• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hareketleri çok değişti ve artık dayanamıyorum

Dclurs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
73
Puanlar
48
Merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evli 3 yaşında oğlu olan bir kadınım. Daha önce bir evlilik yaptım ve şiddetten dolayı boşandım. Eşim yaşadıklarımı biliyor ve anlatabilmek için psikolojik destek aldım. Eşim onu tanıdığımda çok naif çok sakin düşünceli alttan almayı bilen bir insandı. Günden güne değişmeye bu bahsettiğim herşey tek tek kaybolmaya başladı. Artık sinirlendiginde evde birşeyleri kıran sağa sola yumruk atan bir insan oldu en kötüsü bir kere aynı hareketleri oğlumda gördüm ve direk psikoloğa gidiyorsun dedim. Gitti ilaç kullandı ama yarım bıraktı. Ayrıca eviyle ilgilenmez birşey bozulur umursamaz her zaman babam gelip yapar. Dün ilk defa eşimden korktugumu hissettim konuyu anlatıyorum. 2 aydır kayinvalidemdeydik döndüğümüzde kombimiz arıza yaptı bir kere gelip baktı sonra bıraktı gitti evde çocuk var hava soğuk petekler bir ısınıyor bir soğuyor bende peteğin başında internette ne yapabilirim diye bakıyorum salona gitti çekirdek çitlemeye başladı. Sinirlerim bozuldu ben miyim evin erkeği o mu ben kombinin başında çare üretmeye çalışıyorum beyefendi içerde çekirdek çitliyor. Dayanamadım evin hanımı bi zahmet gelde bi bak şu kombiye dedim. Nasıl öyle dermişim ben ibne miyim falan bir sürü şey söyledi ama her zaman böyle erkeğin yapacağı bir iş olursa eşimde bekler ki biri gelsin yapsın diye bekler. Neyse bende dedim ki benim geldiğim evde tamirlik bi iş varken biri içeri geçip oturacaksa evin hanımı yapar onu sen tam tersi kendin geçip çekirdek citliyosun benide kombinin başında bırakıyosun dedim öyle bir bağırdı ki olduğum yerde titredim bi hışımla üstüne gittim sen ne yapıyosun nasil bi insan oldun ben hiçbir zaman biri bağırdı diye titremedim sen normal değilsin magandasın dedim oturduğu yerden bi kalkışı vardı anlatamam burun buruna geldik sinirden gözleri kanlandı resmen gözü dönmüş gibiydi ilk defa orda eşimden korktum vuracak zannettim daha öncede tartisirdik ama hiç böyle hissetmemiştim ilk defa korktuğumu hissettim nasıl ağladığımı anlatamam sonrada gittim yattım bugün bütün gün oglumla dışarda vakit geçirdim görmek istemedim eve geldiğimde oğlum uyudu oda salonda uyumuş yaptığı için bir kelime birşey söylemedi bile evlenmeden önce canım baklava çekti diye telefonda konuşurken Avrupa'dan Anadolu'ya gecerdi beni çağırır baklava yedirir eve geri dönerdi ben bu adamla evlendim ama o şuan öfke kontrolü olmayan birine dönüştü ve yaptığı hiç birşey için kendini suçlu hissetmiyor

Bidi bidi konusacaginiza bi yetkili servisini aramak cok mu zor kari koca?
Sirf erkek diye kombi ve tesisat tamirciligi özelligiyle mi doğuyor insanlar ne sacma bakiş acisi.
Esiniz de sutten cikma degil o ayri da sikinti ikinizde de var.

Yorum yapıp kalbinizi kırmak istemiyorum ama kız çocuğuna sahip birinin iyice düşünüp evlenmesi gerekirdi.
Ayrıca en başında beri evladınıza tavrını belli etmiş neden sınır koymadınız
Eşim bırak çocuğuma yeğenlerime bile bu şekilde davranamaz.
Lütfen çocuğunuzu o adamdan koruyun

Bidi bidi konusacaginiza bi yetkili servisini aramak cok mu zor kari koca?
Sirf erkek diye kombi ve tesisat tamirciligi özelligiyle mi doğuyor insanlar ne sacma bakiş acisi.
Esiniz de sutten cikma degil o ayri da sikinti ikinizde de var.
Gecenin 12 sinde tesisatcıyi nereden bulalım. Mesele tamirden anlamamasindan ziyade umurunda da olmaması bende anlamıyorum ama içerde 3 yaşında çocuğum buz gibi evde uyuyor ve kombi bir ısınıp bir soğuyor anlamasada insan en azından elindeki telefonla birşeyleri araştırır geçicide olsa ne yapabilirim diye bakar geçip içeri cekirdek citlemez

Yorum yapıp kalbinizi kırmak istemiyorum ama kız çocuğuna sahip birinin iyice düşünüp evlenmesi gerekirdi.
Çocuk kendi çocuğu bir önceki evlilikten çocuğum yok ve kız değil erkek :)

Siz yanlış konuya yazmışsınız. Bu hanımefendinin 3 yaşınfa oğlu var. Sizin yazacağınız konu sanırım eşinin ilk evliliğinden olan oğlu, kendi ilk evliliğinden olan kızı ve müşterek çocukla yaşayan, insan müsveddesi eşi 8 yaşındaki kızı için "söyle düzgün uyusun, domalıyor" diyen hanımefendinin konusu.

Siz yanlış konuya yazmışsınız. Bu hanımefendinin 3 yaşınfa oğlu var. Sizin yazacağınız konu sanırım eşinin ilk evliliğinden olan oğlu, kendi ilk evliliğinden olan kızı ve müşterek çocukla yaşayan, insan müsveddesi eşi 8 yaşındaki kızı için "söyle düzgün uyusun, domalıyor" diyen hanımefendinin konusu.
Aynen öyle🫣

Haklı olsanız da maalesef laf sokara kendinizi haksız duruma düşürmüşsünüz. Ortada bir sorun varsa laf söz sokmadan anlatın yada uygun bir üslupla yapması için ısrar edin. Ben miyim evin erkeği tarzı söylemler sorunu çözmez karşı tarafı tahrik eder. Her ne olursa olsun laf sokmak doğru değil doğru iletişim diye bir şey var.

Gecenin 12 sinde tesisatcıyi nereden bulalım. Mesele tamirden anlamamasindan ziyade umurunda da olmaması bende anlamıyorum ama içerde 3 yaşında çocuğum buz gibi evde uyuyor ve kombi bir ısınıp bir soğuyor anlamasada insan en azından elindeki telefonla birşeyleri araştırır geçicide olsa ne yapabilirim diye bakar geçip içeri cekirdek citlemez

Anlamadigi şeye niye baksin sirf şov olsun diye. Gece gece boyle bir durum olduysa cozum kalin örtünüp yarin acilen servisini cagirmaktir. Bu kadar bagris cigris koparcak bisey goremedim. Yasadiginiz sehir 1 gecelik kombi arizasini kaldiramayacak buzul bi yerse yedek önlem bulundurun evde ekstra isitici olarak, elektrikli degil daha guvenli isiticilar var.
Siz boyle en ufak seyde birbirinizi parcalamaya kalkiyorsaniz zaten evlilik cok sürmez. Boyle de suuryor mu bilemiyorum tabi karsilikli olarak saygi sevgi sifir

Kombi hikaye artık size ters davranıyor .Belkide naif hali sizinle evlenip çocuk olana kadardı bitti beyefendinin hayranlığı sizi kapiladi çocuk da yaptı.Görev tamam.Kendini saldı.Tek konumu bu yoksa bu öfke hali genelinizmi oldu.Ekonomik iş sıkıntısı yoksa insan gibi davranmalı.

Back
X