• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:roflol:

bu nedir ya ?
nasıl bir gözdür ?
nasıl bir makyajdır ?
:asigim:

beni nie kıımıızıı yazmadıııınnn :çok üzgünüm:

danrıçam sen ne aldın ben göremiorm :çok üzgünüm:

aha annemden gizli koyyorum

akkabım

4130.jpg

derimoddan aldım 75 tleleleleleldelikafadulden

bunuda karıştırınca tam ten rengim oluor aklinialirimsmile günlük kullanacağım , kontür de yapacaım çok severim gontür yapmayı aklinialirimsmileaklinialirimsmile

4153.jpg

bu da indirime girmiş 41 no. çok güzel , gül kurusu aklinialirimsmile

4166.jpg
minikim minişim minnoşum annenden habrsiz ne bu alışvrişler alsanaalsanasmile sni annne söyliceeeeem sempatiksalakcinni
varya ayakkabının rengine bayıldım cok zevkli bi secim minikom güle güle giy :lepi:
allıkın rengi cok hoş ama bizi aydınlatmamıssın markası ne fiyatı ne v.s bebeim aklinialirimsmile

yeni tarif eklemedim henüz bu birkaç gün önce eklediklerimden
buyuralım

CIMG1241.JPG
bayılırım mantara ellerine saglıkm nazommm
bunu deneyeceğm yaaa cokacimcoook

hayatımın anlamları nabüsünüz

ben uykusuzluktan ölüyom sanırsam beynim burun deliklerimden akacak ıııyykkk dün çok geç yattığımdan bu sabah da çok erken aklaktığımdan uyku saatimde eksiklikler varmış tamamlamaya gidecem yarın akşam geleceğim bidenlerim sevdiceklrim ilçeye gideceğim. ben gelene kada ay dur burayı yeşil yazam polemiklere girmek yok kötü içeriğe basmak var ok.
canikolar benim için yazdıklarınızı okudum bulutların üstünde uyucam rüzgar çıhmaz inşallah

çok incesiniz güzel gönlünüze sağlık

tanrıçamılen beni benzetmiş nikomu bidenesim valla danrıça garısı fevkaladenin fevkinde bi varlık yok böle bi endam beni çok onore ettin vesselam reçelli ekmeğim

hepiniz,i heryerinden öpüyom kusuruma bakmayın olur mu bitanelerim kurabiyeli cart dorlarım (ay cart dediysem dondurma yani uykuusuzluma verin gitsin sizi çok seviyom gözlerinizin bebeklerinden öpüyom. çok fenayım yarın enerji toplamam gerenk.

yarın benim için çok önemli olan iş görüşmesi yaptığım firmaya gidecem orada kendi işimle ilgili buzağı fotoları çekecem bi yandan da kariyerimlen cilve yapacam. kariyerimlen dedim eminim canlar. iyi niyetler dileyin olar mı öperim. giderayak da iki dua kakaladım valla herkese özür dilerim:)))
uyyy konusma metninin heryerinden bal damlıyor aklinialirimsmile boshayallersmile
cart dorum benim Şeniz

kuzum bizim saatin hikayesi olaylı biraz
6 ocak 2009 bizim nikah gunumuz
sevgili eşimde bana o gün için hediye bu saati almış

cimg1303e.jpg

sonra akşam baktık ki saatin içinde hafif bir leke var
biz onu görduk ya bi kere gittik hemen geri verdik
satıcı kızda bundan bir tane daha var isterseniz bunu alın isterseniz baska bir model bakın dedi sonra ben resmini bulamadığım bir başka saate dibim düştü
aşkım eger kızmazsan ben bunu alayım dedim
oda tamam aşkım dedi ve nikahımızdan beri her tatrışmamızda kafam kaktı aldıgım saati bile begenmedin diyesempatiksalakcinni
şimdide gittik o kadar saat arasında yıne eşimin bana aldıgı o ilk saati begendim ve onu aldık
kaydirigubbakcemile2
ayyyy ne romantik boshayallersmile
nazom kısmetmiş bu saat sana :lepi:

Kipat okicaaam emmee geceler kahvesiz olmuyoorr ..

Heee bir de .. Danrıcaasızz.Akitroş'suzz İslantoşş'suz Arzuşşsuuzz Nisan yağmurunu unutmamak gerekiyor elbettee heee bir dee Sensiizz :lepi:

Ne çok saydımm beeaa :roflol:
Şeniz Şeniz

enaaam hepinizz tahsillisiniz nerdeyssee yani ben üle biliyooom
azcukk yardım edersinz fena mı olaar :bbo:

kimsecikleeer yok ama damlarlar birazdaaaan laelaelaelaelae

şıpırada damladım :1:

nazalp saatin hayırlı olsun :lepi:
benim saatimde seninkinin taşsız modeli
banada kocik evlilik yıldönümünde almıştı
:asigim:
mini cicişlerin hayırlı olsun
ne çok alışveriş yapıyon

Akitim hoşgeldin bitanemŞeniz
valla bu saat bana kısmetmış herhalde dediğini gibi
beğendn demek mantarı kuzum
lezzetli oluyo sarımsak falanda var içnde hemde sapları ziyan olmuyo boyle yapınca mantarın
ayburum Şeniz

aha da geldilleeerrr

ulan çabuk yarışma topiğine bakınn bida göremiceeeniz pozlar varrrrsempatiksalakcinni
kaldırcaam
sonunda eklenen bi resmi kaçırmadım
kendimle gurur duyuyorum sempatiksalakcinni
gksummmm :asigim:
cok güzel bi yüzün var masallah yavrum yaa boshayallersmile

Akitim hoşgeldin bitanemŞeniz
valla bu saat bana kısmetmış herhalde dediğini gibi
beğendn demek mantarı kuzum
lezzetli oluyo sarımsak falanda var içnde hemde sapları ziyan olmuyo boyle yapınca mantarın
ayburum Şeniz

hoşbulduk nazommm Şeniz

ya ben eskisi gibi kaynatmak istiyorum yaa
nrde bu kız topluluguuuu alsanaalsanasmile

tanrıcam bebeim sırtında sivilce olan biri hangi sabunu kullanmalı banyoda ?
ısırganmıydı bittim miydi yavrısım bilmiyorumkismile
nerelerdesinn kankitom ya özledim kaç gündür dogru dürüst giremedim bilmiyorumkismile

nikonum cancanım nerelrdsin onlinsın gördüm hacı :lepi:

Son düzenleme:

Gözünü yaşarttım nan dimiii :roflol: :roflol: saa bu duyguyu da yaşattıımm ne mutlu baaa lülülülülülü lülülülülülü

sağol hayatıımm o kadan da deell aslında hiç değil ama çaktırmaa delikafadulden delikafadulden

hoşbulduk nazommm Şeniz

ya ben eskisi gibi kaynatmak istiyorum yaa
nrde bu kız topluluguuuu alsanaalsanasmile

nerelerdesinn kankitom ya özledim kaç gündür dogru dürüst giremedim bilmiyorumkismile

nikonum cancanım nerelrdsin onlinsın gördüm hacı :lepi:

kuzum normalde bu saatelere kadar kalamıyorum ya ben
şimdi burdayım kısçeler eksik
demekki tam olmuyo hiç

Gözünü yaşarttım nan dimiii :roflol: :roflol: saa bu duyguyu da yaşattıımm ne mutlu baaa lülülülülülü lülülülülülü

sağol hayatıımm o kadan da deell aslında hiç değil ama çaktırmaa delikafadulden delikafadulden

:roflol: :roflol: sonunda yaaa ilklerimi sende yasıorum gksum ehehehe sempatiksalakcinni
yok yok mütevazi olmaya gerek yok ben görecegimi gördüm hacı :roflol:

Son düzenleme:
:roflol: :roflol: sonunda yaaa ilklerimi sende yasıorum gksum ehehehe sempatiksalakcinni
yok yok mütevazi olmaya gerek yok ben görecegimi gördüm hacı :roflol:

Sana bi ilki daha yaşatim mii bebek :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ister misin :jeyyar: :jeyyar: korkmaa :jeyyar:

ulan senin gözün güzel bakıyosaa ben elbet güzel görükürümm :1closedeyes:

Sana bi ilki daha yaşatim mii bebek :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ister misin :jeyyar: :jeyyar: korkmaa :jeyyar:

ulan senin gözün güzel bakıyosaa ben elbet güzel görükürümm :1closedeyes:

anneeee kız niyeti bozu anam elimi kolumu şeyimi kaptırmadan kaçanzi eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

hayatımın anlamları nabüsünüz
canikolar benim için yazdıklarınızı okudum bulutların üstünde uyucam rüzgar çıhmaz inşallah

çok incesiniz güzel gönlünüze sağlık

tanrıçamılen beni benzetmiş nikomu bidenesim valla danrıça garısı fevkaladenin fevkinde bi varlık yok böle bi endam beni çok onore ettin vesselam reçelli ekmeğim

hepiniz,i heryerinden öpüyom kusuruma bakmayın olur mu bitanelerim kurabiyeli cart dorlarım (ay cart dediysem dondurma yani uykuusuzluma verin gitsin sizi çok seviyom gözlerinizin bebeklerinden öpüyom. çok fenayım yarın enerji toplamam gerenk.

yarın benim için çok önemli olan iş görüşmesi yaptığım firmaya gidecem orada kendi işimle ilgili buzağı fotoları çekecem bi yandan da kariyerimlen cilve yapacam. kariyerimlen dedim eminim canlar. iyi niyetler dileyin olar mı öperim. giderayak da iki dua kakaladım valla herkese özür dilerim:)))
denyocansın olum sen ne diyim başka:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bulutların üzerinde uyucam,rüzgar çıkmaz işallah diyo yasempatiksalakcinni :roflol: püfffffffff:2: :2: :roflol:
beni sana benzetti bi kerem:mymeka:o yüzden o onerelik bana ait oli:1closedeyes:
hadi kızlar toplaşın..gönderme yapıcaz arzucana..ımmmm ımmmm:Saruboceq: :Saruboceq: allahım,yarın arzunun işleri süpersonik güzel gitsin,ras gitsin ımmmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bide reiki yolluyorum sanaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan yarın dinamik kalk diye:delphin:
güzel rüyalar tarçınlı rujumfisfisfis

kuzum bizim saatin hikayesi olaylı biraz
6 ocak 2009 bizim nikah gunumuz
sevgili eşimde bana o gün için hediye bu saati almış

cimg1303e.jpg

sonra akşam baktık ki saatin içinde hafif bir leke var
biz onu görduk ya bi kere gittik hemen geri verdik
satıcı kızda bundan bir tane daha var isterseniz bunu alın isterseniz baska bir model bakın dedi sonra ben resmini bulamadığım bir başka saate dibim düştü
aşkım eger kızmazsan ben bunu alayım dedim
oda tamam aşkım dedi ve nikahımızdan beri her tatrışmamızda kafam kaktı aldıgım saati bile begenmedin diyesempatiksalakcinni
şimdide gittik o kadar saat arasında yıne eşimin bana aldıgı o ilk saati begendim ve onu aldık
kaydirigubbakcemile2
nazom:1rolleyes:bayıldım saatinehihoyyytçok zarif..eşinde az değil,biriktirip biriktirip kavga anında patlıyo demek:)))o anda bişey dememiş ama içine atmış belliaklinialirimsmile
pembe farene bayıldımhihoyyytçok tatlıı:dance:

yok patronum hakkaten ucuza almış fisfisfis 75 tlye derimod ayakkabı süper :içelim: hele 50tlye bi ayakabı almıştı ne kana güzeldi hala aklımda sositososito

hemen nikoya itiraz :enbuyukkk:gözlerinizi benzettim ne var alsanaalsanasmile kuzen değil misiniz bir şekilde çekmişştir :mymeka:
ben mehtapla dalga geçmedim dizlerine yatıp ağladım bikene kaydirigubbakcemile :dilcikar:
benim en pahalı ayakkabım 20 tl olduğu için kankafisfisfisEMİNÖNÜYERALTI biliyosunfisfisfis:roflol:
dalga geçtin usta:delphin:bırak bu ayakları:delphin:

canlarımmm nasılsınızz görüşmeyeli ?
1 saat içinde çok farklı bişey yapmadım ben göksum:)ama kafam bozuk cabbara:delphin:
Cabbar enistem kiziyo demi :) olsun msn ne güne duruyoki melekim ordan gösterttirsin :o))) catliycam yoksa hee
cabbarı sende öğrendin demek pınaxım:))bunu bilmende yeterli :1:
aha da tam sopacık geliyoduki:oklava:
aşağıdaki yorumları gördümopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
duydun patronun sesinivereliniortakvereliniortak
patron ayburvereliniortakvereliniortak
aybur patronvereliniortakvereliniortak nasıl amaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
buna geberdim biliyosun:roflol: :roflol: :roflol:
vereliniortaknaystimityu aybur
vereliniortaknaystı mityu tanrıça :roflol: :roflol:

akitomŞeniz
sırtta sivilce olması genelde karaciğer bozukluğu ve stres belirtisidir..
bol su içmeyi unutma,ve biraz diyet yap,yağlı yiyeceklerden kaçın..ve en önemlisi devedikeni tohumu temin et ve içmeye başla..içten tedavi kesin çözüm..
dersenki kanka uğraştırma beni,sabun söylesen yeter,aloe vera lı sabun olabilir,ardıç katranlı sabun olabilir,ısırgan olabiliryerimseniben

Danrıcaaaaam da damladııı şıppadaa sempatiksalakcinni

çadırının üstüne hemde göksumkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
kro%20%2835%29.png
kro%20%2836%29.png
kro%20%2837%29.png
kro%20%2841%29.png

yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
oha yavv ohaa:roflol::roflol::roflol:
nazom:1rolleyes:bayıldım saatinehihoyyytçok zarif..eşinde az değil,biriktirip biriktirip kavga anında patlıyo demek:)))o anda bişey dememiş ama içine atmış belliaklinialirimsmile
pembe farene bayıldımhihoyyytçok tatlıı:dance:
sağol canikom
kocam pek bi içlidir benm atar atar sonra patlar
:roflol:
ayy pembe fareme bende bayılıyomsempatiksalakcinni bi tane daha var pembe o daha cart bi pembe
bayılıyorum ya pembeye ne görsem hemen dibim düşüyo
hihoyyyt

kro%20%2835%29.png
kro%20%2836%29.png
kro%20%2837%29.png
kro%20%2841%29.png

yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

don olaylarına girdik cıkamayıkkk hacı ban yemiyelimineyvahedigeldismile ::jeyyar: aklinialirimsmile aklinialirimsmile
dur dur topigin havasını değiştirmeyelim +18 tasıyıverir bizi arzucan eyvahedigeldismile :roflol:

Back
X