- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #32.421
biraz daha düşünimm :1rolleyes:
oLm cesaretimi kırdı bu Pati cadısı :roflol:
kızzz çıkmadan ekleyen eklesin hadeeeee koşş sempatiksalakcinni cesareti mi olur :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz daha düşünimm :1rolleyes:
kızzz çıkmadan ekleyen eklesin hadeeeee koşş sempatiksalakcinni cesareti mi olur :)))
hasss..pati:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kasımpasa hamamı mı kız nere oraaa sempatiksalakcinni
eskiye inersek karşımıza kim cıkar biliyon delikafadulden oyuzden sustum bi yerde buyrunnnnnnnnn
sempatiksalakcinni
heyvan senin yanında neyim ki.özledim seni mafoldumben ( editörsün ya biraz itifat neyin ediyim sempatiksalakcinni ) :asigim:
göksu sana yazdgm mesacın basındaki bebege bak :roflol: elim kayms eklemsm farknda deglm :roflol:

göksu sana yazdgm mesacın basındaki bebege bak :roflol: elim kayms eklemsm farknda deglm :roflol:
ellerinin kaymadığı an varmıki
alışkanlık olmuşşakkıdıkaymalar![]()
Neremi ekLim bu gece açığımm herkeşe delikafadulden
hasss..patiaç karnına ne yiyiceğini biliyosun dimi
benim yanımda neymiş-tatlicadiarzu-peh
ulan senin komple resmini eklesem kk da sikendal çıkar:smiley-cool:
manken gibi hatunsun,bence sus:1closedeyes:
ulan mune abla gibi mavi olsam,demek ayaklarımı yıkıcaksın he tüü rezil:tomato: :roflol: :roflol:
[/B]
ellerinin kaymadığı an varmıki
alışkanlık olmuşşakkıdıkaymalar![]()
aaaaaaaaay
çok seviyorum onu ben zatiii :lepi:
Şeniz Şeniz
Hayat çok acımasız mirimm Allah ailesine de arkadaşıma da sabırlar versin. Çok zor bir durum.:gitme:
ah kıyamam bebegımmmm aglama sakınnnn:teselli: o kızın o anı yaşaması gerekıyormus senınd o soruyu sorman
onunda sınanma seklı bu evet agır ama Rabbımın tecellısı
kendını suclu hısetme...
kaderın onune kımse gecemezkı anın getırısını yaşamışsınnn :teselli:
Muhtemelen eve gidince ağlamıştır yazık buna sebep olduğum için çok üzüldüm bilemezdim tabiki.Allah sabırlar versin sağol canom.ayyy çok üzüldüm isolum yaaaa :S:S:S
sen bilemzdin tabi durumu.kim bilir kaç kişi öle konşmustr kızla...
Allah kimseye böle bişe vermsn cidden((
Ateş düştüğü yeri yakar tabi kanka ben 2 ah vah ederim geçer gider. Rabbim kimseyi böyle sınamasın.:Saruboceq:bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
rabbim sabır versin..insanın sevdiğini kaybetmesi çok ağır!mekanı cennet olsun..sende kendini yıpratma islom:teselli:nerden bilebilirsinkibilmiyorumkismilebilsen sorarmısın hiç..biraz rahatla öyle gel gülümŞeniz:gitme:
:gitme:patronum ben fruitkidsi senin için koklayamadan bi de palmoliv mi aldın :smiley-cool: kaydirigubbakcemile3
pati karısı hoş geldin nan :mymeka: bıyıhlıynan kaçtın daha haber alamadık senden kaydirigubbakcemile
islom ne diyeceğimi bilmiyorum :çok üzgünüm:
he bi de gudubet diyordun di mi patronum :asigim::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hee yüzünde meymenet yok gudubetin teki:dilcikar: :umursamaz: lülülülülülü..kendi bile inanmayan smilsempatiksalakcinni
nikom hatta beraber gidelim dimi:jeyyar:çahalll:smiley-cool: :jeyyar:
gelmeyeli kendinden hiç bişi kaybetmemişsin pati aferim alıntının içine ettin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: oku ve koppppp sempatiksalakcinni
vayy dimek kraliçe tanrıca meymenet yok dedi,bunu yüzüme vurmamalydnz :umursamaz:
heç yakşmadı sizin gibi meclistekilere bayanssulusmile
saçlarımı süpürge ederim sizin için sekretaryammm Şeniz
:mymeka:olm koy da pati burdaykene bi adam görsün sırnaşık şey çingan görsün sırnaşık şeybiraz daha düşünimm :1rolleyes:
olm koy da pati burdaykene bi adam görsün sırnaşık şey çingan görsün sırnaşık şey
yazlıklarda felan çok sosyeteyle muhatap olmuştur azcık yurdum insanına doysun garibim ona da yasık sırnaşık şey
Seni unutmak mümkün mü bebeğimsempatiksalakcinniivet beyazım miriana boshayallersmile tanrıcaya sor ne rengim sempatiksalakcinni
bende seni yerümm Şeniz
islanddd suss kızz ele verdin beni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
unutursnz diye kayıplara karştm ama snra dayanamadm geldimmm opuyorumnanaktan Şeniz
nam-ı diger adım için litfen etiketlere bakınız![]()
:roflol: :roflol: :roflol:böhüüüsenağlama
ben ona taş attım,o bana ekmeksenağlamaolmadıki amasenağlamavicdan azabı çekiyorum:a015: :roflol:
o senin beyazlığın gülüm:asigim:Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:
namı-ı değer taşakürcü pati:lepi:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
bu cevabın üstüne,seninle memişhaneye bilem gitmem:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
:1ninca:ninja kılıklı:dilcikar:
tilkinin dönüp dolaşıcağı yer kürkçü dükkanıdır yavrı
nereye kaçarsan kaç,hangi deliğe-tatlicadiarzu-girersen gir bu lakaptan kurtulamıcaksın..çünkü sen taşakürcü patisin:lepi::roflol:
sevgili pıtırcıklarım
palmolive'nin boyalı saçlar için olan narlı ve jojoba yağlı şampuanını aldım..henüz denemedim ama güzel olduğunu düşünüyorumboshayallersmiledeneyince yorum yapıcamhihoyyyt![]()
![]()
birde arkonun badem sütlü ve e vitaminli kremini aldım..muhteşem kokuyor:asigim:şiddetle tavsiye ederim..çok güzel nem veriyor ayrıca:lepi:
Kanka cicişlerini gülü gülü kullan.
Ne ara koydun kaldırdın pati yaaben de görmek istiom :gitme:aha da ben :))))
mmmmmmck Pati o zman eklemiyorum sen gelince artıkın
Nerde bu İsloo akitroşş apriltoşş nerde bu millettt nerde bu tükanın saahaabı kötükedihüso
oLm 2 dk da cingane ettin benii adım çingene kalcak vala ondan korkuyorum ha sempatiksalakcinni
İslooooooooooo dedim İslantoş geldi yaaa
Allah'tan başka şey isteseymişim olcakmış şuraya bak şakkıdı
Ojgeldin bea delikafadulden
mune abla gibin mavi olsan allaaahhhhh sempatiksalakcinni len dgru söle beni yeşillendirrmsn ozman delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kro pro alırım bak damarıma basma benm adi
ııı şeyy bu dedklerimi unutt sakın resmlerimi eklemeye kalkma taam mı :1rolleyes: :asigim: a.s. all çiçenk verem sana sus payı :smiley-cool:
hayatımda ilk kez kullandm oda yanlşlkla var ya sempatiksalakcinni
kızlar ben kaçar offfffffffffffffffff kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
telden gircem.okurum muckk herkese mafoldumbenmafoldumben:a015:
Nerde bu İsloo akitroşş apriltoşş nerde bu millettt nerde bu tükanın saahaabı kötükedihüso
aynen öyle bitanembilmiyorumkismileateş düştüğü yeri yakar..hayat bizler için devam ediyobilmiyorumkismileHayat çok acımasız mirimm Allah ailesine de arkadaşıma da sabırlar versin. Çok zor bir durum.:gitme:
Muhtemelen eve gidince ağlamıştır yazık buna sebep olduğum için çok üzüldüm bilemezdim tabiki.Allah sabırlar versin sağol canom.
Ateş düştüğü yeri yakar tabi kanka ben 2 ah vah ederim geçer gider. Rabbim kimseyi böyle sınamasın.:Saruboceq:
:gitme:
Enerjinizi seviim sizi görünce kendime geldim canolar.![]()
he bi de gudubet diyordun di mi patronum :asigim:
bilmem acaba bi de beraber demleyip kaşıma sürüp güneşe çıksam mı diyorumya yanlış yaparsam diye yani zemuszemus kaydirigubbakcemile3
gelmeyeli kendinden hiç bişi kaybetmemişsin pati aferim alıntının içine ettin:mymeka:
Geldim bebeğim şokun etkisi gecince sen de burdasın süperrrdelikafadulden
oLm 2 dk da cingane ettin benii adım çingene kalcak vala ondan korkuyorum ha sempatiksalakcinni
İslooooooooooo dedim İslantoş geldi yaaa
Allah'tan başka şey isteseymişim olcakmış şuraya bak şakkıdı
Ojgeldin bea delikafadulden
sen gelmiş geçmiş en güzel,en şirin çingenesin göksum:hooray:
hediyen geldimi bu aradaaklinialirimsmile