- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi aysimaaaaa
-
Ben zaten refleks demedim.
Refleks fiziksel.Ben psikolojik etkiden bahsettim.Kendisine uygulunan psikolojik şiddeti fiziksele çevirmiş olay bu.
Yani burda şiddeti başlatan kişi konu sahibinin eşi.Konu sahibi değil.
Bunun ayrımını yapmalısınız öncelikle.
Hamile bir bayana tekme atmak üstelik...Yapmayın lütfen.Her ne kadar savunmuyorum deseniz de savunduğunuz şey bu.
Refleks olsa tokat olur o elinden kullugu almak olur itmek olur karina tekme olmaz.bedavadan sallama burda biseyler.şiddeti başlatan demedim, fiziksel şiddeti başlatan dedim. yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım. psikolojik şiddete fiziksel karşılık vermesini saçma bulmuyorum ama bu refleks degildir. ve küfüre karşılık fiziksel şiddet uyguladıgı için de konu sahibini haksız buluyorum. halbuki o kendisini haklı buluyor. çok enteresan.
hamile kadına tekme atmayı savunmuyorum, 50. defa söylüyorum hem de...
kadınlar o şiddeti hiç bir yerden degil, tamamen kendilerinden alıyorlar. her kadın çocuguna karşı her durumda istisnasız şefkatli olamayabilir. kadın insan degil mi, canı sıkıldıgında, sinirlendiginde, istedigi bir şey olmadıgında kendisini tutamayıp çocuguna patlayamaz mı? bunlar olan şeyler gayet de neyi inkar ediyorsun, neyi aklamaya çalışıyorsun?
sen kadınları her konuda günahsız melek olarak göstermeye çalışıyorsun, sorun da bu. ama ben erkekleri günahsız melek olarak asla göstermem. kadın da erkek de yeri geldiginde şiddet uygular, ama sözlü ama fziksel... ama birbirlerine karşı ama çocuklara karşı ama hayvanlara karşı... bunun kadını erkegi yok.
fiziksel şiddet demeyelim, dogru. olayı fiziksel hale dökmüş diyelim.sigara külüde ne fiziksel şiddete girer ha. feci can yakmıştır.
pehhh
mervecik01 kendi kendine konuyu yeniden yazdin konu sahibinin anlattiklarini önce oku bir istersen!!
Önce küfür var ve konu sahibinin uyarmasi uyarmasi konusmasi var ama.inatla küfür eden adamin üstüne kul tablasinda ki kullukleri atmis ve adam tekme atmis ardından kafasina kul tablasini yemiş !!
Konuyu yeniden yazmayin üste cikmak icin
Anlatmak istedigini şimşekleri uzerine çekmeden dogru dille anlatmayi ogrenmelisin merve bey..tabi ki tartışamayız. hamile kadın ne yaparsa yapsın, kocası koyun gibi bakmalı diyen bir zihniyet seninki. en önce düşünmen gereken hamile kadının hamile oldugunun farkında olması. çocugunu düşünmeyen her şeyden önce konu sahibinin kendisi.
şiddeti başlatan demedim, fiziksel şiddeti başlatan dedim. yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım. psikolojik şiddete fiziksel karşılık vermesini saçma bulmuyorum ama bu refleks degildir. ve küfüre karşılık fiziksel şiddet uyguladıgı için de konu sahibini haksız buluyorum. halbuki o kendisini haklı buluyor. çok enteresan.
hamile kadına tekme atmayı savunmuyorum, 50. defa söylüyorum hem de...
Mervecik 01 ve hannesli adlı kullanıcılar, sizler Gerçek misiniz?
Biri der haketmiş öbürü der bilmem ne!
Bilmem ne evet dedikleriizi hiç duymamayi okumamayi tercih ederdim.
ALLAH kimseyi sizin gibi düşünenler dahil, hiç bir kadını şiddet eğilimli egoist, kendini bilmez ahlak yoksunu eş veya akrabayla sibamasin. Velev ki sinadi bu tip yorumlarla karsilastirmasin.
Mervecik 01 ve hannesli adlı kullanıcılar, sizler Gerçek misiniz?
Biri der haketmiş öbürü der bilmem ne!
Bilmem ne evet dedikleriizi hiç duymamayi okumamayi tercih ederdim.
ALLAH kimseyi sizin gibi düşünenler dahil, hiç bir kadını şiddet eğilimli egoist, kendini bilmez ahlak yoksunu eş veya akrabayla sibamasin. Velev ki sinadi bu tip yorumlarla karsilastirmasin.
Tamam ben de diyorum ki fiziksel şiddet = psikolojik şiddet.Fark yok ikisi de şiddet.
Ayrıca hala refleks diyorsunuz.Takıldınız mı ne yaptınız ? Bırakın şu ''refleks'' saçmalığını.Kendiniz de inanmıyorsunuz yazarken hala buraya gelip ''refleks''...
İsterseniz 1 milyon kere söyleyin.Yazdıklarınız hala bunu gösteriyor.
Bazı insanlar vardır bir süre sonra bozuk plağa bağlar ama gene de haksız olduğunu kabul etmez. Tüm dünya haksızsın dese dünyayı kurtarabilecek tek insan olduğuna inanır gene de kabul etmez. O yüzden boşa çabalamamak lazım. Bazıları umutsuz vakadır çünkü.
refleksi anlatayım. bir adam eve geldi karısını başka adamla yakaladı. eger o anda direkt gidip öldürürse, bu reflekstir. ama 3-5 gün sonra gider öldürürse artık refleks degildir, kurgulanmıştır.
Öncelikle bir siz deseniz bana. Asker arkadaşınız değilim çünkü. Sonra hiç bir şeyi inkar etmiyorum. Ben bu sitede feministliğimi bile sorguladım. Bir çok kadınla erkeklere çok yükleniyorsunuz diye kavga da ettim. Her türlü şiddete de karşıyım. Burda kocasına psikolojik şiddet uygulayanlara da karşıyım. Burda hayvanlara karşı şiddete varacak harekette bulunanlara da karşıyım.
Bu konuda kadın psikolojik şiddete maruz kalıyor bir ton küfür yiyor, sonra küllüğü fırlatıyor sonra da olaylar zıvanadan çıkıyor. İnsanların bazen gözü dönüyor ve bir şeyler yapıyor. Çekip silahını vuran da var. O an gözünün dönmüş olması ama asla ama asla hareketini affettirmez. Tabiki de şiddetin kadını erkeği yok. Bir konuda kadının uyguladığı şiddete denk gelirsek ona da karşı çıkarız. Ki bu adam üzerine külleri yedikten sonra evi terk etseydi kadına da derdim o hareketiniz yersiz olmuş ama o yersizlik bir insanla karşı karşıyaysanız yersiz olur. Hamile kadına tekme tokat dalacak kadar şuursuzlaşabilecek bir canlı varsa bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?