- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi Melos199197
-
Aynen boyle derler. Yapmasaydin. Ben seni zorlamadim. O yuzden kuzene soyle konu sahibi o muhabbetlere hic girmesin. Bir de evlenince bunun bayrami tatili var dogumu bebegi var. Surukleye surukleye goturur ailenin yanina. Kuzenin senin araciliginla yazmaktan bikar uyelik alir konu acmak icin...ileride alacağı cevap yapmasaydın olacak ..
ayrılması endogrusu gibi duruyor
Ayrılık evresinden inanılmaz korkuyor ..Aynen boyle derler. Yapmasaydin. Ben seni zorlamadim. O yuzden kuzene soyle konu sahibi o muhabbetlere hic girmesin. Bir de evlenince bunun bayrami tatili var dogumu bebegi var. Surukleye surukleye goturur ailenin yanina. Kuzenin senin araciliginla yazmaktan bikar uyelik alir konu acmak icin...
geçmiş olsun evlenirse daha beterlerini yaşarKardeşlerini savunuyor ..
Anasını olsa keşke.
En iyisini yapmissin. Benim ailem sunlari sunlari yapti da kv'm bir sey lazim mi sormadi evimde ignesi bile yok diyenlere gicik oluyorum. E soyle senin ailen de yapmasin. Sonra o ev dosenince oglusumun evi diye ayaklari totolarina carpa carpa geliyorlar. Yanlis hatirlamiyorsam senin nisanlin yabanci degil miydi? Kv kp makami evrensel galiba.
Konu sahibi kuzenin kendine mis gibi nisanli buur. Onu biraksin. Kavgada nisanlisina sus konusma diyen adamdan koca olmaz. Evlenince kendini tutamaz iki tokat da carpar o. Ailesiyle kardesiyle mutlu meaut bir hayat yasasin evlenecek olgunluga ulasmamis.
Ayrılık evresinden inanılmaz korkuyor ..
Şimdi bile o kadar perişan ve üzgün ki ..
Ayrılınca ne yaparim ben diyor .
Dayanamam edemem diyor.
Elbette kimse ölmez..ayrılınca kimse ölmemiş bak bende ölmedim merak etmesi o da ölmez...
Agzim acik kaldi gercekten. Yanlis mi okuyorum diye dondum tekrar okudum. Ignesini paylasmayan kv duydum da dinini bile paylasamayani ilk defa duyuyorum. Cok memnunsa kendisi degistirmeseydi dinini. Devreler yanmis gercekten. Belli bir yastan sonra kafayi mi yiyor bu kv'ler ne yapiyor anlamiyorum. Ileride onlar gibi manyak bir kv'ye donusmekten cok cok korkuyorum. Endiseliyim.Öyle vallah... zarten evime kurulma cabasina şimdiden girdi.
Ben şimdiden başladım... dişarda görüşüyorum. Evine bile cok nadir gidiyorum.
Yok canim ya... bu kv ünvani global bir sorun. :) trde insan yine hazirlikli yakalaniyor... cevreden biliyor kv taktiklerini :) benimki yabanci... ruh hastasi.
Misal verim: kendi yillar önce müslüman olmuş. Oglu katolik. Benimle kavga ediyor kliside evlenmiyorum diye...
Hasta işde... ben istesem bile evlenemem kliside...yasak.
Resmen benim müslümanlığimi kiskaniyor. Her hafta sen hristiyan olsana diye konu açıyor. Düşün yani... hastalığın boyutu normal degil
Kisiye bagli. Ben mantikli bir insan oldugumu dusunuyorum cok kolay atlattim. Hayatta ongoremedigimiz bir suru problem yasiyoruz zaten en azindan kendi tercihlerimizi dogru yapalim ki daha az aci cekelim.Ayrılık evresinden inanılmaz korkuyor ..
Şimdi bile o kadar perişan ve üzgün ki ..
Ayrılınca ne yaparim ben diyor .
Dayanamam edemem diyor.
Ona bakarsan senin hristiyanla evlenmen dinen caiz değil adam müslüman olmadı gerekirdiÖyle vallah... zarten evime kurulma cabasina şimdiden girdi.
Ben şimdiden başladım... dişarda görüşüyorum. Evine bile cok nadir gidiyorum.
Yok canim ya... bu kv ünvani global bir sorun. :) trde insan yine hazirlikli yakalaniyor... cevreden biliyor kv taktiklerini :) benimki yabanci... ruh hastasi.
Misal verim: kendi yillar önce müslüman olmuş. Oglu katolik. Benimle kavga ediyor kliside evlenmiyorum diye...
Hasta işde... ben istesem bile evlenemem kliside...yasak.
Resmen benim müslümanlığimi kiskaniyor. Her hafta sen hristiyan olsana diye konu açıyor. Düşün yani... hastalığın boyutu normal degil
Kitapta baska turlu yaziyor da neyse oraya girmeyelim herkes farkli anlam cikariyir. Yasagin kaynagindan bahsetmemis arkadas. Katolik kilisesince yasak olabilir kilisede bir katolik ile baska dine mensup birinin nikahinin yapilmasi.Ona bakarsan senin hristiyanla evlenmen dinen caiz değil adam müslüman olmadı gerekirdi
Yani ben böyle biliyorum ama
Anladım ben sadece Müslümanlık acisindan anlatmak istedim. Neyse. Yasak konu dogruKitapta baska turlu yaziyor da neyse oraya girmeyelim herkes farkli anlam cikariyir. Yasagin kaynagindan bahsetmemis arkadas. Katolik kilisesince yasak olabilir kilisede bir katolik ile baska dine mensup birinin nikahinin yapilmasi.
Agzim acik kaldi gercekten. Yanlis mi okuyorum diye dondum tekrar okudum. Ignesini paylasmayan kv duydum da dinini bile paylasamayani ilk defa duyuyorum. Cok memnunsa kendisi degistirmeseydi dinini. Devreler yanmis gercekten. Belli bir yastan sonra kafayi mi yiyor bu kv'ler ne yapiyor anlamiyorum. Ileride onlar gibi manyak bir kv'ye donusmekten cok cok korkuyorum. Endiseliyim.
Ona bakarsan senin hristiyanla evlenmen dinen caiz değil adam müslüman olmadı gerekirdi
Yani ben böyle biliyorum ama
Ay standart Turk kv'nin bir tik ustuymus. Kendisi niye degistirmiyormus dinini sordun mu? Ceyizini nasil caldi? Benim bir arkadasimin kv'si Alman o da arkadas tatildeyken evine girip bazi esyalarini calmis. Arkadas kibarca odunc mu aldin diye sormus inkar etmis eve hic girmedim bile diye. Hesi mi ayni olur ya?Öyle oluyor galiba... hem gülüyorum hem ağlıyorum halime...
Ben bu hallere düşecek kadin degildim dermişim :)
Yani kadin artik dinimi kiskaniyor...
Ceyizimi caldi...
Dimini değiştirmem icin baski yapiyor...
Daha evli bile değilim doğmamış çocuğumu o büyüyecekmiş...
Aman aman cok dikkatli ol... bende rahat ederim sandim yabanci kv ile... yagmurdan kacarken doluya tutuldum.
Ay standart Turk kv'nin bir tik ustuymus. Kendisi niye degistirmiyormus dinini sordun mu? Ceyizini nasil caldi? Benim bir arkadasimin kv'si Alman o da arkadas tatildeyken evine girip bazi esyalarini calmis. Arkadas kibarca odunc mu aldin diye sormus inkar etmis eve hic girmedim bile diye. Hesi mi ayni olur ya?Benim kv de yabanci da korkudan mesafeli duruyorum. Bir kere yakinlassam pisman olmaktan korkuyorum. Cok kv deneyimim yok o yuzden ins da olmaz.
Seninki nereli?
Benim 2000 euroluk servis setimi evine götürmüş. Nisanlimin evi daha büyük orada muhafaza ediyordum...
Bi bakdim kullaniyor... cekip aldim... bide diyor... ahh oğlumun sanmişdim. Pis kadın bazanin altinda kartonda duran eşyalar oğlunun bile olsa niye gizli gizli aliyorsun?
Bende kilidi değiştirdim... simdi oğlunun evinede giremiyor :)
Hepsi ayni... türk, alman hic fark etmiyor...
Bide laf sokma cabasi varya... gelde boğma.
Bence fazla yaklaşma... zaten kendileri sivişiyorlar
İşte bunları eşinden başkasına yapmayacaksın bence , hatta eşine de bir yere kadar, kendinden ödün vermeyeceksin*** kuzenim kendisini o kadar seviyor ki ..
Herşeyi ile çocuk gibi ilgilenir...
Sevdiği yemekleri yapar.
Kıyafetlerini yıkar, ütüler kimse yapmıyor diye ..
Ne ihtiyacı varsa alır..
Karşılığı ise çöp..
Canim ifsa olurum cok ayrinti veremiyorum uyruk konusunda. Bazen vicdan yapiyorum kv vs ile fazla gorusmedigim icin ama bdv'ye girdikce dogru yaptigimi dusunuyorum.
Yalan ya bilmez mi oglunun olmadigini. Erkekler ne zamandan beri gidip 2000 € luk servis takimi aliyor bir de kutusuyla sakliyor. Ben bile bekarken set falan almadim kullanmadim bir bayan olarak kac tane lazimsa o kadar parca aldim vs. Cok yuz goz olmadan lafini esirgememekte fayda var ozellikle cocuk olduktan sonra cok problem yasarsin. Kv'm dugun zamani gelinlik straplez olsaydi keske gibi bir laf etmis sanki kendisi giyecek gibi, cocuk olunca da isim koyarken goruselim falan demis. Ne goruseceksek? O kadar guclukle tasiyip dogurdugum cocugun adini sana mi koyrduracagim ben. Adini da koydum gitti. Mesafe olmasa yandik. Nisanlindan bir bahane ile anahtar almaz umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?