- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi aysimaaaaa
-
''hamileyim o yüzden her durumda kesinlikle haklıyım'' kafasındakiler de egoisttir, kendini bilmez ahlak yoksunudur. ben de buna eleştiri getiriyorum.
adam da haksız, kadın da... yani kadın haklı, zavallı, magdur falan degil... adam kadar suçlu.
Hic yormayin kendinizi bence allah bunun etrafindakilere esine dostuna sabir versin3 5 gun? kım 3 5 gun beklemıs bu hıkayede..?
benım yazdıgım hanımefendının tuhaf fıkırlerınden alınan ıronılerdı sızınle farklı dusunmuyoruz sız yanlıs anladınız sadece.
Anlatmak istedigini şimşekleri uzerine çekmeden dogru dille anlatmayi ogrenmelisin merve bey..
Simdi kisinin kocasi asiri sinirliyse, siddet uygulama potansiyeli varsa, e bosanmayi da dusunmuyorsa ona uygun hareket etmeli. Zaten bosanmak istemeyen kadin da sabah aksam kocam soyle, kocam boyle diye ortalıkta dolanmasin lütfen. Bosanmak icin her turlu imkana sahip oldugu halde. Sülük gibi kocaya yapisan da var. Tipki karisinin yakasindan dusmeyen adamlar gibi.
Ben eski esimin bir manyak oldugunu gorunce her seyine he he diyip gectim uygun zemini bulup gidene kadar.
Ama yine de ondan izinsiz banyo yaptim diye girtlagima sarilip parmak izlerini birakmasina engel olamadim ki bunca sakinligime ragmen. Ya da saclarimi tutam tutam yolmasina..
Nerde okudum hatirlamiyorum ama soyle bir sey denmisti. Psikopat esin kapiya pompali tufekle dayanmisken, sen kavga edip kufurler savuramazsin..
Bu senin hayatina mal olur iste..
O zaman konu sahibi arkadasimizin yedigi kufurler karsisinda toplum icinde rencide edilmesi karsiliginda kul tablasindaki kulleri esine firlatmasida reflekstir hatta refleksin alasidir!refleksi anlatayım. bir adam eve geldi karısını başka adamla yakaladı. eger o anda direkt gidip öldürürse, bu reflekstir. ama 3-5 gün sonra gider öldürürse artık refleks degildir, kurgulanmıştır.
ben sana 'sen' diyorum. eger hitabım hoşuna gitmediyse benimle muhatap olmazsın, hatta gider şikayet edersin.
diger yazdıklarının da çoguna katılıyorum ve bunu anlatıyorum. son cümleler hariç, zaten sıkıntı orada.
ve bu doğaldır öylemi. suçtur. cinayettir. öyle olsa bunu yapanlar hapse girmezdi. oldu o zaman her cinayetin savunması refleks olsun . ve millet bunu söyleyeyek sıyrılsın.Allah insana irade ve temkin vermiş. kendini tutabilme yetisi vermiş. zaten bunu vermese dünyada devamlı cinayet işlenirdi. sen bana küfrettin aha öl,refleks,sen bana vurdun aha bıçaklan geber,refleks,sen bana yan baktın ye kurşunu refleks.refleksi anlatayım. bir adam eve geldi karısını başka adamla yakaladı. eger o anda direkt gidip öldürürse, bu reflekstir. ama 3-5 gün sonra gider öldürürse artık refleks degildir, kurgulanmıştır.
ve bu doğaldır öylemi. suçtur. cinayettir. öyle olsa bunu yapanlar hapse girmezdi. oldu o zaman her cinayetin savunması refleks olsun . ve millet bunu söyleterek sıyrılsın.Allah insana irade ve temkin vermiş. kendini tutabilme yetisi vermiş. zaten bunu vermese dünyada devamlı cinayet işlenirdi. sen bana küfrettin aha öl,refleks,sen bana vurdun aha bıçaklan geber,refleks,sen bana yan baktın ye kurşunu refleks.
hadi ya..geçeksin bunu.ec
Bana sen demekte özgürsünüz ama bu benim değil sizin karakterinizin bir göstergesidir. Bana sen dersiniz şişt dersiniz lan dersiniz bunlar beni bağlamaz, bunlar sizinle ilgili durumlardır. Yeni nesilin yetişme tarzı cidden beni endişelendiriyor.
refleksss canımmm.Trafikte yol vermeyince karşındakini vuran da aslında maganda değilmiş meğer. Sadece refleksleri kuvvetliymiş.
sana lan demiyorum şişt demiyorum. 'sen' diyorum, 2. tekil şahıs kullanmak saygısızlık olmaz. 2. çogul kullanarak da saygılı olmuş olunmaz. ortalıkta 2. çogul kullanıp saygıyla alakası olmayan yıgınla insan var. o yüzden bence takılmayın 2.tekil 2.çogula. ha bu şekilcilige takılırsan da o senin problemin, beni ilgilendirmiyor.
O iki tane minicik yavruyu düşünen bi baba mı var ortada Allah askına? Adam tekme atmış ötesi mi var?Bosansin diyen arkadaşlar haklisiniz kesinlikle bosannali ama biri 8 aylık digerine hamile iki bebek var ortada ya herkese ne kadar kolay anlamıyorum tamam ortada kabul edilemeyecek bir durum var ama iki tanede minicik yavru var konu sahibesi muhtemelen işsiz uzun süre calisamayacakda ailede arkasinda ne kadar durur bilinmez valla empati yapiyorum ben bu işin içinden çıkamıyorum boşanma sonrasınida göz önüne alıp tavsiye vermek lazım zor karar allah yardimcisi olsun
refleksi anlatayım. bir adam eve geldi karısını başka adamla yakaladı. eger o anda direkt gidip öldürürse, bu reflekstir. ama 3-5 gün sonra gider öldürürse artık refleks degildir, kurgulanmıştır.
Bosansin diyen arkadaşlar haklisiniz kesinlikle bosannali ama biri 8 aylık digerine hamile iki bebek var ortada ya herkese ne kadar kolay anlamıyorum tamam ortada kabul edilemeyecek bir durum var ama iki tanede minicik yavru var konu sahibesi muhtemelen işsiz uzun süre calisamayacakda ailede arkasinda ne kadar durur bilinmez valla empati yapiyorum ben bu işin içinden çıkamıyorum boşanma sonrasınida göz önüne alıp tavsiye vermek lazım zor karar allah yardimcisi olsun
kafaya kulluk fırlatmak nedır ya!
hamıle olmana guvenıp mı bu denli şuursuzlastın?
onun sana ve bebegıne uyguladı sıddete yorum bile yapamam,ıkınızde insanlıktan çıkmışsınız..
bebege yazık sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?