tansiyonum yerlerde :((

barbie1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
52
8
98
39
Merhabalar ben 7+4 günlük hamileyim günlerdir araştırıyorum bakıyorum her denileni yapıyorum ama yok olmuyor bu tansiyon bir türlü düzene girmiyor beni öyle rahatsız ediyor ki bu durum anlatamam nefesim kesiliyor ölecek gibi oluyorum :KK61:yokmudur arkadaşlar bunun bir yolu. Birde geceleri sürekli acıktığım için uyanıyorum çok kilo almak istemiyorum 53 kiloyken şimdiden 54.500 oldum bile. Gece ne yesem bu açlık geçerde uyanmam. Önüne geçemiyorum çünkü bişeyler yemezsem resmen mideme ağrılar giriyor. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

arkadaşım ben 16 haftalık gebeyim. dün doktorumla da görüştüm benim de tansiyonum yerlerde. büyük 8 küçük 4. 15 dk ayakta durmam yetiyor. sadece sıvı alımını çoğalt dedi doktorum. düşük tansiyonun çözümü yok dedi bana. ben tuza yönelmiştim kesinlikle uzak durmalısın dedi.napalım böyle böyle geçecek. bu arada ben 3 kilo verdim ve hala kilo almadım. dikkat et. sağlıklı beslen. ye tabiki ama faydalı olanları tercih et

arkadaşım ben 16 haftalık gebeyim. dün doktorumla da görüştüm benim de tansiyonum yerlerde. büyük 8 küçük 4. 15 dk ayakta durmam yetiyor. sadece sıvı alımını çoğalt dedi doktorum. düşük tansiyonun çözümü yok dedi bana. ben tuza yönelmiştim kesinlikle uzak durmalısın dedi.napalım böyle böyle geçecek. bu arada ben 3 kilo verdim ve hala kilo almadım. dikkat et. sağlıklı beslen. ye tabiki ama faydalı olanları tercih et
Bugün bende gittim doktora aynen senin doktor gibi söyledi yapılacak birşey yok yüksek olmasından iyidir dedi ve kesinlikle tuza yönelme dedi elimden geleni yapıyorum çokça sıvı alıyorum ama inan bir faydası olmuyor geceleri yemeye başlamıştım neyseki o kesildi iki gündür gece uyanmiyorum gündüzleri de pek yiyemiyorum iştahım kapandı bu iki gündür çekcez melekler için Allah sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin

arkadaşlar ben de 4 hafta 4 günlük gebeyim ilk baktırdığımda değerim 56 idi dün baktırdım 96 olmuş..bu değer düşük mü değil mi kese görünmüo henüz..araştırmalrdan anladığım bu tarihlerde kese görünmeli ama değerin de 2000 civarında olmalı görünebilmesi için.. ne yapmam lazım bu normal mi düşük riski mi var ya da ne olabilir lütfen fikri olan??

[QUOTE="tombulll, post: 37872773eyim ilk baktırdığımda değerim 56 idi dün baktırdım 96 olmuş..bu değer düşük mü değil mi kese görünmüo henüz..araştırmalrdan anladığım bu tarihlerde kese görünmeli ama değerin de 2000 civarında olmalı görünebilmesi için.. ne yapmam lazım bu normal mi düşük riski mi var ya da ne olabilir lütfen fikri olan??[/QUOTE]

O degerde kese gozukmez zaten. En azindan 1 hafta 10 gun daha bekle

kızlar yüksek tansiyon olmasından iyi düşük olması gebelik zehirlenmesıne yol açıyor yükseklik ben baya çektim hastsnede filan yattım böyle olması daha iyi

Evet oyleymis düşük tansiyon daha iyiymiş ama çok huzursuz ediyor ne yapalım çekiyoruz melekl3rimiz için

Back
X