Tantitoni :) kızlar slm

pelinsuuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
32
3
Kızlar ben tantitoninin ürünlerine takmış durumdayım bayıldım uzun zamandır bakıyorum ama almadan önce sormak istedim kullanan arkadaşlar memnunlar mı tavsiye ederler mi ben tencere setini alıcam alüminyum döküm Seramik kaplama yazıyordu tam anlamıyorum ben nasıl sizce ?şimdiden sağolun :)

Seramik ürün tavsiye etmem içinin yapışmama özelliği en fazla 6 ay dayanıyor. Granit bence çok daha iyi

ılk cıktıgı zaman karacanın seramık tencere setıne bı ton para verdım . verdımde ne oldu arkadasım corba yaparken metal kasık kullandıgı ıcın bulasık mak. pul pul attı . gozunu seveyım teflonun en azından cızılıyo pul pul atmıyo .
maddı durumunu zorlamaz ıse granıt al derım en saglıklısı .

Silikon pembe kaşıklarının aşığıyım tahta Kaşık hiç kullanmıyorum tavsiye ederim her çeşidinden aldım pembe hastalığım sebebi ile bu marka mutfak ürünlerine ayrı ilgim var tencere seti olarak seramik tavsiye etmem makinaya girince özelliği kayboluyor

aynen sağlıklı diye bizlere sattılar ürünleri ama ömrü çok az. Redberry pembe hastalığın olduğu için diyorum Taç Granit Plus'un Pembe Serisini görmeni tavsiye ederim çoook güzel. Ben alamadım çünkü daha tencerelerim eskimedi:) ama bende senin gibi pembeye bayılıyorum:)

gereksiz fiyatları var ve silikonu sıcak ürünlerde asla kullanmıyorum. teflonu sadece kızartnalarda kullabıyorum pilav tencerem bile çelik. seramiğinde sahtesi piyasada çok iyiside baya el yakıyor. en güzeli çelik. ya da döküm. ama tantitoni döküm konusunda nasıl bilmiyorum. o markanın çok cafcaflı ürünler sattığınnı hatırlıyorum okadar.

Çelikten şaşmayın.. Teflon , döküm , seramik hepsi zamanla özelliğini kaybediyor , çizildiğinde zehirli oluyorlar..

Granitte tercihler arasında olabilir , doğal malzeme.

Kızlar ben tantitoninin ürünlerine takmış durumdayım bayıldım uzun zamandır bakıyorum ama almadan önce sormak istedim kullanan arkadaşlar memnunlar mı tavsiye ederler mi ben tencere setini alıcam alüminyum döküm Seramik kaplama yazıyordu tam anlamıyorum ben nasıl sizce ?şimdiden sağolun :)

Tantitonin 2 yıl önce küçücük minyatür bir tenceresini almıştım, inanılmaz memnunum.

X