Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın Rengi ??

Biri seni eklediği zaman bildirim geliyo canım :)

Pc den girince aeni eklemişim gibi görünüyodu şuan arkadaş görünüyo muyuz canım?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dogal sac acma yöntemi

1 fincan bal
1 fincan ılık su
1 yemek kasigi tarcın
1 yemek kasigi zeytin yag

Karisimi saclara bir güzel yedirilir ve mümkünse 1 saat güneste beklemek gerekiyor ve saclarimizi dogal bir formülle acmis oluyoruz ;-)

Dogal sac acma yöntemi

1 fincan bal
1 fincan ılık su
1 yemek kasigi tarcın

Karisimi saclara bir güzel yedirilir ve mümkünse 1 saat güneste beklemek gerekiyor ve saclarimizi dogal bir formülle acmis oluyoruz ;-)

Aa bunu hiç duymamistim teşekkürler canım :-) bi denemek lazım ama daha önce hiç açma işlemi uygulamadigim için nasıl cesaret edebilirim bilmiyorum :-)

Aa bunu hiç duymamistim teşekkürler canım :-) bi denemek lazım ama daha önce hiç açma işlemi uygulamadigim için nasıl cesaret edebilirim bilmiyorum :-)

Bnede doğal yolla saç açmaya çalıştım ama arkadaşın saçı bayağı koyu canım o yüzden muhakkak boyaması lazım şart yani bunlarla kumral açık kahverengi saçlar anca biraz açılır boyalar gibi açamazki

Dogal sac acma yöntemi

1 fincan bal
1 fincan ılık su
1 yemek kasigi tarcın

Bende doğal yöntemler denedim canım ama açması biraz zaman alır boyalardaki açıcı gibi olmaz asıl istediğin tonu rengi saçına verebilmen için mutlaka az dozdada olsa açıcı kullanması gerekli

Dogal oldugu icin pek bi sıkıntı olucagini sanmiyorum canim ...

Bnede doğal yolla saç açmaya çalıştım ama arkadaşın saçı bayağı koyu canım o yüzden muhakkak boyaması lazım şart yani bunlarla kumral açık kahverengi saçlar anca biraz açılır boyalar gibi açamazki

Arkadasin saclari eger koyusa zaten hemen acilmaz bu dogal yöntem ile bir kac kere uygulamasi gerekecektir ...

Bende doğal yöntemler denedim canım ama açması biraz zaman alır boyalardaki açıcı gibi olmaz asıl istediğin tonu rengi saçına verebilmen için mutlaka az dozdada olsa açıcı kullanması gerekli

Tabii ki canim boyalarda ki aciciyi kesinlikle tutmaz o yüzden haklisin az da olsa kumral saclar icin acici kullanmak gerekiyor ama arkadasin pek cesareti yok sanirim ;-)

Arkadasin saclari eger koyusa zaten hemen acilmaz bu dogal yöntem ile bir kac kere uygulamasi gerekecektir ...

Tabii ki canim boyalarda ki aciciyi kesinlikle tutmaz o yüzden haklisin az da olsa kumral saclar icin acici kullanmak gerekiyor ama arkadasin pek cesareti yok sanirim ;-)

Evet canım pek cesaretli değilim emin olmak için bi kaç ay sonraki boyamı bile şimdiden araştırıyorum :-) bunu en iyi adakumru biliyo galiba :-)

Biraz kararsız sanırım ramazan boyunca araştırma yapıcakmış ben istediğim saç rengi olunca boyamak için hiç bekleyemiyorum :)

Canım sana kendi Açık Bakır boyamı tavsiye etmiştim ya dün boyamı yeniledim sadece 1 kere yıkandı bugun 2. gunum gun ısıgında resim cekildim belki tekrar düşünmene yardımcı olur Eki Görüntüle 1168807 Eki Görüntüle 1168810 balkonda çekildim canım. Yıkadıkça rengi açılıcak zaten Resimlere tıkla büyür canım :)

çok güzel bır ren olmuş bu tonları çok sevıyorum içinde illa altınlık olacak:))

Açık zeminde 7.34 kumral dore bakır kullanarak bu rengi elde edebilirsin.

Açık zeminde 7.34 kumral dore bakır kullanarak bu rengi elde edebilirsin.

Bu renkten mi bahsediyosun canım? Zemin açık değilse eğer açıcı kullansam da olur mu?

Eklentiler

• $1404226017474.webp
    $1404226017474.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 93
Geçen sene eylülde terracota yapmıştım koleston un. O var. Dipler de koyu kahve canım. Bide esmerim biraz, bu renk gider bana demi?

Şimdi gördüm bunu. Evet bir sefer açılırsa daha iyi olur. Açıldığı zaman da turuncu olur zaten bu saçlar. Üzerine çok iyi tutar. Kaşların çok sık ve koyu mu?

Şimdi gördüm bunu. Evet bir sefer açılırsa daha iyi olur. Açıldığı zaman da turuncu olur zaten bu saçlar. Üzerine çok iyi tutar. Kaşların çok sık ve koyu mu?

Kaşlarim da fotoğraftaki kızın kaşları gibi canım ince ama çok seyrek değil kuaföre gitmedim hiç aldırmak için. sence onları da boyarsam ne kadar sıklıkta boyamam gerekicek ?

Değilmi canım bende çok seviyorum dorelik çok hoşuma gidiyo en çokta bakır :)

Sana da çok yakışmış ama canım yaa :-)

Sağol canım ya ama benim saçlarım çok döküldü biara mevsimdenmidir nedir anlamadım daha yeni yeni toparlamaya çalışıyorum

Bu aralar benim de biraz dökülmeye başladı ama geçer belki havalardan da olabilir dediğin gibi

Son düzenleme:
Kaşlarim da fotoğraftaki kızın kaşları gibi canım ince ama çok seyrek değil kuaföre gitmedim hiç aldırmak için. sence onları da boyarsam ne kadar sıklıkta boyamam gerekicek ?

O zaman gerek yok boyamana kaşlarını. Saçlarını ilk boyadığında biraz gözüne batabilir, ama zamanla alışırsın. Yani saçını boyar boyamaz aa olmadı bu diye kaşlarını boyamaya kalkma, bi kaç gün bekle, çok rahatsız ediyorsa o zaman boyarsın.

Back
X