• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taraklı ayaklar ve platform ayakkabı

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
taraklı ayakları olup da platform ayakkabı giyen var mı? benim ayaklar taraklı. bu platform ayakkabıları hiç denemedim. giyen varsa yazarsa sevinirim rahat mı ayakları yoksa vuruyor mu?

canım bende bakıyorum şu aralar..
alışverişte gezmekten şiş ayaklarla denedim mecbur 1 numara büyük denedim yürüyemedim çünkü ayağı sarmıyordu.
bende kendi numaramı denedim yani 36 evet sıktı ve zor giydim ama daha rahat yürüdüm ve bileğimi falan da burkmadım..zaten adamda evde bi kaç kere giy muhakkak açılır ve alışırsın dedi.hatta bi makineleri var onda da açabilirim dedi..
bende hayatımda ilk defa topuklu ayakkabı denedim ilk baş korktum yürüyemem sandım...ama giyince o kadar şık ve zarif durdu ki bayıldım bu zamana kadar nerdeydin sen dedim :1:

ben de yeni aldım platform bi tane. ama birazdan topik açıcam ,tuhaf bi durum var ayaklarım 36 normalde . ama bunda 36 giydim arkasından çıkıyordu terlik gibi, adam pamuk koyarsın ayak ucuna dedi. olur mu hiç öyle şey. ben de 35 ini denedim, orda oldu.Ama şimdi evde giyiyorum sıkıyor arkası vuruyor :( taraklı ayakta topuklu zor iş kısacası cnm...

bende aldım benimde parmaklarım sıkmaya başladı salı gününe kadar sorun çıkarmasın istiyorum internetten baktım parmak arasına makara koymak gibi şeyler var ..deneyen var mı acaba ?
olmadı ön kısmına poşete su koyup oraya koymayı düşünüyorum sonrada buzdolabına:59:

bende kullanıyorum platformlu ayakkabılar ayağım taraklı bu yüzden her ayakkabı rahat olmuyor bana denediğim markalardan en rahat olan steve madden oldu kalıpları çok güzel fiyatları piyasaya göre biraz pahalı ama rahat etmek için değer bence ben problem yaşamıyorum

bende kullanıyorum platformlu ayakkabılar ayağım taraklı bu yüzden her ayakkabı rahat olmuyor bana denediğim markalardan en rahat olan steve madden oldu kalıpları çok güzel fiyatları piyasaya göre biraz pahalı ama rahat etmek için değer bence ben problem yaşamıyorum

dün trendyolda indirimdeydi bakmadım bile.keşke baksaymışım. aklımda olsun ama ;)

bende giyiyorum 39-40 numarayım ve gayet rahatım :)

Back
X