm opuyorumnanaktan
B]

bende seni özledim lan şirinlik muskasıŞeniz

sesimi duyarda gelirmiş nazo gelinim:1hug:hoşgeldin bitanemŞenizsaatine kavuştun o zaman,hayırlı olsun:3:
iyi yaptın,gel beraber içek çayımızı:içelim: Şeniz
nazo,senden bi ara iftar sofranın resmini bekliyorumaklinialirimsmile ne harika bi sofra hazırlıyosundur namıssız seni:jeyyar:
kız minito sayesinde geçmişide görüyom varya
çimamaların tişörtün yok hoşmu cancagızım
güle güle giyin kuzum
Şeniz
bitanem ben oruç tutamıyorum migrenim var aç susuz kalınca yapışıyor namıssız uyuşuyorum resmen mide bulantısı yapıyor çıkarıyorum sonra bozuluyo zaten dayanamıyorumda
ama iftar sofrası olmasada bir akşam yemeğimin fotografını çeker eklerim bitanem ne demek

nazım saol gülüm seni de gontürlerim istersen aklinialirimsmile

gel gontürle anam
-tatlicadiarzu-

oyyy kuzumm:teselli:tutma tabi,sana farz olmuyo bu durumda..ama akşam sofranı görmek isterim becerikli hatunum:asigim:
teşekkürler nazoşumkaydirigubbakcemile2 tişört kardeşliğimizi sevdin demek:3:

Deli kızz:roflol:

O 2007'den beri sallıyo dötünüsırnaşık şey :roflol:
islom ben seni bu kadar tanımazken island ismini duydukça bu avatarın geliyordu aklıma, çok enteresan bir gif :lepi:
melekom hakkaten maşallah hem güzel yaratılmışsın hem de ne beceriklisin gı boshayallersmile
şöyle şekilli şukullu nasıl çekiyorsun fisfisfis fırça mı kullanıyorsun aplike mi zemuszemus
geçen gün de tanrıçamın göz makyajını gördüm aynı sana benziyo gözleri opuyorumnanaktan
siz kuzenler ne kana güzelsiniz biri yolda görse, ay bunlaar kuzeeen ne kanaaa güzel kısçeler bülee, derler zemuszemus
tanrıçamla nikonum gelemedi bu gecemafoldumbenmafoldumben
yapma ya inanamıyorum mafoldumben mafoldumben
bi beş dakka kaçtım geldim , hepinizi çok öpüyorum , bi gelemedim çok özledim mafoldumben
bi sürü şey aldım gene maaşımlan annem beni öldürecek mafoldumben
şimdi gideyim adamlar aşada beklior vallaha kovulacam bu sefer , 200 tl bursa talim vay bana vaylar bana :3:kaydirigubbakcemile4
bir zılgıt çekeyim lililililililililililililililililililillilililiiiiiiiiiiidelikafadulden
mucuks Şeniz
kolay gelsin minimm :2: elbise de aldın mı kreativ hatunum :3: cokacimcoook
Kızlaaaaaaaaarrr dün hiç giremedimmm naptınızz ne ettiniz bakimmm..
Ben dün dersaneyee 3 ders için gitttiimm eenaaaamm bi öğrendimm kii hafta içi 4 gün
ve her gün 6 dersss hiiiiiiiiiii bunu duyunca geberdiimm mafoldumben

Zaten iftara zor yetiştimm akşaamm..Otobsten inerken düşüp kalcam sandıımm kaydirigubbakcemile3

Ulaaann bi günde özLedim sizii beee :gitme:
Allah kolaylık versin göksu :3:
aynen öyle oldu ayburum...demek nikomda gelmediCADIARZU

gelemedim valla yüzünü sevdiğimbilmiyorumkismileniko kankam niye gelmedi acabaaklinialirimsmile:1:
islonun avatarı gibi dolanıyordum patronum kaydirigubbakcemile
gelmedi gözü kör olasıca
kendimden şüphe ettiriyo
sanırım 21.yy meryem'i benim kaydirigubbakcemile4
hayırlı uğurlu olsun kkya yakışır :roflol::roflol::roflol::roflol:
sevgili izleyenler 21.yyın meryem anası kkdan çıktı, evet yanlış duymadınız kadınlar kulübünden çıktı :hooray: :roflol::roflol::roflol:

kanka Allahtan emin ellerde eniştemle yoksa katil olurdum herhal :smiley-cool:
saol gülüm , seninkileri de gördüm güzel günlerde giy , iç kankam benim Şeniz
allık flormar , kız zorla sattı aslında , peşimden yürüor mağzada , kızsan bi dert kızmasan başka bi dert :umursamaz:
pudra da inglot , orda da zorla aldım pudrayı resmen , kızın keyfini bekledim , orda kızdım ama minik bir münakaşa yaşadım kaydirigubbakcemile3

:1: :1: :1:

hobaaa:teytey:kızlar size bi tüyo,bu pinax garısı varya çok taş söyliyimaklinialirimsmileçıtırmı çıtır bir anne:nazar:albümde resmi var merak edenlere duyurulurzemuszemusaklinialirimsmile

danricammmm :kedi: Şeniz Şeniz o senin tasligin bidenem :o) bendee seni görmek istiommmmmm :Saruboceq:

Sonundaa sınavı kazanacaksaan buyuuurr hayır demem elbette :1:

o karanti göksüm sen yolla bana kitabini defterini :1hug:

oyyy kuzumm:teselli:tutma tabi,sana farz olmuyo bu durumda..ama akşam sofranı görmek isterim becerikli hatunum:asigim:
teşekkürler nazoşumkaydirigubbakcemile2 tişört kardeşliğimizi sevdin demek:3:

bayıldım kız begenmek ne demek
hatta düğün davetiyemide böyle kızlı erkekli yapmak istedim
eşimde ne o oyle ya çocukmuyuz didi yapmadık
:kedi:

ya vallahada oyle bi becerikliliğim yok seviyorum sadece uğraşmayı
sankim sizde neler vardır neler kimbilir arada bana kopya virin kız onlardan yapayım
gecen yaptıgın böreği unutmadım bi daha yapacaktın haniiiii
olumunekankayizsmile

Back
X