- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
Kardeşlerini savunuyor ..Oooo daha başindan boyleyse evlenince esim annesi babasi ne dersen onu yapiyor beni dinlemiyor bosanmaya karar verdik konulu yazilari cok goruruz ben olsaydim atardim nisani hic cekemem onun anasinin babasinin tafrasini bide nisanlim beni degil anasini babasini savunacak yok oyle is
Canım konu yaptılar yapmadılar konusu değil..Başıma bir şey gelmeyecekse adamı haklı buldum ben.Sonuçta ailesi bir şey yapmak zorunda değil, yapsalar iyi olurdu ama yapmıyorlar işte. Bunu ısıtıp ısıtıp adamın önüne sürmek nedir? Kabullenip yollarına devam edip her şeylerini birlikte yapacaklardı oldu bitti.
Gerçekten araları çok iyidi..
Ne dese yapiyordu..
Gözünün içine bakıyordu..
Konuyu biraz acar misiniz?Ben her dedigimi yapan bir erkek istemezdim. %100 sahte cunku.
Konuyu biraz acar misiniz?
Haklısın..Dusunsene bir robotla evlendigini sonra o robotun bir okuze donustugunu. Ikisini de istemezdim. Ortasi daha iyidir.
Haklısın..
Bilmiyorum .
Ben çok üzüldüm..
O kadar emek var ki ilişkilerinde..
Bence damay bey ne oldum delisi olmuş.
Kız gözümün içine bakiyo.
Mutlu olsun diye çırpınıyor resmen.
Ben sesini çıkarmasına değil.Her dedigini yaparken iyiydi biraz sesini cikarinca mi kotu oldu. Yapmayin.
*** kuzenim kendisini o kadar seviyor ki ..
Herşeyi ile çocuk gibi ilgilenir...
Sevdiği yemekleri yapar.
Kıyafetlerini yıkar, ütüler kimse yapmıyor diye ..
Ne ihtiyacı varsa alır..
Karşılığı ise çöp..
Bilmiyorum ..Atmalı. Nişanlısı ailesinin sinirini kuzeninden çıkarıcak bu belli.
En iyisini yapmissin. Benim ailem sunlari sunlari yapti da kv'm bir sey lazim mi sormadi evimde ignesi bile yok diyenlere gicik oluyorum. E soyle senin ailen de yapmasin. Sonra o ev dosenince oglusumun evi diye ayaklari totolarina carpa carpa geliyorlar. Yanlis hatirlamiyorsam senin nisanlin yabanci degil miydi? Kv kp makami evrensel galiba.Atsın nişanı. Bu ne böyle.
Ben şahsen bu tavırlara karşıyım.
Benim nişanlimin aileside elini bir çöpe sürmüyor. Düşündüm taşındım... kabul etdim. Kendime aileme yasak koydum. Onlarda ellerini bir çöpe süremezler. Yasakladim. Denge kurmak önemli.
Şimdi ne ben dirdir yapiyorum nede nişanlım.
Kuzenin ya kabul etsin yada atsin nişanı
Çok haklısın...En iyisini yamissin. Benim ailem sunlari sunlari yapti da kv'm bir sey lazim mi sormadi evimde ignesi bile yok diyenlere gicik oluyorum. E soyle senin ailen de yapmasin. Sonra o ev dosenince oglusumun evi diye ayaklari totolarina carpa carpa geliyorlar. Yanlis hatirlamiyorsam senin nisanlin yabanci degil miydi? Kv kp makami evrensel galiba.
Konu sahibi kuzenin kendine mis gibi nisanli buur. Onu biraksin. Kavgada nisanlisina sus konusma diyen adamdan koca olmaz. Evlenince kendini tutamaz iki tokat da carpar o. Ailesiyle kardesiyle mutlu meaut bir hayat yasasin evlenecek olgunluga ulasmamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?