- Emoji Skoru
- 73
- Puanlar
- 48
Merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evli 3 yaşında oğlu olan bir kadınım. Daha önce bir evlilik yaptım ve şiddetten dolayı boşandım. Eşim yaşadıklarımı biliyor ve anlatabilmek için psikolojik destek aldım. Eşim onu tanıdığımda çok naif çok sakin düşünceli alttan almayı bilen bir insandı. Günden güne değişmeye bu bahsettiğim herşey tek tek kaybolmaya başladı. Artık sinirlendiginde evde birşeyleri kıran sağa sola yumruk atan bir insan oldu en kötüsü bir kere aynı hareketleri oğlumda gördüm ve direk psikoloğa gidiyorsun dedim. Gitti ilaç kullandı ama yarım bıraktı. Ayrıca eviyle ilgilenmez birşey bozulur umursamaz her zaman babam gelip yapar. Dün ilk defa eşimden korktugumu hissettim konuyu anlatıyorum. 2 aydır kayinvalidemdeydik döndüğümüzde kombimiz arıza yaptı bir kere gelip baktı sonra bıraktı gitti evde çocuk var hava soğuk petekler bir ısınıyor bir soğuyor bende peteğin başında internette ne yapabilirim diye bakıyorum salona gitti çekirdek çitlemeye başladı. Sinirlerim bozuldu ben miyim evin erkeği o mu ben kombinin başında çare üretmeye çalışıyorum beyefendi içerde çekirdek çitliyor. Dayanamadım evin hanımı bi zahmet gelde bi bak şu kombiye dedim. Nasıl öyle dermişim ben ibne miyim falan bir sürü şey söyledi ama her zaman böyle erkeğin yapacağı bir iş olursa eşimde bekler ki biri gelsin yapsın diye bekler. Neyse bende dedim ki benim geldiğim evde tamirlik bi iş varken biri içeri geçip oturacaksa evin hanımı yapar onu sen tam tersi kendin geçip çekirdek citliyosun benide kombinin başında bırakıyosun dedim öyle bir bağırdı ki olduğum yerde titredim bi hışımla üstüne gittim sen ne yapıyosun nasil bi insan oldun ben hiçbir zaman biri bağırdı diye titremedim sen normal değilsin magandasın dedim oturduğu yerden bi kalkışı vardı anlatamam burun buruna geldik sinirden gözleri kanlandı resmen gözü dönmüş gibiydi ilk defa orda eşimden korktum vuracak zannettim daha öncede tartisirdik ama hiç böyle hissetmemiştim ilk defa korktuğumu hissettim nasıl ağladığımı anlatamam sonrada gittim yattım bugün bütün gün oglumla dışarda vakit geçirdim görmek istemedim eve geldiğimde oğlum uyudu oda salonda uyumuş yaptığı için bir kelime birşey söylemedi bile evlenmeden önce canım baklava çekti diye telefonda konuşurken Avrupa'dan Anadolu'ya gecerdi beni çağırır baklava yedirir eve geri dönerdi ben bu adamla evlendim ama o şuan öfke kontrolü olmayan birine dönüştü ve yaptığı hiç birşey için kendini suçlu hissetmiyor