• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bayram şekerlerim,sizlerle niveanın ter kokularına karşı olan stiğini paylaşmak istiyorum:12:
benim uzun zamandır kullandığım bir ürün,terlemeyi önlüyor:34:hiç bir üründen bu kadar memnun kalmamıştım
ter kokmak istemeyenlere duyurulur:96:
fiyatları 6 tl civarı:13:marketlerde ve kozmetikçilerde kolaylıkla bulursunuz:8:
daha önce eklemiş olduğum bir resim olduğu için,rexonada yanında çıkmış:1:
fa33a1b8.jpg

Muhabbetlerini yidiklerim can kurban la size:69:
Tanrıçamın albüme yetişmişim neyseki yüzler karalı olmasa yürek dayanmaz yeminle afeti devranlar İstanbulu yıkmış niye izmir'de değilsiniz olum siz:63:

Yarın yarım gün çalışıom alsancaktaki şubedeyim çıkınca ortamlara akarım:79:

Muhabbetlerini yidiklerim can kurban la size:69:
Tanrıçamın albüme yetişmişim neyseki yüzler karalı olmasa yürek dayanmaz yeminle afeti devranlar İstanbulu yıkmış niye izmir'de değilsiniz olum siz:63:

Yarın yarım gün çalışıom alsancaktaki şubedeyim çıkınca ortamlara akarım:79:

Oyyyyyyy okyanus gözlü kankam gelmiiiiiiişşşşş :64:
Nasıl gidiyor iş güç meleğim ?
:16: :29:

Oyyyyyyy okyanus gözlü kankam gelmiiiiiiişşşşş :64:
Nasıl gidiyor iş güç meleğim ?
:16: :29:

Aşk böcüğüm sizi geyiklerimizi çok özlüyorum yaa :5:
Yoruluyorum bitanem 2 hafta şehir dışında çalıştım akşamları gelince göz atıyodum size sesimi çıkaramıyom bazen sızıp kalıyorum:27:
İş güç iyi gidiyo şükür yoruklsam da halimden memnunum.
Bide bu ara heycan var acayip sen biliyon nedenini bahsetmiştim vakit geliyor:18:
Bi bakıp uyucaktım tanrıçamın albümü gördüm içim gitti pislüklere:63:

oyy islandım nişan mı yaklaşıyor biriciğimmm :7: :52:

Livitom nabıyon kankaam ?
:73:

Hee kankaa bayramdan sonra resmi tanışma isteme var. Nişan günü babeye kalacak nazını çekicez artık:25:
Ben yatiyim artık güzellerim hepinizi seviyor ve öpüyoree

Hee kankaa bayramdan sonra resmi tanışma isteme var. Nişan günü babeye kalacak nazını çekicez artık:25:
Ben yatiyim artık güzellerim hepinizi seviyor ve öpüyoree

Oohhh harikkaymış kankam benim :81: kıyafet modeli aramaya başlıyorum ben şahsen kendim bizzat senin için :60: :27:
ahahhahahahha
:60: :29:

sizlere pratik bir önerim var kızlar:3:
hiç yağ bakımı ile uğraşıp,ayy gözüme yağ kaçtı:30:ayy gözümde yağ bezesimi çıkar,bilmemne diye düşünmeyin:24:
loreal'in bu 30 tl ye satılan serumunu alın,hem kirpikleriniz beslensin,uzasın,hemde bulanık görme kaygınız olmasın:13:
ürün son derece pratik...rimel sürer gibi kirpik diplerinize sürün.gece yatarken sürebilirsiniz mesela,isteyen gün içinde de sürebilir.memnun kalırsınız işallah:24:uzun uzun kirpikleriniz olur:23:tavsiye benden,denemesi sizden:28:
a224e128.jpg

bb7d27c2.jpg

Back
X