- 12 Aralık 2012
- 1.994
- 2.364
- 333
- Konu Sahibi kumralada1
-
Niye kendi çocuk olarak hakkını saymıyor.Şimdi etmezler ama ilerde görürüm diyorum zaten 4 1i senin altınlar olsa %25i bir kardeşimin %25 diğerinin %25 i annemin oluyor diyor
Takılarınızın kayınpederinizde olmasına takıldım benDüğündeki takılarin üstüne ekleyerek kayın babam bizim oturmamız için ev almayı planlıyor. ( Düğün takılarına ailemin bana taktıkları, bana taktıkları ve misafirlerimizin taktıkları dahil)
Ben evin eşimin üstüne olmasını istiyorum ama ev kayinbabamin üstüne olacak büyük ihtimalle. Eşim de o daha çok para ekleyecek onun üstüne olsun benim için önemi yok diyor.
7 sulalemde olmadi annenize söyleyin her ailede olmuyorAnnem her aile yaşar bunu diyor delireceğim gerçekten
Madem kayınpederin üzerine olacak altınlarını vermeMerhaba kızlar 5 aylık evliyim. Düğündeki takılarin üstüne ekleyerek kayın babam bizim oturmamız için ev almayı planlıyor. ( Düğün takılarına ailemin bana taktıkları, bana taktıkları ve misafirlerimizin taktıkları dahil)
Ben evin eşimin üstüne olmasını istiyorum ama ev kayinbabamin üstüne olacak büyük ihtimalle. Eşim de o daha çok para ekleyecek onun üstüne olsun benim için önemi yok diyor.
Sizce normal mi bu durum sonuçta benim ailemin taktığı altınlar var
Evlenmeden 2 gun önce ailemi çağırıp dediler gerçekten çok sinirliyim hala annemgil de size ev alacaklar diye sustuk diyorTakılarınızın kayınpederinizde olmasına takıldım ben. Buna müsaade etmemelisiniz düğün de SİZE ait olan takılara lütfen sahip çıkın. Eşiniz babasına muhtemelen çok güveniyor ve onun için sıkıntı olmayabilir ancak siz evin tapusunun sadece kayınpederinizin üzerinde olmasına göz yummayın lütfen. Zira kayınpederiniz bütün evi sadece kendi birikimiyle alsaydı o zaman iş değişirdi. Ancak hakkınıza sahip çıkın.
Ben sizinle aynı görüşlere sahibim, şimdiden kocani öldürdün boşanmayi düşünüyorsun böyle evlilik mi olur diyorlarsana takılan altınları iste, ev alacaksak beraber alırız ben kimsenin ailesinin üzerine mal almak istemiyorum de. Annen de saçmalamasın her ailede böyle bir şey yok, eskidendi o kadınların çoğu akıllandı aile mahkemelerinde haklarını alamayanları duydukça. Senin eşinle bir ömür evliliğinin devam edeceğinin garantisi mi var? Hadi oldu eşin vefat etti, onun ailesi hakkını verecek mi sanıyorsun? Saçmalama lütfen müdahale et ve altınlarını al.
Ben sizinle aynı görüşlere sahibim, şimdiden kocani öldürdün boşanmayi düşünüyorsun böyle evlilik mi olur diyorlsrsana takılan altınları iste, ev alacaksak beraber alırız ben kimsenin ailesinin üzerine mal almak istemiyorum de. Annen de saçmalamasın her ailede böyle bir şey yok, eskidendi o kadınların çoğu akıllandı aile mahkemelerinde haklarını alamayanları duydukça. Senin eşinle bir ömür evliliğinin devam edeceğinin garantisi mi var? Hadi oldu eşin vefat etti, onun ailesi hakkını verecek mi sanıyorsun? Saçmalama lütfen müdahale et ve altınlarını al.
Ben de vermeme taraftarıyım ama onlardaMadem kayınpederin üzerine olacak altınlarını verme
Ben vermek istemedim ki zaten düğünden iki gün önce o altınları eve kullanacağız dediler gerçekten elim ayağım titriyor ama ben de bir şeyleri degistiremedigim için bu haldeyim zatenSizde aksiyona geçecek bir belirti yok hakkını arayacak insan o altınları vermezdi zaten
Ne diyelim başka
Nerelisiniz özel değilse7 sulalemde olmadi annenize söyleyin her ailede olmuyor
Sinirlenmenizi çok iyi anlıyorum ben de aynı durumda olsaydım çok kızardım. Ancak bu durumu eşinize iyice izah edin. Zira bu devirde kimseye güvenilmez. Kayınpederinizin yaptığı da çok saçma çok istiyorsa kendi parasıyla ev alsın sizin takılarınızla değil.Evlenmeden 2 gun önce ailemi çağırıp dediler gerçekten çok sinirliyim hala annemgil de size ev alacaklar diye sustuk diyor
Nasıl ya? Kim aldı? Ne diye aldılar?
İçinde biz oturacakmisiz ya o yüzden gerçekten çok sinirliyim suç her türlü saygısızlığı kaldıran bende üstüne bir de neden çok soguksun diyorlar banaSinirlenmenizi çok iyi anlıyorum ben de aynı durumda olsaydım çok kızardım. Ancak bu durumu eşinize iyice izah edin. Zira bu devirde kimseye güvenilmez. Kayınpederinizin de yaptığı da çok saçma çok istiyorsa kendi parasıyla ev alsın sizin altınlarınızla değil.
Bizim misafirleri biliyoruz onlarınkini değilNe kadar altın geldi size biliyor musunuz?
İşlerine öyle geldiği için neden soğuksun diyorlar. Evet evde siz oturacaksınız ancak ileride ne olacağı belli olmaz hayat bu. Kendinizi garantiye almak istemeniz en doğal hakkınız. Kimse kusura bakmasın. Eşinizin de tutumu burada önemli.İçinde biz oturacakmisiz ya o yüzden gerçekten çok sinirliyim suç her türlü saygısızlığı kaldıran bende üstüne bir de neden çok soguksun diyorlar bana
Bakın arkadaşım, sonra keşke dememeniz için lütfen şu anda bu senaryoya asla müsaade etmeyin. Altınlarınızı da asla ama asla vermeyin. Sizin ziynetiniz onlar. Evet ev için de vermeyin.Ev, eşinizin üzerine olsa bile vermeyin. Yarın bi gün türlü oyunlarla ondan ona devrediliyor evler hile hurdayla. Kayınbabanız, eşinizin üzerinde bırakmaz. Altınları vermek için evin yarısının üzerinize olmasını talep edin. Problem çıkarırlarsa siz problem yapın, ne kadar altınınız var bilmiyorum ama bugün o altını alabilmek için kaç yıl çalışmalısınız siz hesaplayın. Hiç olmasın. Sonra çok üzülürsünüz. Kötüsüne hazırlamıyorum sizi ancak şu an hakkınızı korumanın tam zamanı işte.Merhaba kızlar 5 aylık evliyim. Düğündeki takılarin üstüne ekleyerek kayın babam bizim oturmamız için ev almayı planlıyor. ( Düğün takılarına ailemin bana taktıkları, bana taktıkları ve misafirlerimizin taktıkları dahil)
Sizce normal mi bu durum sonuçta benim ailemin taktığı altınlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?