- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
Ben nefret ediyorum bu kürden benim reglim bitmemisti bi türlü kullandığım ay. Ama arkadaş onla hamile kalmış.WOMAN
Hatta bunla ilgili bi topik açmıştım ekleyeyim.
Ay süper okudum bile teşekkür ederim valla hormon biraz yüksek çıktı benım yumurtlama öncesi bende. Yaparım dedim çay kaşığı seklınde yedim ya öyle de cok abartmadım bakalımGebeliğe Hazırlık - ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐
➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu ➡10 çay kaşığı tarçın ➡10 yemek kaşığı organik bal Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile...www.kadinlarkulubu.com
Hormonlarda normal olmayan varsa hiç bulaşmayın.Ay süper okudum bile teşekkür ederim valla hormon biraz yüksek çıktı benım yumurtlama öncesi bende. Yaparım dedim çay kaşığı seklınde yedim ya öyle de cok abartmadım bakalım
Aaaa neden yaHormonlarda normal olmayan varsa hiç bulaşmayın.
Çünkü benim her şey normalken böyle oldu.Aaaa neden ya
Allah dan cok yemedım korktum su anÇünkü benim her şey normalken böyle oldu.
Kiste çeviriyor diyen de var, dikkatli kullanmak gerekArkadaşlar merhaba dün yaptım bu kürü ne sıklıklarda nasıl tüketmemiz lazım faydasını görenler el sallasın bana
Ya bende bu kuru burda bu site de gördüm yiyebileceğim bişi diye deniyim dedim açıkçasıKiste çeviriyor diyen de var, dikkatli kullanmak gerek
Evet faydasını gören çok var ama yine de öncesinde bi probleminiz olmadığına emin olun derim.Ya bende bu kuru burda bu site de gördüm yiyebileceğim bişi diye deniyim dedim açıkçası
Evet hamile kaldim, beyefendiler 5 yasini bitirdi hattaBen nefret ediyorum bu kürden benim reglim bitmemisti bi türlü kullandığım ay. Ama arkadaş onla hamile kalmış.WOMAN
Hatta bunla ilgili bi topik açmıştım ekleyeyim.
Ondan dolayı mı kısa aralıklarla adet oldum bende bu kürü yaptığımda.Hormonlarda normal olmayan varsa hiç bulaşmayın.
Ay korktum be kadar yaptın kaç gün yaptın senOndan dolayı mı kısa aralıklarla adet oldum bende bu kürü yaptığımda.
Ben size yapmayın dedim diye hatırlıyorum.Ondan dolayı mı kısa aralıklarla adet oldum bende bu kürü yaptığımda.
Merve herkes de kötü etki yapmış ya ben 2 kere yaptım bısı olur mu çay kaşığı seklınde günde 1 kez yedım amaBen size yapmayın dedim diye hatırlıyorum.
Bi şey olmaz hemen bence.Merve herkes de kötü etki yapmış ya ben 2 kere yaptım bısı olur mu çay kaşığı seklınde günde 1 kez yedım ama
İns bakalımBi şey olmaz hemen bence.
Sen dediğinde yapmıştım canım geç kalınmıştı.Ben size yapmayın dedim diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?