tansaş ın indirim oyunu

peptyy

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
360
13
643
Malum çalışıyorum.Evime en yakın Tansaş.Herşeyi bir arada bulabidiğim için tercih ediyorum ama tüm marketlerden(dia,şok,bim vb)tüm ürünlerdeki fiyatları çok farklı.Ayda 3-4 gün yüzde kırk indirim yapıyolar güya...Yüzde kırk indirim yaptıklarında anca diğer marketlerle eş değer oluyorlar...Diyceksiniz ki 'gitme' ama dar vakitlerde mecbur kalıyorum.Çok basit bir örnek vereyim:her yerde elli kuruş olan çikolatalı gofret çeşitlerş her daim yetmişbeş kuruş.Ve indirime giren ürünlerin son kullanma tarihine5-10 gün kalmış olıuyor.Herkes dikkat etsin:oklava:

her indirime inanmamak gerekli.mesela buradaki marketlerde perşembe günleri sebze,meyve hal fiyatına satılıyormuş.ama çalışanları hiç hal fiyatına verirlermi diyorlar.bazılarıda indirim sepeti hazırlıyorlar ama içindeki ürünlerden hiç biri indirimli değil.

tansaşın bu durumunu ben senler evvel farketmiştim
bir hafta evvel 25 kuruşa aldığım su sözde diğer hafta indirime girmiş ama 30 kuruş:))
dedim keşke indirmeselermiş:))

marketlerden hep korkuorum artık migrostan alısveriş yapardık evlenmeden önce her alışveriş 400 liralık fln deterjan bakliyat evin tüm ihtiyacı eve gelince annem hep inceler macun almadıgımız halde 1 liralık diş macunu eklenmiş sabun almadıgımız halde 1.35 liralık sabun eklenmiş nasıl olsa alıyorlar arada 1 lirayımı farkedecekler diye düşünüyorlar demekki cok yazık adını duyurmus biyerin böyle yapması şimdi bizim evede tansaş yakın ama gitmiyorum indirim dediğinde %70 fiyatı arttırıp indirime koyuyorlar

Back
X