- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak şimdi üniversiteye gitmiyorsan hemen şehir dışı bir yeri kazanıyorsun ve kız yurdunda kalıyorsun. Ordakiler genelde haftada bir bunu yapar. Onlardan kapmaya çalış bi kaç hafta sonra stajın biter uzmanlaşırsın. Çok kolay yapabilirsin. Ben sana güveniyorum.Ben hastanelık olmak ıstıyorum ama hanı bayılmak ıstıyorum kolay kolay kalkmıyım hastanelık olıyım tansiyonum düşük zaten ıyıcıe dururp bayılıyım ama yablıs yqzıcaklsr yazmasın gerçekten cok önemli benım ıcın fıkır verıcekler yazsın lutfen
Neden böyle bir şey istiyorsun havvoş söyleseneBen hastanelık olmak ıstıyorum ama hanı bayılmak ıstıyorum kolay kolay kalkmıyım hastanelık olıyım tansiyonum düşük zaten ıyıcıe dururp bayılıyım ama yablıs yqzıcaklsr yazmasın gerçekten cok önemli benım ıcın fıkır verıcekler yazsın lutfen
Mış gibi yapınBen hastanelık olmak ıstıyorum ama hanı bayılmak ıstıyorum kolay kolay kalkmıyım hastanelık olıyım tansiyonum düşük zaten ıyıcıe dururp bayılıyım ama yablıs yqzıcaklsr yazmasın gerçekten cok önemli benım ıcın fıkır verıcekler yazsın lutfen
KısmetYa kalkamazsan
Kadın profiline göre evli ve çocuklu yalnız.Bak şimdi üniversiteye gitmiyorsan hemen şehir dışı bir yeri kazanıyorsun ve kız yurdunda kalıyorsun. Ordakiler genelde haftada bir bunu yapar. Onlardan kapmaya çalış bi kaç hafta sonra stajın biter uzmanlaşırsın. Çok kolay yapabilirsin. Ben sana güveniyorum.![]()
Hastane odalarında şifa için bekleyen hastalar bunu okusa sana neler derlerdi.Ben hastanelık olmak ıstıyorum ama hanı bayılmak ıstıyorum kolay kolay kalkmıyım hastanelık olıyım tansiyonum düşük zaten ıyıcıe dururp bayılıyım ama yablıs yqzıcaklsr yazmasın gerçekten cok önemli benım ıcın fıkır verıcekler yazsın lutfen