• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tansıyon düşüp bayılmak

havvoss

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Ben hastanelık olmak ıstıyorum ama hanı bayılmak ıstıyorum kolay kolay kalkmıyım hastanelık olıyım tansiyonum düşük zaten ıyıcıe dururp bayılıyım ama yablıs yqzıcaklsr yazmasın gerçekten cok önemli benım ıcın fıkır verıcekler yazsın lutfen

Bugün bunu ne çok konuya attım ya…

IMG_6089.webp

Ben iyi değilim bugün
Okuyamıyorum okuyabildiğimide anlamıyorum allah allah:KK57:

Neden?

Ben hastanelık olmak ıstıyorum ama hanı bayılmak ıstıyorum kolay kolay kalkmıyım hastanelık olıyım tansiyonum düşük zaten ıyıcıe dururp bayılıyım ama yablıs yqzıcaklsr yazmasın gerçekten cok önemli benım ıcın fıkır verıcekler yazsın lutfen
Bak şimdi üniversiteye gitmiyorsan hemen şehir dışı bir yeri kazanıyorsun ve kız yurdunda kalıyorsun. Ordakiler genelde haftada bir bunu yapar. Onlardan kapmaya çalış bi kaç hafta sonra stajın biter uzmanlaşırsın. Çok kolay yapabilirsin. Ben sana güveniyorum. :KK51:

Ajjajaja Allah iyilik versin bu neee

ben de tam "tansiyonum dusunce benim de gozum kararir bayilacak gibi olurum, cantanda tuzlu atistirmalik tasi" yazmaya gelmistim.
kaynana misiniz? gelininizin hakli oldugu bir tartisma cikti ondan mi bayilmak istiyorsunuz?

Neden böyle bir şey istiyorsun havvoş söylesene

camdan atla bişi yap dizini kır. acısından tansiyonun sıfırlanıyor bayılıyorsun tecrübeyle sabit. hadi göreyim seni

Mış gibi yapın 🤦‍♀️

Hipotansiyonu olup da hiç belirti vermeden merdivenlerde sokakta taşta mermerde çat diye yere yığılan biri olarak bayılmanın hiç güzel bir şey olmadığını söyleyeyim, eşinizi mi korkutmak ilgisini üzerinize çekmek mi istiyorsunuz? Bu yolla olmaz, ilgisizse günlerce hastanede yatsanız da önemsemez.

Bayılmadan önce biraz Aşkı Memnu izle Nihal gibi usturuplu at kendini yere

Bak şimdi üniversiteye gitmiyorsan hemen şehir dışı bir yeri kazanıyorsun ve kız yurdunda kalıyorsun. Ordakiler genelde haftada bir bunu yapar. Onlardan kapmaya çalış bi kaç hafta sonra stajın biter uzmanlaşırsın. Çok kolay yapabilirsin. Ben sana güveniyorum. :KK51:
Kadın profiline göre evli ve çocuklu yalnız.

Serumlu foto da gelicek mi

Hastane odalarında şifa için bekleyen hastalar bunu okusa sana neler derlerdi.
Sanırım hiç bir zaman bir hastane köşeside çaresizce beklemediniz.
Eğer bekleseydiniz böyle bir şey düşünmezdiniz.

Back
X