tişört dikkatinizi çektimi

tanrıça+niko alışverişte tişörtüme ne kadar benziyor dimi:lepi:
peki ayna ve saat dikkatinizi çektimi

küçük hüsamın kabilesinden aşiret reisleri geldi haneme:roflol

o ne be-tatlicadiarzu-diyenler bir sonraki mesajımı okusun

)
şu an duvarımı süslüyor ayna ve saatim:asigim:kalpli saatimin biraz altına (odamdaki kendi saatimin)astım:smiley-cool:saat patlaması yaşanıyo odamda:roflol:kalpli çerçevemde odamdaki saat ile takım oldu:asigim:öyle hoş bir dekorum olduki,anlatmak için resimlemem lazım:jeyyar:bunun içinde birazdan sizi albüme çağırıp,duvardaki sıvaçlarını göstericem:lepi:
çerçeveme cabbarla resmimizi koyduğumu söylememe gerek yok sanırım

peki ya ojelere ne demeli:icecream

isliksin kanka,o kadar alınırmı:mymeka::asigim:ayol çıldırdım renklere:sm_cool:her bi rengi çok beğendim:sm_cool:
ve tişörtüm:jeyyar:albümde bakıp yakışıp yakışmadığına karar verin:hulya:
küpe ve bilekliğim ne kadar hoş dimikaydirigubbakcemile5anam rengine bayıldı hele:lepi:gerçi 2 saat kk yı 56789.kez anlatıp açıklama yaptım,yollayan arkadaşım şu dedim(nikini yazdım):1shok:hööö oldu..ee bende tanrıçayım dedim..töbe bismillah dediohaoldumsmilesonuçta yine anlamadı,ama bayıldı hepsine..nası sevdiğin şeyleri almış afferin kıza dedi:asigim:heleki notu sesi okuyunca geberDik gülmekten:roflol:
mektubun sonuna vampir kılıklı biber yazmışben ona öyle diyorem genelde:icecream::roflol: evet:asigim:hediyeleri yollayan cadı,