kızlar merhaba saçımı boyamak istiyorum ama nasıl yapıcm bilmiyorum bu rengi ilk defa yapcm yardımınızı istiyorum ilk resmfeki kendi saçm ve ikinci resmdeki boyayı istiyorum açıcı olmadan nasıl yapabilirim 2 tane çocuğm var biri 5 aylık biri 2 buck yaşnda açıcıyla öyle uğraşamam diye düşünüyorum dikkat gerektiriyo çünkü yardım edin lütfen
Dipler kendi renginiz sanirim. Bu renk oyle ara bir renk ki tutturmasi cidden sıkıntılı. Cocuklarinizda kucukmüş Allah bagislasin. Bende bir ara acik renk istedim fakat gercekten bakim isteyen ve sık sık dip boya isteyen renkler benim de 3 yasinda 1 oglum var:) . Ugrasamadim en sonunda kendi rengimde koyu tonlarda boyadim. Yinede cok istiyorsaniz bu rengk tek seferde evde tutmaz gibime geliyor. Imkaniniz varsa kauforde bi zemin olusturun sonrasini kendiniz evde boyayarak halledebilirsiniz. Birde lorealin acarak renk veren bir serisi vardı bir kere kahve sacimin ustune kullu kumral boyamistim. Tam rengini vermesede saci 1.2 ton acip yakin bir ton tutturmustu. O seriyi deneyebilirsiniz.