Tansiyon yuksekligi ve karaciger enzim yuksekligi yasayanlar

Kirmizi pabuc

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2017
12.133
32.162
548
37
15. Haftadan beri tansiyonlarim 14.9 simdi ilac baslandi ama karaciger enzimlerim de yukseliyor.moralim cok bozuldu boyle seyler yasayanlar var mi.hem bebegime hem kendime zarar gelsin istemiyorum.

Ben 3 haftadir bu sorunu yasiyorum. Haftada bir 14/9 a cikiyor. Dunde 16/9 a cikti. Bas agrisida yapiyor bende birde. Ya sizdeki sorun ne
kacinci haftadasiniz.benim de 14 9 du hep.tuzsu yiyorum.ilac da basladilar simdi.basim agriyordu vucudm sismisti gecti sukur.ins ilacla tansiyon da duser.ama karaciger enzimleri de yukseldi es zamanli olarak.bunlarin hepsi gebelik icin cok aikinti tabi

kacinci haftadasiniz.benim de 14 9 du hep.tuzsu yiyorum.ilac da basladilar simdi.basim agriyordu vucudm sismisti gecti sukur.ins ilacla tansiyon da duser.ama karaciger enzimleri de yukseldi es zamanli olarak.bunlarin hepsi gebelik icin cok aikinti tabi
Ben 23. Haftadayim. Benim hep yukselmiyor. Bi hafta normal giderken birden yukseliyor. 24 saatlik idrarda yaptirdim.

Verdigi tansiyon ilaci gebelik icin zararli degil mi

Gunaydin benimde yüksek tansiyonum var günde 3kere ilac iciyorum 24haftalik hamileyim hamilelikten öncede vardi bende tansiyon. Aman kizlar dikkat edin cok tehlikeli bizde bebeğe giden damarlardan birinde direnç çıktı cok korkuyorum tuzdan uzak durun

Gunaydin benimde yüksek tansiyonum var günde 3kere ilac iciyorum 24haftalik hamileyim hamilelikten öncede vardi bende tansiyon. Aman kizlar dikkat edin cok tehlikeli bizde bebeğe giden damarlardan birinde direnç çıktı cok korkuyorum tuzdan uzak durun
Bende 23 haftalik oldum. Ama bu tansiyon 3 gundur mahvetti beni dusmek de bilmiyor. Asiri bas agrisi yapti. Bugun bende ilac isteyecegim doktordan bakalim ne diyecek

Ne guzel sizler 23 24 olmussunuz biz daha 19 dayiz.benim de kafama takilan sey hep tuzsuz yiyoruz ya bebege zarari olur mu acaba tuzsuz yemenin

Ne guzel sizler 23 24 olmussunuz biz daha 19 dayiz.benim de kafama takilan sey hep tuzsuz yiyoruz ya bebege zarari olur mu acaba tuzsuz yemenin
Ben sanmiyorum zarari olacagini. Cunku bende tuzu cok tuketmiyorum.benim tansiyonu tetikleyen sey bence stres. 11. Haftadan beri hep stres altindayim.

Tansiyon ilacin hic bir zarari yok bu benim 3. Hamilelik hic sorun yasamadim cocuklarda gayet saglikli. Bi bunda damar direnç gösterdi. Protein ağırlıklı beslenin kilo cok almayin hersey kendi elimizde.

Tansiyon ilacin hic bir zarari yok bu benim 3. Hamilelik hic sorun yasamadim cocuklarda gayet saglikli. Bi bunda damar direnç gösterdi. Protein ağırlıklı beslenin kilo cok almayin hersey kendi elimizde.
Senle dogum tarihimiz ayni gibi. Benim bu ilk hamilelik olunca biraz evham yapiyorum herhalde

Back
X