tarafsız fikirlere ihtiyacım var boşanmalımıyım :(

Bir kadın hamile olunca otamatikman haklı olmuyor. Hamile olup cinayet işleyenler, suçlu olanlar var. Ama hamile olunca karnındaki bebekle birlikte düşünülüp ona göre davranılması gerekiyor. Hamile bir suçluyu vururken hamile olmayan bir suçluyu vurma anından daha fazla şey düşünür daha fazla olasılık değerlendirirsiniz.

benım yazdıgım hanımefendının tuhaf fıkırlerınden alınan ıronılerdı sızınle farklı dusunmuyoruz sız yanlıs anladınız sadece.

Ben sizi az çok biliyorum fikirlerinizi duruşunuzu vs. İlk bende ironiyi anlamadım ve şok oldum ama sonra dank etti.

bakın ne güzel yazmış arkadaş. 'bey' kelimesi hariç katılıyorum.

O
refleksi anlatayım. bir adam eve geldi karısını başka adamla yakaladı. eger o anda direkt gidip öldürürse, bu reflekstir. ama 3-5 gün sonra gider öldürürse artık refleks degildir, kurgulanmıştır.
O zaman konu sahibi arkadasimizin yedigi kufurler karsisinda toplum icinde rencide edilmesi karsiliginda kul tablasindaki kulleri esine firlatmasida reflekstir hatta refleksin alasidir!

Bana sen demekte özgürsünüz ama bu benim değil sizin karakterinizin bir göstergesidir. Bana sen dersiniz şişt dersiniz lan dersiniz bunlar beni bağlamaz, bunlar sizinle ilgili durumlardır. Yeni nesilin yetişme tarzı cidden beni endişelendiriyor.

refleksi anlatayım. bir adam eve geldi karısını başka adamla yakaladı. eger o anda direkt gidip öldürürse, bu reflekstir. ama 3-5 gün sonra gider öldürürse artık refleks degildir, kurgulanmıştır.
ve bu doğaldır öylemi. suçtur. cinayettir. öyle olsa bunu yapanlar hapse girmezdi. oldu o zaman her cinayetin savunması refleks olsun . ve millet bunu söyleyeyek sıyrılsın.Allah insana irade ve temkin vermiş. kendini tutabilme yetisi vermiş. zaten bunu vermese dünyada devamlı cinayet işlenirdi. sen bana küfrettin aha öl,refleks,sen bana vurdun aha bıçaklan geber,refleks,sen bana yan baktın ye kurşunu refleks.
hadi ya..geçeçeksin bunu..

Trafikte yol vermeyince karşındakini vuran da aslında maganda değilmiş meğer. Sadece refleksleri kuvvetliymiş.

sana lan demiyorum şişt demiyorum. 'sen' diyorum, 2. tekil şahıs kullanmak saygısızlık olmaz. 2. çogul kullanarak da saygılı olmuş olunmaz. ortalıkta 2. çogul kullanıp saygıyla alakası olmayan yıgınla insan var. o yüzden bence takılmayın 2.tekil 2.çogula. ha bu şekilcilige takılırsan da o senin problemin, beni ilgilendirmiyor.

Allah'ım sen koru, gözümden sakındığım, birşey olur diye merdivenleri bile balerin edasıyla indiğim bebeğime tekme atacak adamı sanırım öldürürüm ben. Değil küllük fırlatmak o küllükle beynini eze eze gebertirdim sanırım.

Ne demek karna tekme atmak ya. Bunun adı şiddet değil ki cinayet.

Herhangi bir sosyal etiketten habersiz bir insana ben ne desem boş.

Bosansin diyen arkadaşlar haklisiniz kesinlikle bosannali ama biri 8 aylık digerine hamile iki bebek var ortada ya herkese ne kadar kolay anlamıyorum tamam ortada kabul edilemeyecek bir durum var ama iki tanede minicik yavru var konu sahibesi muhtemelen işsiz uzun süre calisamayacakda ailede arkasinda ne kadar durur bilinmez valla empati yapiyorum ben bu işin içinden çıkamıyorum boşanma sonrasınida göz önüne alıp tavsiye vermek lazım zor karar allah yardimcisi olsun

Bosanmak iciin daha ne sebebiniz olabilirki..kufur darp hersey var.ustelik karninizdaki bebegede ve kendi bebegine zarar verecek kadar gozu donmus...ailenizin cehaletine zihniyetine diyecek laf bulamiyorum..darp raporu alman cok iyi olmus...bosanman bnce en hayirlisi bebegin boyle bi babayla buyuyecegine babasiz buyusun daha iyi...3 gun sonra sirf bebek agladi diye cocugunu dovebilir bu adam belliki sinirlerine hakim olamiyo

O iki tane minicik yavruyu düşünen bi baba mı var ortada Allah askına? Adam tekme atmış ötesi mi var?

Hala refleks diyorsunuz ya.
Diyorum ki inanmadığınız halde şu ''refleks'' bahanesini sunmayın artık.Söylediğiniz şeyin ne kadar çelişki dolu olduğunu siz de farkettiniz ki mesajıma gayet alakasız bir tanımla cevap verdiniz.
Neyse sağlıcakla kalın,ortak bir paydada buluşabileceğimizi sanmıyorum ne yazık ki.

Konu sahibi lütfen siz de üzülüp kendinizi daha fazla harap etmeyin.Mümkünse o adamdan uzak durun çocuğunuzun ve sizin sağlığınız için.

Ben de hamile bir kadına acımadan tekme atabilen bir adamla bir daha şansını dene diyenleri anlayamıyorum. Beynim almıyor. Kadın o kadar güçsüz değil. Yeri geliyor koca kaçıyor ya da vefaat ediyor o çocuklara gene de bakıyor. Bu durumda mı bakamayacak.

Bosanmak gercekten cok zor ama su bi gercekki eger simdi bosanmazsa adam iyice zivanadan cikacak cunku bunlari bile yaptim bosanmadi diye kurgulayacak daha fazla eziyet edicek cocuklar icin yuvani kurtar diyemicem ben sana cocuklarin icin bosan derim ancak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…