• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tapu meselesi.

Eşiniz arkanızdan iş çevirmiş.
Annesinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü bile bile hiç bir şeysden habersiz olan sizin kayınvalidenizin evine gidip kalmanıza sebep olmuş.
Bence bu daha büyük problem...
benim hakkında güvenilmez, el kızı, oğlumun nalını yiyecek diye düşünen kadının evinde ne diye kalayım?
Bir de telefon karıştırmak çok itici. Çocuk girmiş, WhatsApp açık kalmış bilmem nolmuş bilmem.. açıp bakmışsınız bal gibi.
Size yalan borcum mu var? Çocuk 2 yaşında telefonla oynarken whatsapa girdi bende eşim e mesaj attığını görünce actim evet çünkü eşimle öyle çok sik görüşmüyorlar.onlarin yaptığından daha itici olamaz yaptığım.

İnsanlar ne düşüncede olursa, karşısındakini de öyle görmeye bayılıyor. Kendisi mal mülk düşkünü olduğu için seni de öyle sanıyor ama yanılıyor. Bunlar böyle işte. İki üç evi olmuş. Ama insan olamamış.

Size yalan borcum mu var? Çocuk 2 yaşında telefonla oynarken whatsapa girdi bende eşim e mesaj attığını görünce actim evet çünkü eşimle öyle çok sik görüşmüyorlar.onlarin yaptığından daha itici olamaz yaptığım.

Kendi annemin mesajlarını bile okumadığım için bana doğru gelmiyor kusura bakmayın.
6 yıllık evliyim, henüz kayınvalidemin telefonuna dokunmadım. Önüme açık bir şekilde gelse de bakmamaya calısırım.
Aynı şekilde o da Benin telefonuma dokunmasın. Rahatsız edici bir şey bu benim açımdan.
Sizin ilişkinizde normal olabilir.

İnsanlar ne düşüncede olursa, karşısındakini de öyle görmeye bayılıyor. Kendisi mal mülk düşkünü olduğu için seni de öyle sanıyor ama yanılıyor. Bunlar böyle işte. İki üç evi olmuş. Ama insan olamamış.
Aynen canim biz onlar gibi boğazımızdan kısıp biriktirmiyoz diye kötü oluyoz.su kadar söylim sana sen anla yazın yazliktaki masrafı 300 lira oda faturalar bide günlük aldıkları ekmek :) istiyoki bizde öyle yasayalım fakirlik çekip ev alalım o öyle yapmış ya bizim rahat rahat gelip onun evinde oturmamizida o yüzden istemiyo

Aynen canim biz onlar gibi boğazımızdan kısıp biriktirmiyoz diye kötü oluyoz.su kadar söylim sana sen anla yazın yazliktaki masrafı 300 lira oda faturalar bide günlük aldıkları ekmek :) istiyoki bizde öyle yasayalım fakirlik çekip ev alalım o öyle yapmış ya bizim rahat rahat gelip onun evinde oturmamizida o yüzden istemiyo
Valla şu zamanda ev almak her baba yiğidin harcı değil.
Huzurun olsun yeter.
Para para para.. tek düşüncesi bu.
Böyle de yaşanmaz. Yarının garantisi var mı sanki?
Sen evladınla eşinle yoluna bak.

Yasal olarak arsanın yarisi sizin normal sartlarda. Ama bosanma aşamasında öyle olmuyor. O arsa satıliyor borca gitmiş gibi devrediliyor. Eş de birsey yapamiyor. Onlar bunu düşünmüştür çoktan.

sinir oluyorum boyle sacma sapan insanlara ya herkesi kendileri gibi saniyorlar ya memlekette daha baska kimsenin mali mulku yok sanki sizin maliniz icin oglunuza geldim esinde ayri bir tuhaf ayni benim esim cocuktan cocuk yapmisiz resmen ya

Gayet normal boyle dusunmesi. Neler cekiyosun o evi alirken ama sirf rahat yasamindan ödün vermeyen oglun ve gelinin otursun diye veriyosun. Sacmalik. Kendi babamin da bir suru evleri arsalari var. Ama ablam da ben de ev arsa istemedik. Atandik ve kendi evlerimizi alirken sadece eksik kalan paramizi babamizdan destek istedik. Ne gerek var hazira konmaya?
Ustelik cocuk bakti falan cok bayatladi. Bal gibi acip bakiyosunuz 2 yasindaki cocuk da suclu oluyo kolaydan :) hadi yapti diyelim ne diye alip ne konustular diye bakiyosun? Geneline bakinca sen haklisin ama bu davranis seni haksiz yapar. Iyiki sormamislar sana ne hakla bakarsin telefonuma ozel konusmama diye.

Kabahat bütün bunları bilip sizi ailesiyle hala içli dışlı yapan eşinizindir.
Kendisi mesafe koydurabilirdi.

Eşinizin ailesinin sizin işlerinize burnunu sokması yanlış, sizin de meraklılık yapıp mesajları okumanız. İki taraf da sınırlarını bilmiyor. Birbirinize layıksınız. Hiç aa açıkmış da öyle okudum olayına girmeyin. Yapmanız gereken tuş kilidini kapatıp kayınvalidenize vermekti.

Bir de başta insanların zenginliğinden bahsetmeniz çok çirkin. Size mi düştü milletin emlak dökümünü çıkarmak? İstemem yan cebime koy diyorsunuz resmen.

sadece birlikte kazanılan para mallar boşandıktan sonra yarı yarıya bölünür

aileden edinilen mallar kişiye özel oluyo eş talep edemiyo

dedem evin tapusunu dayımın üstüne geçirdi yengem avukatla görüştü hiç bir hak talep edemezsin diyince yengem boşanmaktan vazgeçti başka güvencesi yok çünkü

kaynana da bu durumu biliyo demekki

siz yine de bu konuyu araştırın

Evdi Arsaydı tapuydu bilmem lakin çocuğunuzu bu ego savaşına sokmayın,
Onları cezalandırırken, çocuğunuzu da babaannesi ve dedesiyle görüştürmeyerek
Onların sevgisinden mahrum bırakarak cezalandırıyorsunuz.

Kendi annemin mesajlarını bile okumadığım için bana doğru gelmiyor kusura bakmayın.
6 yıllık evliyim, henüz kayınvalidemin telefonuna dokunmadım. Önüme açık bir şekilde gelse de bakmamaya calısırım.
Aynı şekilde o da Benin telefonuma dokunmasın. Rahatsız edici bir şey bu benim açımdan.
Sizin ilişkinizde normal olabilir.
Eşinizin ailesinin sizin işlerinize burnunu sokması yanlış, sizin de meraklılık yapıp mesajları okumanız. İki taraf da sınırlarını bilmiyor. Birbirinize layıksınız. Hiç aa açıkmış da öyle okudum olayına girmeyin. Yapmanız gereken tuş kilidini kapatıp kayınvalidenize vermekti.

Bir de başta insanların zenginliğinden bahsetmeniz çok çirkin. Size mi düştü milletin emlak dökümünü çıkarmak? İstemem yan cebime koy diyorsunuz resmen.
Ne sacmaliyorsunuz konuyu anlatabilmek için mallarından bahsettim banane onların mallarından ıstemem yan cebime koymuş.cidden kadın kadının düşmanıymış bunu sizin gibi insanlar sayesinde daha iyi anliyosun.onlarin mallarıyla ilgilensem o kadar evin içind e kalkıp şuan oturduğum evde oturmazdım yorum yaparken biraz haddinizi bilin

Ne sacmaliyorsunuz konuyu anlatabilmek için mallarından bahsettim banane onların mallarından ıstemem yan cebime koymuş.cidden kadın kadının düşmanıymış bunu sizin gibi insanlar sayesinde daha iyi anliyosun.onlarin mallarıyla ilgilensem o kadar evin içind e kalkıp şuan oturduğum evde oturmazdım yorum yaparken biraz haddinizi bilin

Back
X